Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Είδη καραφλοειδών


 Εκεί που κοιταζόμουν στον καθρέπτη, και παρατηρούσα  τα συμμετρικά χαρακτηρίστηκα του προσώπου μου, τα αμυγδαλωτά κεχριμπαρί μου μάτια ,τα καλοσχηματισμένα χείλια μου, τα  άρτια  ζυγωματικά που δένουν  με τα πανέμορφα μαγούλα που έχουν γένια 20 ημερών, καθώς και  το κεφάλι  με την σειρά του που στηρίζεται στο κύκνειο λαιμό μου που μπορεί να γίνει μια αγκαλιά για κάθε πικραμένο γκομενάκι , είδα κάτι που με έκανε να τραβήξω το βλέμμα μου από αυτήν την πανδαισία ομορφιάς.. δεν ήταν καυλόσπυρο..ήταν αραίωση στην κόμη μου...Αμέσως  πέρασαν όλα τα ειδή καράφλας από το μυαλό μου..


1.Καράφλα Δομάζος : Η συγκεκριμένη καράφλα λέγεται και καράφλα «κερκίδα»  για τον λόγο  έχει γύρω-γύρω μαλλί μέχρι την κορυφή της πίσω μεριάς του κεφαλιού  ενώ μπροστά είναι τέτοια η ξηρασία, που καλυτέρα να κάνεις τα μάτια μεταμόσχευση προς το μέτωπο παρά να βάλεις μαλλιά..


2.Καραφλοcool : Λέγεται και καράφλα «Stavento»  γιατί σου δίνει την εντύπωση ότι ο τύπος έχει μαλλιά αλλά τα ξυρίζει από στυλ ,αυτό συμβαίνει γιατί βασίζεται στην ψευδαίσθηση.. επειδή έχει μούσια νομίζεις ότι έχει και μαλλιά,  αλλά η καράφλα είναι τέτοια που το capilarine σταμάτησε το τηλεμάρκετινγκ..


3.Καράφλα διώρυγα :  Είναι η διάσημη  καράφλα (Τσάκωνας ,Βαμβακίδης) που συνοδεύεται από ένα ατσούμπαλο  κεφάλι με μαλλί γύρω από τα αυτιά  σαν φαβορίτα και ένα γελοίο πρόσωπο ..Ίσως να είναι η μόνη περίπτωση που οι ίδιες οι τρίχες προτίμησαν το πάτωμα από το άσχημο παρουσιαστικό…


4.Καραφλοχαίτουλας : Είναι  ο χαιτέος  που αρνείται να παραδεχτεί την έλλειψη φράντζας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι χαμηλοφρύδης  γι΄αυτό "βλέπουμε" μια μικρή αραίωση..Έχει πάρει ότι χάπι υπάρχει και οι μόνες τρίχες  που έβγαλε είναι  στον σβέρκο..


5. Καραφλότουφα : Η πιο αστεία απ’ όλες .. ενώ έχει ξεκινήσει να φεγγίζει  το περισσότερο «μέτωπο» υπάρχουν  10 τρίχες που αρνούνται να πέσουν και έτσι οι κακόγουστοι κάτοχοι τους βάζουν και ζελέ και κάνουν κοκοράκι..


6. Καραφλοτουφεκιά : Η αλλιώς «άγιο πνεύμα». Είναι εκείνο το στρογγυλό κενό που αφήνει μεν μια φράντζα να χτενίσεις μπροστά , αλλά και μια τουφεκιά πίσω  να καλύψεις ..Ειναι η πιο χαριτωμένη καράφλα για όσους έχουν κοντά μαλλιά. Οι μεταλάδες  που έχουν καραφλοτουφεκιά  χτενίζονται σε στυλ «ανέμελη  περμανάντ» και κάπως καλύπτεται , ενώ ο 70’ς λαικάτζα που έχει ίσιο μαλλί είναι πιο αδικημένος της κατηγορίας..


7. Καράφλα Αχνοφαίνεται : Η καράφλα αυτή σου δίνει  την δυνατότητα να χτενιστείς κανονικά ,αλλά η μια τρίχα για να πάει στην άλλη θέλει 10 ευρώ ταξί ..Τι βλέπεις σε παιδιά ηλικίας 15-25 και μετά πάνε στην κατηγορία καράφλα «διώρυγα» η «καραφλοcool » ..


Και επειδή δεν είμαι καμία κομπλέξαρα, εγώ μάλλον θα ανήκω στην κατηγορία (1) που είναι και πιο σπάνια και πιο άσχημη, αλλά με τέτοιο πρόσωπο και απαράμιλλη γοητεία τι να τα κάνεις τα μαλλιά; Μπορεί να μην έχω μαλλιά να χτενίζω(σε λίγα χρόνια) αλλά θα έχω περισσότερο πρόσωπο να πλένω..

10 σχόλια:

  1. 'Νταξ'.....με γάμησες ρε πούστη εις διπλούν!!!!Πρώτον γιατί το άρθρο χύνει μανάδες κι αρχίζει κι εμένα να αραιώνει το μαλλί στο αδώνειο πρόσωπό μου,αλλά ξαναφήνω μαλλί και θ' αποκτήσω καραφλοτουφεκια.Και δευτερον γιατι.....δες εδω γιατι!!! http://ocelebritis.blogspot.com/2011/08/troll-me-baby.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διωξε πια το μακρυμαλλη
    για χατηρι φαλακρου
    πεντε τριχες ολες κ ολες
    μα καρδια μικρου παιδιου!!!
    απο zouga!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Monsieur, άσε την καράφλα του κοσμάκη ήσυχη και ασχολήσου με την δική σου που έχει ήδη ξεκινήσει το countdown...Τι σου φταίει η συμπαθέστατη φάρα των καραφλοειδών? Μήτε κι εκείνοι σαν κι εσένα δεν έχουνε ψυχη? ΕΥΧΟΜΑΙ, την ώρα που θα χρειαστείς την Καπηλαρίνη, να μην υπάρχει αμπούλα για αμπούλα! Άιντε πια, ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑ!
    Υ.Γ. Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς λίγο και με το ρετους των πανέμορφων μαγουλών σου που έχουν αρχίσει και απλώνουν σαν πλατανόφυλλα.

    Με αγάπη και θρας
    Η Φίλη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραια τα λες μωρη αρρωστεια!!!!!!!!!
    Respect στο σημειο με τη μεταμοσχευση των ματιων στο κουτελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλιακιά δεν είναι ακόμα το μαλλί countdown to extinction..και άσε τα σχόλια για τα άγουρα μαγουλάκια μου..Κοιτά μούτρα σου,που σταφίδιασαν μέσα σένα καλοκαίρι του μακρινού 84..

    Με αγάπη σεχ και βία
    ο Monsieur

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επώνυμη ανώνυμη, καλά τα λέω...κάνω και καλό Λιβανέζο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Η καράφλα είναι τέτοια που το capilarine σταμάτησε το τηλεμάρκετινγκ", θεϊκή ατάκα, χαχαχ! Και τα άλλα γαμάτα, ρισπέκτ δίδαξες ήθος, Κανίβαλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει και ειδική κατηγορία καράφλας. Μάλιστα έχει γίνει ανέκδοτο σε αποδυτήρια μεγάλης ομάδας. Φόραγε το 20, έπαιζε στην εθνική, έβγαλε 2,4 δις με το τελευταίο του 4ετες αλλά ο εργοδότης του σύμφωνα με αυτόν δεν του φέρθηκε καλά, στη συνέχεια έκανε καπιλαρίν, δεν έπιασε, έκανε μεταμόσχευση και του ξαναπέσανε. Η ατάκα που κυκλοφορούσε ήταν "είναι τόσο ξυνός και κακιασμένος που ούτε τα μεταμοσχευμένα μαλλιά του δεν τον θέλουν". Ποιος είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγγελος Μπασινάς...Καράφλα πυρηνικό ολοκαύτωμα. Ακόμα και στο Τσέρνομπιλ φυτρώνει κάτι. Στο κεφάλι του ούτε η μεταμόσχευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή