Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Μη μου τ’αρχίδια, πρήζετε..



Όταν ένα ρσενικό  σέβεται τον εαυτό του, εκτός από Brut ,σλιπάκια “κούρος” ,συνεχή ανωριμότητα και χρήση του εγκέφαλου για 3 βασικές λειτουργιές (Μπύρα ,Μπάλα , Μονί)  επιβάλλεται να αγαπάει τις γυναίκες..Ο Monsieur είναι ένα τέτοιο άντρα που έχει μια αδυναμία στο γυναίκειο φύλο και θέλει να περιβάλλεται από αυτό ,είτε είναι στο σόι, φιλές , γνώστες ,γκόμενες .. Συν τοις άλλοις, ο Monsieur  έχει γούστο και αντιδρά στη λέξη  υποκειμενικότητα,  γιατί ΔΕΝ χωράει στον όρο SEX SYMBOL και τα βάζει με όποιον του χαλάει την αισθητική, πόσο μάλλον, σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα..


Όλα ξεκίνησαν φέτος το καλοκαίρι, όταν γυρνώντας από την δουλεία στο σπίτι έκανα το λάθος να ανοίξω τηλεόραση …αφού έκανα ένα ζάπινγκ κατέληξα να βλέπω  βίντεο με τραγούδια από το you tube στο High Tv που ήταν κάτι σεβεντίλες  ελληνικά, με κολάζ από φωτογραφίες  ζευγαριών που φιλιούνται κατά την διάρκεια του τραγουδιού…αφού είμαι έτοιμος να κατέβω να ψωνίσω στην Ομόνοια κανά G από την καΐλα μου , αλλάζω κανάλι και πέφτω στα  mad music awards, επανάληψη Νο56 , τι στιγμή που ο Σάββας Πούμπουρας μαζί με τον Ξάνθο Μπάμπουρα, φωνάζουν στο μικρόφωνο «sex symbol,hot,sexy μαδαφάκα» για να βραβεύσουν  μια …που την περίμεναν τα μάτια μου σαν super paradise στην ιδρωμένη Αθήνα..και ποια ήταν;;; Η Ελένη Φουρέιρα…

                                                    dick, down and dirty

Δεν μπορεί να  λές  “sex symbol” μια γυναίκα,  χωρίς καμία καμπύλη σαν όρθιο  σανταλόξυλο, ακόμα και όταν φοράει κάτι ψηλοτάκουνα  μεζονέτες..  Το έξυπνο τρικ με το μαλλί Βαλτεράμα που χωρίς αυτό θα πέρναγε απαρατήρητη και μια φήμη βραζιλιάνας από το εξωτικό Αργυρόκαστρο  να μας πλασάρεται για αυνανιστική  φαντασίωση χωρίς η ιδία να εκπέμπει ερωτισμό .. Ξέρετε τι είναι το sex symbol  ρε παλιόπουστες  για έναν έφηβο; Ξέρετε τι λάθος πρότυπα δημιουργείτε;….Λοιπόν ,για να βάλω τα πράματα στην θέση τους ,sex symbol  είναι η γυναίκα που συνήθως έχει πολλές καμπύλες ,εκπέμπει τόσο ερωτισμό που ενώ είναι κουρεμένη γουλί με ρούχα μηχανουργείου  και το στόμα της να βρωμάει σκορδαλιά είναι ικανή μια ολόκληρη γενιά 17αρηδων(όχι μόνο)να βγάζει καυλόσπυρα στο μέτωπο μόνο στο άκουσμα της..

Πάρτε ένα παράδειγμα από τότε που η μαλακία αντικατέστησε το μαρκάλεμα στη γίδα:


60's Μπέμπα Μπλανς, Ζωζώ Σαπουντζάκη


70's Γκιζέλα Ντάλι , Ζωή Λάσκαρη


80’s Βίνα Ασίκη ,Λίλα Καφαντάρη, Βάνα Μπάρμπα


90’s Ελένη Πετρουλάκη ,Ίνα Λαζόπουλου(πριν γίνει  decepticon από τις πλαστικές ),αδελφές  Κανονίδου, Θεοφανία Παπαθωμά ,Δήμητρα Ματσούκα ..


00’s Γωγώ Μαστροκώστα, Ιωάννα Λίλη, Εβελίνα Παπαντωνίου..


10’s Με ποια θα την παίζουν τα παιδιά μας Νικό Τσιαμτσίκα;;;;


Όπως καταλάβατε επειδή  ανδρώθηκα σε μια εποχή(98-02) που το clerasil έκανε περισσότερες διαφημίσεις από αυτοκίνητα και είναι ανεπίτρεπτο σε μετριότητες Φουρέιρα να χρησιμοποιούνται τέτοιοι οροί, όταν η Σαμπρίνα ερχόταν “δεύτερη” στην εποχή της..


Υ.Γ.: Ο τίτλος του άρθρου είναι προφητικός για όσους  θιχτούν για την ομορφιά της βραζιλιάνας  από την Σαουδική Αφρικία ..


Υ.Γ.1: Κορίτσια να τρώτε όλο το φαί σας, γιατί σας προτιμάμε 5 κιλά παραπάνω, παρά 5 κιλά λιγότερο .Αν δεν προσέξετε την παρακάτω συμβουλή, θα καταντήσετε σαν την Μακρυπούλια που έγινε σκιάχτρο και  τα έφτιαξε με πούστη..


Υ.Γ.2: Για να μην χαρακτηριστώ φασιστής η ρατσίστας για την αναφορά που έκανα  ως προς την εθνικότητα της, θέλω να επισημάνω ότι όσο καιρό την έλεγαν βραζιλιάνα δεν έδειξε να ενοχλείται, αλλά μόλις έβγαλαν φήμη(;) ότι είναι αλβανίδα διέψευσε και τις δυο εθνικότητες(δεν απολογούμαι ξανά) .Εγώ ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι είναι βραζιλιάνα όσο η τεχνική του Julio Cesar της ΑΕΚ (από Καλαμάτα λένε πήγες της original)..






30 σχόλια:

  1. Κόντεψα να σε παραδεχτώ... μέχρι που διάβασα για τις αδερφές κανονίδου :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αδερφές Κανονίδου ήταν οι πρώτες που μας έφεραν την φαντασιώση της παρτουζας με αδερφές στα ονειρά μας..Μπορεί να μην λάμπουν οπως οι άλλες αλλα για τους άντρες ειναι χρυσός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος πούστης; Ποιος πούστης; Ποιος πούστης, λέγω, εκστομίζει τέτοιες μαλακίες και δε λέει και κανείς και τίποτα; Άκου η Φουρέιρα sex symbol.
    Εδώ που τα λέμε, βέβαια, στην εποχή του γρήγορου κλεμμένου wifi, που μπορείς σε κλάσματα δευτερολέπτου να βρεις τσόντες για να τον κάνεις λάστιχο Πιρέλι για τα επόμενα τρία χρόνια, το sex symbol περιττεύει. Αλλά και πάλι. Τη Φουρέιρα γαμώ τα κωλοβραβεία τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα είπες...Βάλε τα πράγματα στη θέση τους Monsieur, γιατί έχω φάει και σκορδαλιά σήμερα και το μαλλί μου έχει πάρει μορφή Μηνά Χατζίδη (όχι δεν είναι έξυπνο τρικ σαν του Βαλντεράμα, είναι απλώς η υγρασία). Τα ρούχα τα άφησα στο μηχανουργείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πειράζει βάλε τα ποδοσφαιρικά σου, φτιάξε με τους αντίχειρες τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά φορά και μπλουζάκι Inveracity και αντί για σκορδαλιά φάε τζατζίκι το ίδιο κάνει.. Είναι δύσκολο κανείς να κυκλοφορήσει μαζί σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε, αν τα παιδιά πρέπει να την παίξουν και έχουν ξεμείνει από σεξοπρότυπα, να το φάω όλο το φαγητάκι μου να τα πάρω αυτά τα έρμα 5 κιλά.
    Χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Αντε xristin,γινε εύχρηστην, γι'αυτή τη γενιά που την παίζει μόνο στο youporn και δεν προτιμάει τα ντόπια και σωστά προιόντα..Θέλουμε το δικό μας "busty" σύμβολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ............να σε γαμήσω μου 'κλεψες το θέμαααααααααααα!!!!!!!Τώρα ρε καριόλη γύρισα από Κω και πριν γράψω άρθρο,λέω "δεν πετάγομαι να δω τι γράψανε τα μπλογκόπαιδα όσο έλειπα;...και μετά ας πάρω το φτυάρι να θάψω την αλβανιάρα" και να που με πρόλαβες....συγχωρείσαι γιατί διασκέδασα πολύ την ανάρτησή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χωστήρ,παρθενογένεση δεν υπάρχει πουθενά.. Γράψε και συ να την μετρήσουμε σαν άντρες..την ανάρτηση.. Τελικά ενώ νόμιζα ότι θα μου την έπεφταν όλοι για την "ομορφιά" της, αλλά το ωραίο είναι ότι βρίσκω και άλλους συμπαραστάτες στον πόλεμο υπέρ της καμπύλης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Monsieur, σας αγάπησα!
    Επειδή αγαπήσατε τα 5 παραπάνω κιλά μας (τα οποία είναι κατανεμειμένα στα σωστά σημεία βεβαίως-βεβαίως).
    Au revoir!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mademoiselle εγώ αγάπησα τα κορμιά που δεν έκανα ανατομία στους ωμούς και τα πλευρά..

    Αν τα 5 κιλά τα έχετε σε σωστά σημεία και ειστε και μεταλλού τοτε έχετε κάνει ζημιές ωσάν τον Τσιμογιάννη σε όλα τα μέταλ στέκια της Αθηνάς και Πειραιά.Απο Ηχόχρωμα-μέχρι το κλειστό No name..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Monsieur να σε ρωτήσω κάτι ρε φίλε.
    Γιατί ενώ έχω γραφτεί 3 φορές στο μπλοκ σου δεν σε βγάζει ποτέ στην λίστα μου. Θα μου πεις λογικά στα αρχίδια μου και πως εγώ κάνω την μαλακία και θα σου πω σωστός. Αλλά λέω μην τυχόν έχει τύχει σε κάποιον άλλο φανατικό αναγνώστη σου ?

    Τώρα σχετικά με το θέμα σου εγώ θα πω :
    Coco

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kανονίδου! Αδελφές Κανονίδου...που για πάρτι τους πέταξαν όξω από παρασκήνια Rockwave στον Άλιμο καμιά 50 νοματαίους για να μείνουν μόνες με τα "παιδιά"...Και ναι...Ο διπλολωρίδας ο Keith o Flint λέγεται πως πραγματοποίησε την φαντασίωση του φυστικώματος αδερφών...

    Mεσιέ Κανίβαλε...βρήκα νέο ιντερνετικό στέκι. Να σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αξιότιμε κύριε Κανίβαλε. Διαφωνώ καθέτως. Η Φουρέιρα είναι κορμάρα, γκομενάρα και μουνάρα και πρέπει να καείς στην κόλαση για το αμάρτημα που διέπραξες, να θίξεις την ιερά αγελάδα της Ελλάδος του σωτηρίου έτους 2011μ.Χ. ΑΙΣΧΟΣ. ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣ, ΑΘΕΟΙ!!!

    ΟΚ, μετά το preview σχολίων που θα πετάξει κάποιος υποθετικός ανίδεος, έχω ένα πράγμα να πω: ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕΣ. Τόσες και τόσες γυναίκες που υμνούν το μεγαλείο της ομορφιάς τους έχει να επιδείξει η Ελλάδα, ΑΥΤΗ βρήκε να αποκαλέσει ο άλλος (που ορθώς ο Θωμάς απεκάλεσε ομοφυλόφιλο) sex symbol (ΚΑΙ ΜΑΔΑΦΑΚΑ?!? ΤΙ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!). Απλά και λίγα είπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. περι γκαβλας....λογια
    περι σφαλιαρας.....γκομενακια
    περι σανιδας....καμπυλες
    περι καφριλας ....σελιδες

    το θεμα παραμενει η "μαλακια" και οτι την παιζετε ασυστολα....αυτο ειδα ...αυτο λεω ... το επιτρεπει κι ο παιδιατρος !!!

    οταν παψεις να τον κανεις λαστιχο σημαινει οτι εχεις βρει σε LIVE εκδοση ... αυτη που σε φτιανχει..και τα sex symbol ΤΟΤΕ μονο, χωρανε να τα γραψεις στις αρχιδαρες σου !!!Εισαι χορτατος και δεν κοιτας σαν λιγουρι την γκομενα... !!!Παρατεταμενες σηκωμαρες ... εχουμε και θα εχουμε ως "μεσογειακος λαος"
    αλλα αυτο θα ηταν αστικος μυθος αν δεν υπηρχαν τοσα πορνιδια που στο δειχνουν και δεν στο δινουν... αυτες οι αναφτρες ειναι παντα το θεμα των αντρων που στην τελικη δεν εχουν τα αρχιδια να μιλησουν στα ισια και να κανουν .... εστω και απλο καμακι... !!! Παει κι αυτο ... εχει περασει στην σφαιρα του γραφικου !!!


    Μαγκες μαζευτητε....Το σλογκαν αν πετυχει η μαλακια τυφλα να ΄χει η Τασια .... πρεπει να το δειτε σοβαροτερα με τις σχεσεις "ματακια" που μας εχουν βαλει να κοιταμε και να μην απλωνουμε ολες οι γκεϊ μοδες που μας λανσαρανε για life style!!!! Και το ιντερνετ παιζει τον πιο σπουδαιοτερο ρολο σε αυτο !!! Ασε που δεν ξερεις ποιος κρυβετε πισω απο καθε προφιλ !!!

    O ξηγημενος τυπας ειναι σε ολα του ξηγημενος κι αν οι ξενερωτες που κυκλοφορουν με τα.... ολα τους εξω .... δεν παρουν το μυνημα ..καιρος ειναι να τους το δωσουμε ξεκαθαρα !!!
    τερμα οι τζαμπα μαγκες !!! Τερμα ο χλευασμος της προσωπικης μας ηρεμιας !!!
    Η τρομοκρατια του κραξιματος και του κοτσομπολιου με υπονοουμενα πρεπει να παρει αλλο δρομο.....
    Αν δεν μιλας ειναι δικο σου θεμα !!!
    Τ αποθυμενα που μαζευεις ομως ειναι θεμα ολων μας ..γιατι σε τρωμε στην μουρη !!!

    Και δεν φταιν για ολα οι γκομενες !!!
    Οσο τις βλεπεις "γκομενες" ...παντα τετοια μαλακια θα τραβας !!!!
    Λιγακι πιο περα..... αν σκεφτεις ...θα το καταλαβεις !!!
    Αμα εχεις τα κοτσια ...μπες σε ενα μπουρδελο και ρωτα την πουτανα που μολις πηδηξες ....γιατι κανει αυτη την δουλεια.... !!! Αλλα δεν εχεις τα κοτσια... σ αρεσει μονο η σαρκα ... !!! Και αγοραζεις πτωμα απο χασαπη !!!

    μπορει να με ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ αλλα στα αρχιδια μου
    μ αρεσει να λεω την γνωμη μου... και να την υποστηριζω. Αυτη ειναι και η ελευθερια μου !!!

    καλημερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα παίρνεις όλα πολύ στα σοβαρά,
    ήταν τα λόγια του ληστή,
    Έχουν περάσει όλα αυτά,
    πάει καιρός πολύς..

    Στη σφαίρα του γραφικού είναι ότι βλέπεις μια κοπέλα 50 κιλά 17 χρονών να σου λέει πάχυνα.. Απωθημένα δεν μαζεύω και ούτε έχω..Ο ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ είναι ένα θέμα υποκειμενικό. Γουστάρω την φυσικότητα μαν, όχι στην φωτογραφία που από το πολύ το photoshop μας την έκαναν Jolie...Ουτε τον ευατό της δεν αναγνωρίζει.Δεν γουστάρω να υποτιμούν την νοημοσύνη μου έστω και όταν χαζολογάω στην tv η στο ίντερνετς.

    Επίσης δεν ήξερα να βαλω και τα στοιχεία της ταυτότητας μου στο προφίλ για να ειμαι ξηγημένος..

    Σου απάντησα σοβαρά γιατί έκανες τον κόπο να γράψεις σεντόνι για την άποψη σου.Και δεν είμαι χούντας να κόβω ελευθερίες..

    Δεν κατάλαβα αν είσαι ρομαντικός με την καλή έννοια.Αν με παρεξήγησες στα αρχίδια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Snake Plissken δεν το ήξερα αυτό το σκηνικό... αν ισχύει πρέπει να πλούτισαν τα ντιλέρια από τις κόκες..ο Keith θα έγινε firestarter..

    Kenpachi μπορώ να πω, ότι έτσι όπως το ξεκίνησες μάσησα.. Αλλά τελικά και εσύ επιβεβαίωσες ότι και μπουγάτσα να έχει πιάσει το καυλί μας έχουμε σωστή κρίση με ποιαν θα την παίξουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mπορώ να πω πως ήμουν ένας από τους 50...που φάγανε σουτ από τα παρασκήνια, μόλις μπήκαν αυτές.
    Άρχισαν οι ψίθυροι "ρε μλκ οι Κανονίδου κτλ κτλ", αλλά εγώ στη κοσμάρα μου βέβαια. Δεν ήταν δα και η Βίνα Ασίκη μαζί με την Έφη Πίκουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έφη Πίκουλα ρε θεέ;αχαχαχαχαχχαχ πόσο γέλασα λέμε. Μπορείς να κανείς καμιά καβάτζα rockwave να μπούμε τσάμπα; κλασσικός τζάμπαμαν :P..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το οτι δεν εισαι χουντας φαινεται...και κανεις σωστα...!!! Γιαυτο και γω πηρα το θαρρος και σου γραψα σεντονι ...!!! Και δεν αφορα εσενα προσωπικα αλλα το οτι παιζει γυρω μας !!!
    Δεν παρεξηγω αμα βλεπω τσαγανο...!!!

    Υγ: τι εγινε με τις αδερφες Κανονιδου???? χαχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eφάρα Πίκουλα και ξερό ψωμί. Δες σκηνή στο "Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ" στη ντίσκο και θα με θυμηθείς. Καβάτζα αδερφέ να μου το λέγες μέχρι αυτό το καλοκαίρι καλό θα ταν. Γιατί με τις απολύσεις έχω χάσει τα κονέ μου γιατί βρέθηκαν χωρίς δουλειά. Και δεν μιλάω για μαλακάσα μόνο...Το κέρατο μου! Τρία άτομα είχα που έκαναν τις καλές επί 4-5 χρόνια (αν και J.P πλήρωσα γιατί ήθελα να πληρώσω) και ξαφνικά έμειναν χωρίς δουλειά! Πάντως αν προκύψει κάτι και μπορέσω why not.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το σκηνικό με το rockwave στο είπα γιατί κλασσικά ένας μαλάκας μόλις του πεις τι δουλειά κάνεις σου λέει να μπει στο τάδε live..Εφάρα γνωρίζουμε κύριε, έχουμε γνώσεις μπακουρογιανόπουλου και βάλε .. Επίσης κωλάρα είχε και η γυναίκα του πετρόχειλου ειδικά στην σκηνή με το αντηλιακό στον ροζ γάτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τουλάχιστον προσπάθησες να βγάλεις κονέ. Αντηλιακό-ροζ γάτος-ζέστη-κουφόβραση-καύσων-λιοπύρι! χαχα τι έπος. Με μεγάλο disco τράγουδο Lost In Tokyo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επιτελους και καποιος που ΔΕΝ θεωρει αυτο το πραγμα ωραια γυναικα!Κλαπ κλαπ κλαπ....και μια ερωτηση αυτα τα σλιπακια κουρος γιατι εγω δεν τα γνωριζω?Βασικα δεν κοιταζα εκεινη την ωρα μαρκα παρα μονο πως να τα βγαλω οποτε μαλλον μου διεφυγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα βρακιά κούρος ήταν extravagance στην εποχή που όλοι φόραγαν τα apple(και joker!!) με χελωνάκια και ελεφαντάκια που έκαναν σεξ.H δήθεν που και καλά είχαν ερωτική ζωή από την τρίτη γυμνασίου σου έλεγαν φοράω "ΚΟΥΡΟΣ" αλλά τελικά την έπαιζαν με ακριβότερο βρακί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με λίγα λόγια, Τι φθηνό τι ακριβό την ίδια κρούστα είχαν! χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μανίτσες ολα για τη κατουροκαβλα.....
    Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθω με την αναρτηση.Όλος ο γαμημένος αυτός κόσμος ασχολείται με μουνιά κώλους βυζιά κτλπ.....
    Μας έχουν βάλει τόσο βαθειά στο τρυπάκι τους που έχουμε ξεφύγει και εμείς μαζί τους
    Καθόμαστε 10 άτομα και ασχολιόμαστε με την Ελένη που στη τελική who gives a fuck....
    Άν είναι να μιλάμε για τα αυτονόητα τι να πώ????
    Ο καθένας όπως τη βρίσκει μάνα μου...
    Άν οι γυναίκες χρειάζονται τόοοοοσο πολυ το ok απο τα ρσενικα για το αν ειναι καλα τα κιλά τους τι να πω?κριμα.....
    Κρίμα που σεν μπορούν να δουν τι έχουν και να το γουστάρουν και αυτές και οι άλλοι παράλληλα...Μιλάμε για 5 κιλά κτλπ τα οποία γίνονται εμμονή και ακριβώς για αυτό το λόγο δεν φχαριστιούνται τίποτα και είναι και ξινό...Μόνο πως θα τα χάσουν για να γίνουν ότι σκατά γίνονται λες και μετα θα γαμιούνται καλύτερα..Άμα είναι να γουστάρεις μάνα μου θα γουστάρεις όπως και να έισαι...
    Έχουμε βαρεθεί τόσο πολύ που τα έχουμε πάει όλα σε άλλα επίπεδα...
    Υπερτέλειες γκόμενες για υπερτέλεια γαμίσια...
    Στο youporn και σε άλλα συναφή site που χρησιμοπποιούνται για να μην την χτυπας στο τοίχο για να γουστάρεις γιατι πλέον και η παλάμη σου έγινε λεία και δεν έχει σημείο τριβής...
    Παράλληλα και όλα αυτά τα γκομενάκια χρησιμοποιούνται για αυτό το λόγο..Ότα ν η Ελένη γίνεται sex symbol (άκου λέξη και φάση τώρα)είναι κατάντια γιατί δεν μιλάμε για γυναίκες πραγματικά ωραίες αλλα για ένα υποχείριο της φαντασίωσης για να κοιμάσαι καλά το βραδυ και να μην σκέφτεσαι τα γαμισια που προκειται να φας αργότερα...
    Και πάνω απο όλα είναι κατανάλωση...
    Κατανάλωσε για να γίνεις αυτή η υπερτέλεια γκόμενα για να σε γουστάρουν οι άντρες να σε γαμήσουν και παράλληλα για να μπορέσει ο τύπος να το ρίξει αυτό το υπερτέλειο γκομενάκι που υποσχεται απιστευτα σκηνικά(σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει λένε στο χώριο μου)καταναλώνει και αυτος...
    Όποτε που καταλήγουμε?????
    Μας κοροιδευουν τόσο πολυ που τσιμπάμε και το αναλύουμε κιόλας..
    Δουλειά δεν έιχε ο διάολος γαμούσε τα παιδιά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έτσι είναι και το blog μου. Δουλειά δεν είχε ο διάολος γαμούσε τα παιδιά του,τα ξαδέρφια του το Χριστό του και την Παναγία του.Δεν καταλαβαίνω το λόγω της σοβαρότητας σε ένα ποστ που είναι πιο χαλαρό και από την κοιλιά του Αρναούτογλου.

    Και για να ξέρεις ΟΛΑ για την καύλα γίνονται, και ολα με την καύλα γίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλτατε Monsieur,
    Δουλειά δεν ειχε ο διάολος δεν πάει για το blog αλλα για τη κοινωνία.Η χαλαρότητα είναι εμφανής και κατονοητή,αν δεν ήταν και έτσι δεν θα το διάβαζα το blog..
    Μακάρι να γίνονται όλα με καύλα αλλα όταν γίνονται ΟΛΑ για τη καύλα υπάρχουν και η Φουρέιρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μερικές φορές είναι προτιμότερο ,κατά την άποψη μου , να αφήνουμε τα αδιάφορα πράγματα έτσι όπως είναι ,είτε επιφανειακά ,είτε κενά χωρίς να κοιτάζουμε πάντα το υπόβαθρο τους, ειδικά αν ξέρεις τι σου γίνεται...Εγώ αυτό το έχω υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια για να μην ασχολούμαι με καταστάσεις που από την αρχή δεν βγάζουν πουθενά και με χαλάνε . Συμφωνώ με αρκετά που λες, αλλά για τόσο ανούσια θέματα δεν αξίζεις να βάλεις μυαλό στον καθένα .Απλά η ομορφιά ξεχωρίζει από την μικρή ηλικία, που όλα τα αγοράκια στις πρώτες τάξης του δημοτικού θέλουν την μια που ξεχωρίζει και αντίστοιχα τα κοριτσάκια τον έναν ,και ,είναι φυσικό επακολουθώ το τι γίνεται με την εμπορευματοποιημένη ομορφιά με την πάροδο των χρόνων.

    Φιλάκια μωρή, Αρρώστια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή