Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Genetic experiments ..


Επηρεασμένος από το κόμικ του Αρκά (αταίριαστοι έρωτες) και έχοντας σαν πειραματόζωα πρόσωπα της  show κιτς , έγραψα αυτό το κείμενο που έχει να κάνει με την χαρά της γενετικής .Η τηλεοπτική διαστροφή μου θα περιπλέξει  μόρια, τρίχες,DNA,τζατζίκι, αίμα και σπέρμα,  στο μπλέντερ της καθημερινής γραφικότητας που ζω. Τα κριτήρια μου  για τα ζευγάρια έχουν να κάνουν καθαρά με την περιέργεια μου και την υπόληψη μου γι’αυτά τα πρόσωπα..


Γιώργος Καραγκούνης – Μιμή Ντενίση

Το παιδί  που θα γεννηθεί είναι καταδικασμένο να γίνει  ηθοποιός. Θα είναι ένα κράμα Μάρθας Βούρτση με Βασιλάκη Καΐλα  ανεξάρτητα με το φύλο του παιδιού. Τα γονίδια θα μοιραστούν στην μέση ,με το παιδί να έχει πάρει τις λεπτομέρειες του  προσώπου από τον  πατερά και τα πόδια παρένθεση , την γκρινιάρικη γεμάτο σάλια έκφραση και το υποκριτικό ταλέντο του αιώνιου αδικημένου. Από τα γονίδια της μάνας θα έχει αυτό το elegant επίπεδο ηλιθιότητας, τα συστατικά της σιλικόνης που πέρασαν απευθείας στο DNA του παιδιού και το νυσταλέο de kavle βλέμμα που απομακρύνει του άντρες σε απόσταση καμπύλης ξερατού(80 πόντους περίπου) .

Αν ήταν πραγματικό ζευγάρι : Θα ήταν μια σχέση σαπουνόπερα. Ο Καραγκούνης θα μάθαινε όλα τα μυστικά της ηθοποιίας του δράματος στην Μιμή, και αυτή θα κέρδιζε τον  ρόλο της Σελήνης στην Λάμψη για το remake της σειράς, λόγο του έμφυτου ταλέντου της καθυστερημένης αντίδρασης στα ερεθίσματα γύρω της. Η Μιμή θα δίδασκε στο Γιώργο την τέχνη «αγκύλωσης προσώπου με βλέμμα οίκτου» σαν τον ρόλο της στην  βασίλισσα Θεοδώρα ,για να μην γκρινιάζει συνεχώς μέσα στο γήπεδο..   


Ρούλα Βροχοπούλου (the wall) – Βασίλης Λάσκος (φάρμα)

Αυτό το παιδί είναι ο ορισμός του μυξιάρικου, σιχαμένου, μαμμόθρεφτου, με τα μεγάλα μαγούλα και την φωνή που έχει βραχνάδα επειδή το στόμα του είναι γεμάτο caprice. Το  DNA της κουραδομηχανής  αποτελείται από χοληστερίνη ,ζάχαρο και ακινησία .Από τον πατερά θα πάρει το κορμί πλατάνι, την βαριά κληρονομία της γυναικομαστίας και την  απαγγελία σε ενορχηστρωμένους στίχους του Κοντολάζου. Η μητέρα θα δώσει απλόχερα τον ερωτισμό που της χάρισε η φύση αφού πρώτα πηρέ την ομορφιά της για αντάλλαγμα .Θα πάρει μέρος σε reality,εννοείται ότι δεν θα κερδίσει, και θα γίνει πιο μαϊντανός από τον Μικρούτσικο σε μεσημεριανές εκπομπές..

Αν ήταν πραγματικό ζευγάρι : Θα χώριζαν, γιατί ο μπουχέσας δεν θα έκανε  σεξ  άμα δεν έδινε η μαμά του έγκριση . Η δακρυσμένη  Ρούλα θα είχε πάρει αγκαζέ όλες τις σακαφιόρες  της μεσημεριανής ζώνης, λέγοντας ότι ο άντρας της έχει οιδιπόδειο σύμπλεγμα στα 35 του,ενώ δεν κανάνε σεξ επειδή την σεβόταν και προτιμούσε όταν την έβλεπε γυμνή να απαγγέλει  Καρυωτάκη και Γώγου.





Ελένη Λουκά – Γιάννης Γαλάτης

Εδώ είναι η πρώτη γέννηση που το παιδί θα γεννηθεί με στερητικά τηλεόρασης .Ένα κοντό(και από τον Θηβαίο)άσχημο  θρεφτάρι , με βλέμμα και  χαμόγελο απλανές. Θα περπατήσει στα 8 του και θα πάει γυμνάσιο στα 24. Φανατικό με την εκκλησία, την Μύκονο και τους ομοφυλόφιλους  που κυνηγάει ,ενώ είναι μια από τα ιδία, χωρίς να το μάθει ποτέ γιατί θα έχει άγνοια  και παρωπίδες λόγο της χριστιανικής  κατηχήσεις από την μητέρα. Η χάρη και το σκέρτσο του πατερά θα είναι η μεγαλύτερη κληρονομία του και θα την αναδεικνύει κάθε στιγμή είτε τραγουδώντας το “καλημέρα ασπρονήσι” είτε τον “ακάθιστο ύμνο”.

Αν ήταν πραγματικό ζευγάρι : Μπορεί να ήταν ένας “λευκός” γάμος ,για το λόγο ότι η μια είναι θεούσα και ο άλλος  Καίτη Ντιριντάουα όμως θα ταίριαζαν και θα είχαν κοινά ενδιαφέροντα με διαφορετικούς σκοπούς, όπως το gay parade, ειδήσεις του star, το extra 3, την Μύκονο. Θα είχαν την δική τους εκπομπή στο High Tv με όνομα  «Θρησκευτική Συνεύρεση» με τον Μίστερ Μπούτια να ανταλλάζει απόψεις με τον Γερών Παϊσιο για τον οργασμό της ψυχής από τον θεάνθρωπο..






Κώστας Πρέκας – Τάμμυ (Το ζευγάρι της χρονιάς)

                                                  Εδώ μιλάμε για το νέο sex symbol, το παιδί που είναι  ο ορισμός της σεξουαλικότητας.. Η συνεχής λίμπιντο που υπάρχει στο DNA του είναι τεραστία, λόγω της διαρκής μάχης τεστοστερόνης του Κώστα Μωυσή με τα οιστρογόνα της Τάμμυ (I mommy).Ο νέος Ερμής του Πραξιτέλους  έχει γεννηθεί... Σε σχέση με τις παραπάνω παραγράφους σίγουρο είναι ότι μόνο ο Κώστας Πρέκας σκαρώνει δακρύβρεχτο σπαρτιάτη με γλοιώδη ρομαντισμό, βρόμικα χνώτα και ξεσκονόπανο στο χέρι. Η Τάμμυ σαν ιέρεια  του ερώτα πρόσφερε στον απόλυτο Υιό  το πακιστανοιρανισπανογαλλικό της ταμπεραμέντο ,τις αντοχές της  στην σεξουαλική ευχαρίστηση  και τις ξένες γλώσσες για κάθε γυναικεία  ερωτική φαντασίωση..
Αν ήταν πραγματικό ζευγάρι : Ο απόλυτος Έλλην αφού θα άλωνε την καρδία της  αλλόθρησκης και πολυπολιτισμικής Τάμμυ,θα προσπαθούσε να δαμάσει τα άγρια σεξουαλικά της ένστικτα και να την μυήσει στο ελληνορθόδοξο σεξ.Η πίεση να αποδεχτεί  την ερωτική νηστεία μαζί με την πλήξη του ρομαντικού ποπολάρου θα την οδηγούσε στην αυτοκτονία.



                                                        Dr. Cannibal
                                                   shits on Mengele's
                                                            grave



9 σχόλια:

  1. Ma Kaith Ntirintaoua???xaxaxaxaxaxaxa liwnwwwwww...pou ta vriskeis..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπα να γράψω Boy George άλλα τελικά με κέρδισε η Καίτη..Ρε Έφη,έλα πες την αλήθεια,είσαι υπαρκτό πρόσωπο? μεταξύ μας θα μείνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαα!!!γίνεσαι σιγά-σιγά ένας μικρός θεούλης!!!

    Διάβασε και περιμένω σχόλιο!!!

    http://ocelebritis.blogspot.com/2011/11/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το φωτογραφικό σου αρχείο είναι αντίστοιχο με αυτό της ΕΡΤ?χαχαχαχαχαχα!!!εύγε σου αν και είναι λίγο τρομακτικά περίεργος ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου!!!χαχαχαχαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο την ΕΡΤ;;;;χαχαχαχαχα...ειναι ψηφιακό υλικό του Μπακουρογιανόπουλου..

    Και αν έχω Blog μη με φοβάσαι..

    Μαύρο πουλί τσακισμένο σε τοίχους
    εγώ είμαι εσύ κι εσύ είσαι blog
    τρέμω τους ξένους φοβάμαι τους φίλους
    καράβι δεμένο σ' έρημο ντοκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαίρομαι που συναντώ μία! και αν είσαι αυτός ο monsieur cannibal "που ξέρω" τότε χαίρομαι δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιλάς με γρίφους γερο...χάρηκα και εγώ 3 φορές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή