Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΡΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ




1-Σταμάτα να νομίζεις ότι η προέκταση  του φιφή  σου, είναι το αμάξι σου..πιο πολλές πιθανότητες έχεις με την ειδική πεοτρόμπα να την μεγαλώσεις, παρά με την  4μέτρη καγκούρικη μπέμπα σου, βλάκα..


2-Δεν μπορούν ΟΛΟΙ να έχουν ωραία γκόμενα γιατί απλά δεν είναι όλοι όμορφοι(εκτός και αν έχεις φράγκα και σε αγαπήσει κάποια για τα "λεφτά” σου αισθήματα..)..βλέπεις άντρες που είναι χειρότεροι και από τον mr.BEAN να έχουν απαιτήσεις 90-60-90 από μια γυναίκα..Παραδέξου την ασχήμια σου και αγάπησε την ΧΟΥΦΤΑ σου γιατί θα σου χρειαστεί με τα μυαλά που κουβαλάς..


3-Δεν είσαι ο "πάπυρος larousse britannica" για να έχεις άποψη για όλα !Σταματά να κάνεις τον έξυπνο και να λιθοβολείς την λογική στην άτυχη γκόμενα που την πέφτεις ,γιατί δεν είναι όλες ηλίθιες, σαν την μάνα σου και την αδελφή σου, που επιβραβεύουν τις παπάρες  που λες..


4-Οταν κάνεις σχέση γίνεσαι "αγκαλίτσας" ΠΑΝΤΑ . Οπότε σταμάτα να μας το παίζεις Τζίμης ο τίγρης,  γιατί όλοι(φίλοι σου) σε έχουν πάρει χαμπάρι και όταν σε βλέπουν νιαουρίζουν .Άσε που όταν μεθάς  πιάνεις το τηλέφωνο και γίνεσαι τόσο σαλιάρης που σιγοψιθυρίζεις προτάσεις γάμου, παιδιά και κουτάβια στο μικρό σπίτι στο λιβάδι ενώ τα έχετε ένα 3μηνο… Σιχαμερό ,όρθιο πετιμέζι..


5-Μην λες ψέματα για να πας να δεις ποδόσφαιρο..Ξέρουμε ότι σε έχει ευνουχίσει η αουφίντερζεν  γκόμενα που έχεις .Δέκα λεπτά πριν  το τέλος του παιχνιδιού πέφτει τηλεφωνική παντοφλιά και τρέχεις να προλάβεις την επίδειξη τάπερ που υποσχέθηκες ότι θα είσαι  παρών , λέγοντας  μας μια δικαιολογία  τόσο φτηνή, όσο το hot dog στα ΙΚΕΑ:  «μαλάκες την κάνω , γιατί  βίασε κτηνοβάτης το αυτί του τσιουάουα της Κλέλιας και έβγαλε κονδυλώματα..»


6-Η μόδα ξυρίζω τα πάντα όλα (όσοι έχουν κουβέρτα αλά Nick Γκάλης στην πλάτη και στους ώμους και γενικά στην παραλία το κοπερτόνε δεν περνάει την τρίχα, οκ  να ξυρίσεις, αλλά δεν με πείθεις ότι το ξύρισμα στα πόδια το έχεις επειδή γυμνάζεσαι ..) και βγάζω φρύδια σε κάνει τόσο “Ζανέτ”  που αν συνεχίσεις έτσι, θα ανταλλάζεις κρέμες απολέπισης  και κραγιόνε με την αδελφή σου, ενώ ο Μουρατίδης  ο  πρωκτόκατακτητής  θα είναι καθημερινή σου φαντασίωση..



7-Μην προσπαθείς να προσπεράσεις τις γυναίκες ακόμα και αν έχεις κολλήσει στην κίνηση..Το ότι είναι γυναίκα δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να οδηγεί, κομπλεξικέ κούνελε ,που κάνεις τον καμπόσο  μόνο όταν είναι ΜΟΝΗ της  στο αμάξι..


8-Δεν είναι κακό να εκφράζεις τα συναισθήματα σου ,στην σχέση σου, ούτε είσαι λιγότερο άντρας αν κάνεις κάτι που είναι εκτός από το μίζερο πρόγραμμα σου..Γιατί οι μέρες της καψούρας πέρασαν και με το να κάθεσαι σαν ντολμάς  νομίζοντας ότι κρέμεται από τα χείλια σου είσαι βαθειά νυχτωμένος, και μάλλον ΚΕΡΑΤΑΣ..


9-Το τηλεκοντρόλ δεν είναι αντρική κατάκτηση, στον "γυναικοκρατούμενο κόσμο" . Αστο 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ στο χέρι της να βάλει το κανάλι που θέλει..χωρίς να της πρήξεις τα ΒΥΖΙΑ επειδή θες να δεις τον Ράμπο , αιώνιε 15χρόνε.




10- Δεν φταίει αυτή  που δεν μπορείς  την γαμήσεις στο μονόζυγο και σου χαλάει την φαντασίωση.. Η γκόμενα σου ΔΕΝ θα γίνει ποτέ Jenna Jameson. Αυτά που βλέπεις στις τσόντες δεν μπορεί να τα κάνει η κάθε μια ,γι'αυτό παίρνει 25.000$ το γύρισμα .Αλήθεια , εσύ μπορείς να γαμάς τόση ώρα και με ΣΥΝΕΧΗ ένταση όσο αυτοί, σε «ορθοπεταλιαστό πελεκανάτο»; Μήπως  την τελευταία φορά που γυμνάστηκες φόραγες Strike ή Zita Hellas ; Οπότε στάματα να την γεμίζεις ενοχές, κινούμενε λαπά..






For those about to rock.....
we salute you......


28 σχόλια:

  1. Προσκυνώ εις το βουνό του Καννίβαλου θεού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθιστό βουνό ευχαριστεί φίδι που μιλά. Περιμένω να προτείνεις κάνα ταινιάκι Snake..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι ο Ζαμπούνης του καφρόκοσμου!!!Ζωζώ μπροστά σε αφίσα των AC/DC,αααααααυτά είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανάλογα...για τι ψήνεσαι να σου πω?...Αν και τώρα το μόνο που έρχεται στο μυαλό είναι αντί για ταινία να χώσεις Steeler από το Priest Live In Concert να φύγει ο σβέρκος! Anyway τσέκαρε το Orgazmο που λέγαμε. Και αν γουστάρεις παλιομοδίτικη action roaller coaster βρες το Broken Arrow (90's classic)! (Το χω στη playlist για αργότερα δεν μου ρχεται κάτι στο μυαλό τώρα το χει κολλήσει στο τοίχο το twin axe mayhem και η φωνή του γλόμπα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωστήρα

    Μήπως είμαι ο Lemmy του savoir vivre?

    Snake
    Περνάω δεύτερη εφηβεία και είμαι σε θράς φάση, με παλιακά live να ειναι στο youtube καθημερινή μου ασχολία.. Εννοείτε ότι priest είναι στα top class μου αλλά είμαι σε φάση gung-ho! Θέλω ταινία σε φάση τσικάνο και έτσι, μεταλά Κουτσογιαννόπουλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε όχι και "κουτσογιανόπουλος" ρε να λείπουν οι χαρακτηρισμοί...χαχαχα. Τσικάνο? Ε το κλασσικό Blood In Blood Out, Vatos Locos και τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει και το Αmerican Me καλό είναι αλλά είναι πιο κουλ παρά gung ho!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πίστευα θα μου έλεγες καμιά παραγωγή από το πηγάδι..booklet φάση..Να στο θέσω αλλιώς, πες τις 5 καλύτερες σου ταινίες να τσεκάρω αν δεν έχω δει..Vatos Locos For Ever..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανάλογα το είδος βρε Καννίβαλε θεέ. Αλλά εντάξει θα τις έχει δει στάνταρ. Scarface (πάντα πρώτο δεν αλλάζει) όλα τα άλλα ανάλογα με την διάθεση η οποία είναι αυτή τη στιγμή. Die Hard ολα, Cruising, Big Trouble In Little China, They Live, For A Few Dollars More.

    Αύριο μπορεί να είναι το Death Wish 3 π.χ...Aνάλογα με τις καύλες. Είναι πολλές ρε αδερφέ. Είναι σαν να συζητάς για παιδικά. Σου πετάνε ένα που δεν σου έρχεται στο μυαλό τη δεδομένη στιγμή κάνει κλικ και λες "καύλαααα πω ρε φίλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "πάπυρος larousse britannica" λέει! χαχαχα

    Αξιοσημείωτα όλα!

    Μόνο με το δυο έχω μια ένσταση. Δε χρειάζεται ένας άνδρας να είναι όμορφος για να βγάλει όμορφη γκόμενα. Νιονιό θέλει. Εγώ προσωπικά την ομορφιά στον άνδρα τη θεωρώ σοβαρό ελάττωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εν μέρη συμφωνώ για την ομορφιά..ΑΛΛΑ ήξερα τύπους άσχημους σε όλα τα επίπεδα που απο το πολυ το γουδοχέρι δεν έβλεπαν μπροστά τους , που η μια τους βρώμαγε και η άλλη τους ξίνιζε (άσε που ήταν μια χαρά κοπέλες). Λίγο το γνώθι σαυτόν δεν βλάπτει..Γι'αυτό ήμουν κάπως υπερβολικός με την ομορφιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. pes ta re kanivalle trelane mas!dn perimena h alh8eia einai tetoia afoplistikh proseggish ths pragmatikothtas apo enan monsieur cannibal!me thn kalh ennoia vevaiws vevaiws!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Snake
    Όχι δεν το είδα, γιατί περιμένω να κατέβει αλλά είδα το colombiana ένα καλό action movie..

    d-efi
    Αυτός είναι ο monsieur.. Είναι δυνατόν να έγραφα για γυναίκες αφού πρώτα δεν είχα κράξει εμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kαλό το Colombiana? Δεν το χω δει? Να σπαταλήσω χρόνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οχι τίποτα άλλο αλλά μου θυμίζει το Nikita...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Revenge από ναρκωτικά φαμίλια και τέτοια.. Είναι καλό ταινιάκι αλλά με το Nikita δεν συγκρίνεται..κανε ένα κόπο, δεν νομίζω να σε χαλάσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://ocelebritis.blogspot.com/2011/12/pornopedia.html

    Έτοιμο ολόκληρο πλέον το άρθρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mόλις το είδα. Πολύ καλό και χάρηκα με την σκατόφατσα που έπαιζε το αρχιτσιράκι του βαρώνου. Είχε παίξει και στο Blow τον πραγματικό Carlos Lendher αλλά με διαφορετικό επίθετο, για άγνωστους λόγους. Περιέργως γνώριζα πως πρόκειται για revenge flick αλλά κάτι ο Βesson στο σενάριο κάτι το female lead μου έφερναν στο μυαλό το Nikita. Για αυτό το ανέφερα πριν. Αλλά ήταν αρκετά καλό και χορταστικό. Εκπληκτικό surround κιόλας. Μαζεύω ακόμα σφαίρες τριγύρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μία φίλη μου μου είπε να σου πω ότι σε αγαπάει διαβάζοντας αυτή την ανάρτησή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ευχαριστώ. Κοκκινίζω και τα συναφή.Μπορεί να είμαι τσόγλανος αλλά έχω και ευαίσθητες χορδές..Ο Στίβεν Σιγκάλ των φτωχών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν το λέει μόνο η φίλη του Χωστήρα (αυτό περί αγάπης καλέ!)
    Το λέμε και εμείς που διαβάσαμε και άλλες αναρτήσεις σου!
    Monsieuuuuur Cannibaaaaal......κατά Σάααακηηη!
    Χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τέτοια μου κάνετε xristin και θα με ζηλεύουν όλοι.. Αλλά άμα είναι να συγκινώ το ωραίο φύλο με τις απόψεις μου,τότε θα αντέξω την κριτική του κιλοτάκια ;))))))

    Λυσάξτε τσαούσες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ....γιος του Διπρόσωπου....φτυστός ο μπαμπάς σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "κομπλεξικέ κούνελε" χαχαχα! τέλειο!
    τα Strike και τα Zita Hellas που τα θυμήθηκες?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γενιά του 84 είμαι και ήταν το μεγάλο μας δίλημα στο δημοτικό ποια ήταν τα καλύτερα.(δεν είχαμε λεφτά για nike)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γενιά του 84? Άρα ανήκεις εις το χάος...Αυτά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΕΣ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή