Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ελληνικό σεξεφάντωμα 2011... vol.1

Ελληνικό σεξεφάντωμα 2011... vol.1


Προορισμοί και συμβουλές για να ξεσκάσει το χέρι σας και να μουλιάσει το παπάρι/μονί σας.


Πάρος: Το νησί του Γιάννη Πάριου(στα νιάτα του ήταν το καλό παιδί των 80’s, κλαψομουνας και  ίνδαλμα του Γιάννη Πλούταρχου .Αυτός που έλεγε τα νησιώτικα ,γαμούσε  την Αλιμπέρτη  και έχει σπείρει  ένα κάρο  παιδιά, με πιο γνωστό τον ατάλαντο Χάρη Βαρθακούρη..Τώρα  μετά τις πλαστικές στα μάγουλα είναι αναγνωρίσιμος μόνο στους πλαστικούς  χειρούργους  του.)Το νησί αυτό είναι η Μύκονος των 17αρηδων και αν ψάχνεις γκομενάκια με ρεπερτόριο ελαφρολαικογυφτοχιπ-χοπ εισαι στο μέρος της αιώνιας 5μερης.Τα συμπτώματα  με το που πατάς στο νησί είναι να βγάζεις  καυλόσπυρα ,οι γυναίκες  όταν σουρώνουν  κλαίνε για τον πρώτο τους έρωτα ενώ οι άντρες ξεροχύνουν με το πρώτο άγγιγμα σε γυναικείο ώμο .


Tips: Αν δεν ανήκεις στην κατηγορία γυφτογκλαμορους και είσαι πολύ πανκ γκόμενος/α, καλύτερα είναι να μην πας, θα νιώθεις όπως ο Γαλάτης σε Jacuzzi με γυμνά μοντέλα..αηδία. Αν θες να πας γιατί νομίζεις ότι  έχεις ελπίδες, να κοροϊδέψεις το χρυσό μαγιό της παραλίας που σου κουνάει προκλητικά τον κώλο και  να ερθεις σε συμπιξημιξει υγρών με την  νεαρά κορασίδα, φρόντισε να την ποτίσεις,  να φόρας ανοιχτά παλ χρώματα σε μπλούζες με γιακά,και να έχεις κοντό μαλλί με ζήλε η να είσαι  κουρούπα  .Αν εισαι μετάλοπουλο και έχεις μακριά μαλλιά δεν γαμάς ούτε με πληρεξούσιο από τον Brad Pitt…Και για σενα γυναίκα αγάμητη (άσχημη) που εχεις το μαλακομαγνήτη(ψέμα) το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι αυτοί οι μαλλιάδες που ξέμειναν στην μπρατσομηχανή του έρωτα μπορούν  να σε κάνουν αφήσεις κανα οργασμό στην παραλάια αφού και αυτοί  κάπου πρέπει να ξεδώσουν ..


Εναλλακτική: Να βάλουν στο Μπουρνάζι παραλία. Είναι το ίδιο.


Αντίπαρος: Μόνο που έχει το «αντί»  μπροστά από το Πάρος σημαίνει ότι μαζεύει  τους αντί-χριστούς ,αντί- ρατσιστές ,αντί-αισθητικούς ,αντί-κοινωνικούς και λοιπούς σατανάδες .Είναι το μεγαλύτερο βασανιστήριο για χαρτογιακάδες και γυναίκες που παίρνουν μαζί  3 container ρούχα για την ¨μεγάλη¨ ζωή του νησιού .Τα ασβοκούναβα   των Εξαρχείων(και βόρειων προαστίων γνωστοί ως γκαφροπανκ) κατακλύζουν  το νησί  και αν κάνεις το λάθος να βρεθείς με ροζ μπλουζάκι, δίχαλο replay και άσπρο κάπρι  στους δρόμους θα βιαστείς από τα ρουθούνια από Νεάντερνταλ μετάλλαδες που σε πέρασαν για μονί στη σούρα τους ,λόγω της ξυρισμένης γάμπας σου. Οι Γυναίκες είναι αναρχοεακιτησες με τάσεις ΚουΚουΕ ( τάσεις=λόγω  ξυρίσματος σε μπικίνι και μασχάλη).Μην περιμένεις γόβες ,μίνι  και ξανθό μαλλί,  αλλά πέδιλο – παντελόνες (σε όλα τα χρώματα και σχέδια, σαν κουρτίνα σε χίπικο κοινόβιο)-handmade βραχιόλια (15 σε κάθε χέρι) και τζίβες.


Tips: Αν είσαι τύπος που στο trivial persuit special edition Stamatis Gonidis κερδίζεις συνεχεία,είσαι πρόεδρος στο fan club Βασίλη Καρρά, το  νησί είναι ακατάλληλο για σένα  γιατί θα πεθάνεις από στέρηση γαρούφαλλου και Johnnie κόκκινο  . Αν εισαι  cool  τυπος και Ze premier σαν τον Κωστόπουλο κινδυνεύεις από παραβίαση του πρωκτιαίου μυελού   όπως ανέφερα παραπάνω . Για να γαμησεις την αναρχοεακιτησσα χρειαζεσαι τζιβες,μπαντα,tattoo,xt,μια βερμούδα, δυο στρώματα μπίχλα  και να κάνεις ζογκλερικά,όχι σαν του Messi, σαν αυτά που μαθαίνεις στα κέντρα απεξαρτήσεις τοξικομανών. Αν είσαι γκόμενα που προσέχει το εαυτό της και θέλεις έναν γκόμενο ευάερο ,ευήλιο  με τρόπους  για να ζήσεις ένα ρομαντικό καλοκαίρι …είσαι βαθιά νυχτωμένη .Αν θες ωμό σεχ σε συνδυασμό κραιπάλης από σφηνάκια και  διαγωνισμού ρεψίματος  στη παράλια τότε είσαι  στο σωστό μέρος.


Εναλλακτική:Τα νησιά που έχουν «αντί» μπροστά -Αντίψαρα, Αντικήθυρα ,Αντίμηλος-και νησιά που έχουν κάνει εξορία αριστεροί(βλ.Ικαρία)

2 σχόλια:

  1. αναρωτιέμαι γιατί δεν έχεις σχόλια σε αυτό το ποστ ρε μεγάλε.
    χέστηκα στο γέλιο.
    καλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και να φανταστείς ότι αυτά τα 3 είναι τα αγαπημένα μου..τι να πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή