Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Amputation F.C.


Η αγωνιστική περίοδος  άρχισε. Τα  διθυραμβικά σχόλια για τις μεγάλες  ομάδες του εξωτερικού είναι τόσο γραφικά οσο τα «φιλιά κωλοτρυπίδα» στις φωτογραφίες από τις χαζές  ψευτόκαυλες στο facebook .H Βarca είναι διαγαλαξιακή, η Real  διαστημική ,η Αrsenal total football”,η Manchester τιτανοτεράστια και άλλες τέτοιες παπάρες !! Όλοι οι προπονητές σκέφτονται  πως θα σταματήσουν αυτές  τις ομάδες με τους φαντεζί , ντελικάτους , superstars τους και δεν βρίσκουν λύση ..οι ποταπότιποτένιοι.Εγω σαν πάνσοφος γκουρού του ποδόσφαιρου βρήκα!!!Βεβαία επειδή πια δεν βγαίνουν τέτοιας κοψιάς παίκτες(εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις) θα δανειστώ παίκτες από το παρελθόν και θα φτιάξω ομαδα τόσο ΑΡΧΙΔΑΤΗ που ο Κόναν θα μοιάζει ένα παρφουμαρισμένο  κανίς. ..γιατί κάτι αδερφές  έχουν καταντήσει το ποδόσφαιρο πασαρέλα .Και τα παιχνίδια κερδίζονται  από την φυσούνα και με τσαμπουκά..


ΤΦ: Harald Schumacher

Ξεκινάμε με έναν τερματοφύλακα που θα κρατήσει  όχι μόνο την μπάλα σε μια δύσκολη επέμβαση ,αλλά και τον επιθετικό κάνα τέταρτο αναίσθητο αν κάνει το λάθος να διεκδικήσει την μπαλιά στον αέρα.. σε κάθε επίμαχη φάση και τετ α τετ, ρίχνει καμία μπάτσα για να σου υπενθυμίσει ότι ο θάνατος δεν πάει διακοπές  μόνο  στο Σαράγεβο αλλά και στην περιοχή του..









ΚΑ: Γιάννης Καλιτζάκης

Ο αμυντικός  «τελειωνωκαριέρας»  είναι ο φόβος και τρόμος  για κάθε επιθετικό που έχει μια σκέψη να τον κάνει ρεζίλι δείχνοντας την κλάση του..Ακριβώς μετά την μαγική ντρίπλα του επίδοξου φλώρου…υπάρχει δωρεάν  μάθημα ανατομίας αστράγαλου για τους υπόλοιπους παίκτες του γηπέδου.. 








ΚΑ: Vinnie Jones (c)

Αν το unfair play είχε όνομα, θα λεγόταν Vinnie Jones…Στην φυσούνα  θα πάει σε έναν σιχαμένο τύπο, όπως π.χ. ο Ronaldo, και θα του εξηγήσει γιατί έπρεπε να μείνει στον χώρο της μόδας και όχι του ποδόσφαιρου..εκεί ο υπερόπτης star  θα κάνει το κεφαλιού του και θα προσπαθήσει να σκοράρει… Κάπου εκεί θα δούμε τα τοσοδούλικα αρχίδια του Cristiano να στάζουν grape fruit  στις χούφτες του Vinnie..




ΑΑ: Νίκος Βαμβακούλας

Με τέτοια φάτσα, κυριολεκτικά σκατόφατσα και μαλλί αλητεία (σφηκοφωλιά με αφέλεια) , ο φουλ μπακ είναι έτοιμος  να καταπιεί την πτέρυγα τρομάζοντας τα χαφ της αντίπαλης ομάδας με την φάτσα του και  τα τάκλιν  «chopped in half»..










ΔΑ: Τάσος Πάντος  

Εκτός από τα μερεμέτια του γηπέδου(πλακάκια , ηλεκτρολογικά  κ.τ.λ...), κάνει τσαπing στην δεξιά αμυντική πτέρυγα.. Είναι αυτός που σταμάτησε τον Ρομπίνιο όταν ήταν στην Ρέαλ. Όταν πήγε να του κάνει ντρίπλα, ο Τάσαρος  του θύμισε ότι το γόνατο του κάνει καλό «βραστό» μεζέ..έτσι γιατι κάτι κουτεντέδες  ‘’next big thing’’ τους  έχει για το πρωινό του τσίπουρο..







ΑΜΑ:  Joey Βarton 

Αυτός ο χαφ δεν χρειάζεται συστάσεις.. H διορατικότητα του Joey να «βλέπει τον θάνατο σου» είναι ένα κληρονομικό χάρισμα που συμβαίνει πάντα όταν ο επίδοξος κουκλέντες   περνάει  την γραμμή του κέντρου με σκοπό και ελπίδα να πανηγυρίσει στην κερκίδα, αλλά συνήθως καταλήγουν να αφήνουν στεφάνι στην μνήμη του στο σημείο που συνάντησε τον Joey..







ΚΜΕ: Roy Keane

Ένας μια φορά τον ξάπλωσε και δεν ξανάπαιξε μπάλα. . και ήταν τυχερός που έζησε ..Κάθε παιχνίδι με τον Roy Keane στην εντεκάδα είναι  για τον αντίπαλο μια «αποστολή αυτοκτονίας». Όσοι επέζησαν  από το ποδοσφαιρικό μακελειό  του Roy,είναι επίτιμοι καλεσμένοι σε κάθε έναρξη των Special Olympics  με το μότο  ‘’Υπάρχει ζωή και μετά την σέντρα(του γηπέδου)’’.






ΔΜΕ: Σάββας Κωφίδης
Η «ήρεμη δύναμη» χρειάζεται για τα αποδυτήρια να κρατάει μια ισορροπία με τους ανισσόροπους  συμπαίκτες του. Θα εμψυχώσει την ομάδα με το “united by hatred”πριν το παιχνίδι για να βγουν και να μασάνε σίδερα .Φυσικά  το παρουσιαστικό του metal head σε συνδυασμό με την ταχύτητα και το πάθος του, παίρνει με το σπαθί του θέση στην εντεκάδα ..







ΑΜΕ: Paul Gausconge

Παρόλο που ο Vinnie  του είχε στραγγαλίσει τα αρχίδια όταν είχαν βρεθεί αντίπαλοι, ο Gazza όχι απλά συνέχισε το ποδόσφαιρο αλλά έκανε και καριέρα.Ο «πολύ σκληρός για να λυγίσει» Gazza έχει σωματοτύπο κοντόχοντρο αλλά παράλληλα  ταχύτατο,  πράγμα που τον κάνει οδοστρωτήρα και  μαζί με μερικά ποτηράκια που έχει κατεβάσει, μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα ρίχνοντας σαν κοτόπουλα τους αμυντικούς .
ΕΠ: Craig Bellamy

Αυτός  ο νταής έφερε κάποτε ένα μπαστούνι του golf στον τότε συμπαίκτη Riise γιατί δεν τον πρόσεχε όταν μίλαγε!! Σκέψου τι μπορεί να κάνει σε έναν αμυντικό, που έχει την φαεινή ιδέα να του κάνει αντιαθλητικό μαρκάρισμα …Τον περιμένει μια πεύκινη κάσα. Ο Craig είναι επιθετικός που ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες με την κινητικότητα του και αντίπαλες μύτες τις κουτουλιές του..





ΕΠ: Εric Cantona

Bad boy boogie,ηγετική φυσιογνωμία και μπαλαδόρος . Όταν ήταν ο “star” της Ευρώπης έκανε  τι-τσάκι σε οπαδό της Κρύσταλ Πάλλας  γιατί απλά τον έβρισε και έφαγε 8μηνο αποκλεισμό ..Αυτή είναι η μεγάλη του διάφορα από τις σημερινές ζάμπλουτες και εγωκεντρικές Λορέτες !! Με τον Eric αναστενάζουν τα δίχτυα και οι μανάδες των αμυντικών κλαίνε με αναφιλητά..



Αλλαγές:




ΤΦ: Γιώργος Μύρτσος

Η διοίκηση του ολυμπιακού τον έβγαζε από την ψειρού σουρωμένο για να παίξει,και στο γήπεδο του φώναζαν "Μύρτσο γερά,το βράδυ στον Καρρά"..Οι αντίπαλοι οπαδοί το φώναζαν "μπανανόγυφτο".










ΚΑ:Θανάσης Κολιτσιδάκης

Οι αντίπαλοι πρώτα θα θανατώνονται και μετα θα βασανίζονται.









AMA: Andrian Bastia

Αν και Αργεντινός, έμενα μου μοιάζει σαν σωματοφύλακας του Τσαουσέσκου.Είναι τελείως άμπαλος και επικίνδυνα χαζός. 








ΕΜΕ: Juan Jose Borreli

Όταν κάνει δήλωση : " το παικνίδι ήταν δύκολο και ήταν μεγκάλο το άνκο" υπάρχει περιπτώσει να μην βάλεις τον Μπορελι εστω 18αδα;











ΑΑ: Alexi Lalas

Δεν θα βάλω τον ελληνοαμερικανό Hetfield? Don't tread on me..











ΕΠ: Claudio Caniggia

Η συγκίνηση είναι τέτοια που μου έρχεται να κλάψω βλέποντας τον Claudio..Thrashgentina !!!!











                                                      Ύμνος Ομάδας:








15 σχόλια:

  1. Προπονητή δεν μας ανέφερες Monsieur, αν και έφτιαξες αρκέτα αναρχοαυτόνομη ομάδα για να χωρέσει και κόουτς...Ενδεικτικά αναφέρω και προτείνω Νίκο Αναστόπουλο -για το Rexona ρε γαμώτο- ή τον ανυπέρβλητο Nick Alefanto που πρόσθεσε με το έτσι θέλω άλλο ένα Α στον Γκαμπριελ Άλβες και τον έκανε ΑΛΑΒΕΣ...για βοηθό βέβαια επιμένουμε σε Τάκη Περσια, που παρόλο που θα μείνει στην ιστορία σαν το κολαούζο του Ντούσκο, ήταν ο πιο συμπαθής διανομέας πετσέτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τάκη Περσία ρε μαλάκαααα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..Συμφωνώ σε όλα ο Περσίας σίγουρα θα είναι στο team, αλλά νομίζω οτι ο Αλέφας θα κάνει άνω-κάτω τα αποδυτήρια αυτό το τέρας της ψυχραιμίας ..
    http://www.youtube.com/watch?v=gCHlzvWim3I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mprosta apo kwfidaro o minas xantzidis pou exei plunei kai piato san metanastis sti germania kai einai kai autos haiti metal (kai ti haiti e, mpouklador).akoma ksexases ton apogono tou aristarxou fountoukidi pablo garcia kai ton megalo paolo montero tis juve.telos peta eksw ton lago xota-xota pou elege tin mpala 'podofairo'.AISXOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Paolo montero ούτε που τον σκέφτηκα..Ο Χαντζίδης ήταν μέσα στα τρίο thrash με Σαββίδη,Κωφίδη..Για τον χοτα-χοτα υπάρχουν ενστάσεις και από άλλους, αλλά έχω μια φίλη που τον κάνει ίδιο και κλάνω στα γέλια..Δεν μπορουσα να μην τον βάλω στην 18αδα τον ειχα άνκο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρωτη φορα μπαινω στο blog σου..
    Το συγκεκριμενο post,ουτε που εκατσα να το διαβασω..γιατι θα ξερνουσα στα αρχιδια μου,αλλα οκ.

    Κανα δυο αλλα που τσακ μπαμ,διαβασα,μου φανηκαν πολυ ωραια.

    Μπραβο μαν,συνεχισε,και ασε τα ποδοσφαιρικα,γιατι κουραστηκαμε...

    a new reader...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ κάνεις λάθος...ο Haaland ξανάπαιξε μπάλα μετά το καράτε του Ρόι. Η καριέρα του τελείωσε μετά από τρία χρόνια, πιθανώς εξαιτίας του Ρόι, αλλά όχι κατευθείαν. Σε όλα τα υπόλοιπα δεν έχω να πω τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιτίας το Ρόι δεν ξανάπαιξε.Άλλο παίζω και άλλο ακουμπάω την μπάλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aυτές είναι ομάδες. Τσιμπάς και μεταγραφή Oλιβερ Καν με Στέφαν Έφενμπεργκ το γενάρη και πας φουλ για διηπειρωτικό. Πάντως ρε παιδί μου πήξαμε στις λουλούδες. Που ναι τα τσογλάνια οι αλητάμπουρες οι μπαλαδόροι...γεμίσαμε emo ποδοσφαιριστές βλ. Cr. Ronaldo και Mέσι-πλάτη-πόδι-χέρι. Το τελευταίο μεγάλο μπαλαδό τσογλάνι ήταν ο Ζιντάν. Όχι λόγο Ματεράτσι...Βάραγε πάντα ο τύπος και ύπουλα στα μαρκαρίσματα.

    Προτάσεις για 18άδα Ρόμπερτ Προσινέτσκι, Γιούργκεν Κλίνσμαν (όταν σε λένε Γιούργκεν και μοιάζεις με τον διευθυντή της Γκεστάπο είσαι Bad-ass), Έρικ Μίκλαντ (μέταλος, καλή παρέα, ποτόβιος μπαλαδόρος και μετέπειτα κοκάκιας) και Πάολο Ντι Κάνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α! Ξέχασα και Γιώργο Κολτσίδα επιμελητή ομάδας και Ιάκωβο "Τζακ" Χατζηαθανασίου για καρπαζιές όταν τα μαλακισμένα δεν παίζουν μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φασίστα στην ομάδα δεν θα έβαζα αλλα θα εβαζα to Lucarelli για το ροκ.Τον montero και τον Βάιο Καραγιάννη ξέχασα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχεις δίκιο αποβάλεται λόγο μαλακίζουσας ιδεολογίας. Bάιο Καραγιάννη...Πεθαίνωωωωω! Καλά που δεν πέταξες κανένα Σεντεμέντε της Καλαμάτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξυπνάς αναμνήσεις snake.. Σκεφτόμουν και Amaeke Otigi για τον χαβαλέ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πιστεύω γνωρίζεις που κατέληξε νεκρός ο Αμαέκι. ή αλλιώς "Το Ότιτζι" που έλεγε και ο Γκμοχ...

    Νεκρός στη Κολομβία σε ντιλ που πήγε στραβά. Θα πέσε σε κάνα ξάδερφο του Χέκτορ του Βάτραχου από τον Σημαδεμένο μάλλον.

    Ά ρε πούστη μου αυτά ήταν...Πιάσε και έναν Γκρεγκ Μπρούστερ τώρα πρόχειρο για καβάτζα! Και έναν Τζίμι Πατίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το τρομερό βίκινγκ δίδυμο Τόμας Γκράβεσεν-Στιγκ Τόφτινγκ και το έτερο καλόπαιδο από την Ουαλία Τζον Χάρτσον πού είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχεις τα δίκια σου..Αλλά δεν έβαλα Νταρακλίτσα..Που έπρεπε να έχει την φανέλα σπίτι του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή