Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ανούσιες Διαπιστώσεις..


-Το “Holydiver” και τοΤrooper “ στο Revenge of Rock*. Dj  δεν είναι αστείο πια.. Ενώ δεν ξέρω κιθάρα έφτασα να τα παίζω.. ερχόμαστε στο μαγαζί για να αποφύγουμε την βραδιά οπλίτη σε αλλά μεταλάδικα , και σύ επαναλαμβάνεσαι συνέχεια σαν τις ατάκες της λάμψης..
 *(μαγαζί στην Λ. Αλεξάνδρας που  χρησιμοποιείται από παλαιούς «μεστωμένους» μεταλάδες   και  μπανιστηρομάγαζο για τους μεταλάδες, true παλαμοκέντημα )
o Looser δεξιά..


-Σουβλατζίδικα και κρεοπωλεία  με το όνομα “Τα Άγραφα’’.  Μπράβο πρωτότυπε, έχει γεμίσει η Αθήνα συντοπίτες σου και στον τόπο “καταγωγής” σου πρέπει να είναι προστατευόμενα είδη τα γίδια και τα πρόβατα μετά την γενοκτονία των σαρκοφάγων Αθηναίων..

-Όσοι είναι γεννημένοι  από το ΄88 και πίσω, στα παιδικά πάρτι χορεύαμε μπλουζ  μόνο το “wind of change” και  το“temple of the king”.Αν ο Dj (ο μεγάλος αξάδερφος) δεν έβαζε τα μπλουζ του έρωτα για να χορέψεις με την γκόμενα που ποτέ δεν θα έβγαζες, υπήρχε γιούχα και  πνιγμό με φουντούνια ..

-Αν ήξεραν οι Europe ότι το Final countdown  μετά από το ’87 θα χρησιμοποιούταν σε κάθε αθλητική επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος από το μπάσκετ έως τις ασκήσεις εδάφους  και σε ντοκιμαντέρ για αθλητές ,θα ζήταγαν  ποσοστά, με τα λεφτά μπροστά.

-Ελληνική επιχειρηματικότητα εν καιρώ κρίσης. Οι “επιχειρηματίες”  αφουγκράζονται «τα θέλω» της εποχής ανοίγοντας  ενεχυροδανειστήρια ,καφετερίες ,προποτζίδικα, φαρμακεία .Ποιος δεν χρειαστεί έναν μαυραγορίτη  ,ένα στανταράκι  για την “καλή”, έναν καφέ και αντικαταθλιπτικά ; Σύντομα και στην γειτονιά σας..

-Το ζεϊμπέκικο του γαμπρού στον γάμο του, είναι ΠΑΝΤΑ το “ζεϊμπέκικο  της ευδοκίας”. 

-Όταν στον άντρα βάλεις μπροστά του μια μπάρα με ποτά ,αυτομάτως γίνεται sexy πηδήξιμος και αξιαγάμητος. Οι γκόμενες κρέμονται σαν τσαμπιά για ένα ποτήρι νερό ακόμα και αν σερβίρει σε σκαμπό, τον λένε Μελέτη, και η φάτσα του είναι σαν του Γκεμπρεσελασιέ..

-Οι support μπάντες από πιτσιρικάδες πρέπει να σταματήσουν παίζουν το Paranoid ,Breaking the law και  το Αce of spades γιατί δεν μπορώ άλλο .Την επομένη φορά που θα το ακούσω θα ανέβω στην σκηνή  και θα σας σπάσω τα σπυράκια ένα-ένα ..

-Όταν έχεις πιει αρκετά  και δεν μπορείς να ελέγξεις τον τόνο της φωνής σου, ασυναίσθητα σου έρχεται να σχολιάσεις την γκόμενα δίπλα σου με τις πιο σεξουαλικές φράσεις στον κολλητό σου , αλλά παράλληλα ο Dj η αλλάζει κομμάτι ,η του κολλάει το CD, και στο κενό των 2 δευτερόλεπτων, η άγαρμπη μεθυσμένη φωνή σου ακούγεται σε όλο το μαγαζί να λες «μανάρι μου, τι τα θέλεις τα σουτιέν, αν θες μπορώ να στα κρατάω τα μεμέ σου όλο το βράδυ..»



τάδε έφη

Τζιμπρίλ Κλισέ 



40 σχόλια:

  1. Φαντάσου τώρα να είσαι γυναίκα και να ακούσεις την ατάκα "μαλάκα θα τον έπαιζα για πάρτη της" την ώρα που κολλάει το CD, ενώ ο τυπάς δείχνει με το ποτό του εσένα...

    True story Brother, true story...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έχω ακουστεί να λέω (χωρίς να δείχνω) "που χύνεις μωρό μου να ρθω να κοινωνήσω".. Μέγα ξεφτάιλα.. αλλά δεν γαμιέται..

      Διαγραφή
  2. Στο πρώτο με νιώθεις αδερφέ. Σιχάθηκα πια το γαμημένο repeat. Ρε φίλε 15 δίσκους έχει το κάθε συγκρότημα, 150 κομμάτια πάνω κάτω ο καθένας. Πρέπει να ακούσω το γαμημένο το Trooper, το Painkiller, το Heaven And Hell, το Paranoid, το Ace Of Spades, το Wild Child κτλ κτλ ξανά και ξανά και ξανά και ξανά? Δεν λέω γαμάνε τα κομμάτια ρε φίλε. Γαμάνε. Δεν έχω τίποτα με τα κομμάτια. Αλλά ρε πούστη μου όταν μου μοστράρεις φάτσα κάρτα και μου το παίζεις DJ ηλίθιε φρόντισε να ξέρεις καλά το αντικείμενο σου. Μαλάκα. Αντί για Trooper παίξε Flash Of The Blade, αντί για Painkiller μαλάκα παίξε Screaming For Vengeance (που έχει πιο γαμάτες και δύσκολες ψιλές από το Painkiller) παίξε Steeler ρε μαλάκα! Παίξε Reckless, αντί για Heaven And Hell παίξε Children Of The sea, αντί για Ace Of Spades ρε παπάρα παίξε Sacrifice παίξε in the name of tragedy, αντί για Wild Child παίξε Tormentor παίξε On your knees! Μαλάκα. Μetal μπάντες είναι ρε ζώο δεν είναι Milly Vanily ΟΝΕ ΗΙΤ WONDERS. ΜΑΛΑΚΑ!

    Στα αρχίδια μου εμένα αν το 14χρονο γουστάρει συνέχεια painkiller γιατί το αυτάκι του δεν έχει μάθει ακόμα τι εστί Priest. Στα παπάρια μου το γράφω. Το 14χρονο βγαίνει με 5 ευρώ ρε μαλάκα. Εγώ χαλάω 40 στο μαγαζί σου και 50 και 60. Για να τα χαλάσω όμως μην μου πρήζεις το συκώτι. Παίξε κάτι που δεν το περιμένω εγώ και όλος ο σόφρων λαός. Παίξε κάτι που θα πει Ωωω τι έβαλε ο πούστης! Αλλά όχι εκεί...Master of Puppets και Trooper και άγιος ο θεός! Και εντάξει πάμε παρακάτω...Ρε μουνί οι Accept έβγαλαν το 2010 το καλύτερο δίσκο της χρονιάς με pure heavy fuckin' metal. Παίξε ρε μαλάκα κάτι από το καινούργιο! Οι Saxon τα ίδια. Οι WASP τα ίδια. Ο UDO τα ίδια κτλ. Καλοί δίσκοι ρε μαλάκα. Συνεχίζουν αυτές οι μπάντες και κρατάν τη σημαία ψηλά ρε πούστη! Και όχι δεν είσαι ψαγμένος αν παίξεις στις 6.00 το πρωί Tokyo Blade μαλάκα. Γιατί εγώ δεν θα αντέξω ως τις 6.00 να ακούω mix tape 14χρονου και μάντεψε...Στα 5 ευρώ του μικρού θα μείνεις ενώ εγώ με τα δικά μου 50 και 60 θα χαλάσω 10 με το ζόρι θα σε φτύσω και θα φύγω. Άιντε ζώο!


    Για να μην πιάσω το κόμπλεξ σας με μπάντες...Που για να ακούσεις Running Wild πρέπει να στήσεις κώλο. Και αν ακούσεις τι θα παίξει? Μα το Conquistadores φυσικά. Τόσα γαμάτα άλμπουμ ένα τραγούδι ξέρεις. Fuck ηλίθιε DJ δουλειά σου μαλάκα DJ είναι να παρακινείς τον άλλον και λίγο. Να την ψάχνει μαλάκα. Να του παίξεις ένα phantom of black hand inn και να σε ρωτάει ο πιτσιρικάς τι είναι αυτοί? Γαμάνε!

    Άσε τώρα μην πω για τις γελοιότητες του στυλ παίζει DIO Dont Talk To Strangers και στα καπάκια μπαίνουν αυτές οι μαλακίες που ραπάρουν και γκαρίζουν με συνοδεία κιθάρας και νομίζεις πως παίζεις Heavy Metal. Μαλάκα! Ε Μαλάκα! αρχίδια παίζεις. Και όχι ρε δεν είναι heavy και δεν είναι metal μαλάκα. Αυτά τα γαμωνεογνά με τις μαλακίες τους δεν είναι καν για να μπαίνουν σε συζήτηση Και αν θες να τα βάλεις σου απαντώ πως ο βόμβος από το on των ενισχυτών heavy metal μπάντας φτάνει για να τις ταπώσει. Που να σου κάνει skullfuck ο Neal Tanaka ρε μουνί μπας και νιώσεις τι εστί HEAVY METAL. μαλάκα! Χιλιάδες μπάντες χιλιάδες τραγούδια αλλά σίγουρα όχι οι παπάρες που βάζεις που νομίζουν ότι είναι μείγμα γκέτο και bay area.

    Και μην μου πει κανείς γενικώς αυτά θέλει ο κόσμος γιατί θα χεστούμε...Ο "κόσμος" δεν έχει αλλά μαγαζιά να πάει γιατί κατά τεράστιο ποσοστό κάνουν τις ίδιες μαλακίες. Αλλά συνεχίζει να πηγαίνει γιατί απλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Αν θέλει να πάει να πιει ένα ποτό και από πίσω να μην παίζει κλαρίνα-σκυλοποπ μπαλκαν τραγουδια και μπιτάκια για ύπνο.
    Αλλά ρε πούστη μου βγαίνω έξω θέλω να περάσω καλά γιατί μου το γαμάς? Γιατί? Γιατί είσαι μαλάκας και αντιεπαγγελματίας για αυτό. Προτιμάς να το παίζεις safe με αποτέλεσμα να καταντάς γελοίος. Το D.Jηλικι δεν είναι SAFE ρε μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Τραβάτε να δείτε έξω πως δουλεύουν τα κλασσικά heavy metal στέκια και μετά ελάτε να μου πείτε τη παπαριά σας. Άιντε. Που μπήκα στη τελευταία τελειωμένη τρύπα της Νέας Υόρκης και το heavy που έπαιζε δεν έχει παιχτεί ποτέ σε ντόπιο μαγαζί. Και από κόσμο? Τίγκα. Και ηλικίες για όλα τα γούστα.

      Σε Τρία heavy metal party έχω πάρει μέρος στη διοργάνωση μαλάκες και σε μαγαζιά που δεν έχουν καμία σχέση με το είδος και τα χαμε τιγκάρει ως το πρωί. Με κοινό από πιτσικαρία που άκουγε Burning από Accept και είχαν γουρλώσει μάτι και αυτιά μέχρι 45αρηδες που ήρθαν και βρήκαν την υγειά τους κάνοντας headbanging σαν τρελλοί. Και από πάνω οι ιδιοκτήτες να κάνουν ταμείο και να λένε "Πρέπει να το κάνουμε ξανά!"
      Άι στο διάολο!

      Για να μην πιάσω τώρα το κεφάλαιο thrash που εξαντλείτε στους Metallica του Kill'Em All...Α και βάζουμε και κάνα Phobia από Kreator γιατί το ξέρει η ανήλικη γκομενίτσα απέναντι...Παπάρες...Που έχω να ακούσω SODOM 10 χρόνια σε έξοδο σε μαγαζί. 10 χρόνια ρε πούστη! (δεν μιλάω για special night νύχτες καθημερινής) Δεν μιλάω για Exhumer ούτε για Tankard, ούτε για Αbbatoir και τέτοια. Για Sodom μιλάω ρε μαλάκα! Κreator-Sodom-Destruction. Τhe big three.

      Υ.Γ Και το κόμπλεξ με τους Manowar κόψτε το...Γελοίοι. Kings Of Metal και Kings Of Metal. Το κομμάτι είναι πάρτι και είναι για live μπάχαλο. Xώσε Dark Avenger χώσε Bridge Of Death, χώσε Gυyana χώσε πράμα ρε παπάρα. Το ίδιο ισχύει και με Virgin Steele. Victory is mine και Victory Is Mine. Χώσε Noble Savage ρε αρχίδι!

      Υ.Γ 2 Oταν μετά από ένα χιλιογαμημένο setlist βάλει ο D.J το I Want Out εντελώς τυχαία είναι η ώρα που το I want out περνάει από το μυαλό των πελατών και το παίρνουν απόφαση και φεύγουν. Tόσοι δίσκοι το I Want Out βρήκε αυτός...Λες και έγραψαν ένα κομμάτι και μετά τράβηξαν την πρίζα...Άι στο διάολο!

      Άι στο διάολα ξεθύμανα! Καννίβαλε είσαι μεγάλη ψυχοθεραπεία ρε!

      Διαγραφή
  3. Συμπέρασμα? Διοργάνωση Heavy Metal Holocaust Νight σε σπίτι, μπάρμπεκιου από ξω, μπύρες και η καυλα απερίγραπτη. Turns ανάμεσα στη παρέα στο d.j ηλίκι, pit στην αυλή, raised fists and devilhorns! Fuck Yeah. Και τις κυρίες σαν τα μάτια μας και βασίλισσες! http://www.youtube.com/watch?v=3Xf8Yin-oWE Πάρε Καννίβαλε και ξεβιδώσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγραψες αυτά ακριβώς που πιστεύω. Ακριβώς όμως.Στην τελική μάθε μας μια μπάντα ρε πούστη!!Εδω ρε σε ΝWOΒΗΜ που υπάρχουν παραγωγές από το πηγάδι ακομα και εκεί εχει στανταράκια..Virtue "We stand to fight",Holocaust "heavy metal mania",Demon "Don't break the circle",Ostrogoth "full moon eyes",Heavy Load "Saturday night" και άλλα πολλά.

      Στα thrash party αυτό το inner self μου έχει κάτσει στο λαιμό..

      Όποτε κάνεις πάρτι ξανά σε μαγαζί να με καλέσεις.Σου υπόσχομαι να φασωθούμε..

      Διαγραφή
    2. Τα μεγάλα πνεύματα Μονόθαλμου Φιδιού και Καννίβαλου από Πλανήτη Μέγκατρον συναντιώνται ξανά.

      Virtue...Σκοτώνω για το δισκάκι. Αλλά πανάκριβο ρε πούστη!

      Έχω να διοργανώσω πάρτι σε μαγαζί με τους άλλους τρεις που τα κάναμε από το 2005. Έχει διαλύσει η αγέλη δυστυχώς. Για Heavy Metal BBQ πάντως μέσα. Έλα να ανταλλάξουμε ψείρες στο headbanging. Xαρ χαρ χαρ χουαρ!

      Υ.Γ King Diamond επιστροφή μετά το by-pass ξανά Live. Sweden Rock Festival. Πόρωση. Που ναι τα λεφτά ρε! Aλήθεια πόσο συχνά παίζονται στα μαγαζιά κομμάτια από την δισκάρα Dont Break The Oath από M. Fate ή κομμάτια από τα The Eye και Abigail? Ο νικητής παίρνει ένα τιραμισού.

      Διαγραφή
    3. Δεν έχω μακριά μαλλιά καρντιά μου.Και δεν μου αρέσουν οι Fate. Τώρα σε πλήγωσα το ξέρω.

      Διαγραφή
    4. Μου μεινε το Τιραμισού ρε σκουλήκι! Χαχαχαχαχα!

      Έτσι ποντάρει ρε ο κόσμος στα σίγουρα! Μπουχαχαχα! Πάει το κάψα σήμερα...Είχα και "σεντόνι" στο μπλογκ γιατί έπρεπε να λογοδοτήσω!

      Διαγραφή
  4. και τις κυριες σαν τα ματια μας και βασιλισσες!that's why i love this guy!Επισης αντε κοιμησου ειναι παλαβα αυτα τα ωραρια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα έχει έρθει ανάποδα το ωράριο πάλι. Κατάφερα να ξυπνήσω νωρίς. Καλημέρες.

      Διαγραφή
  5. Αν πας μια βόλτα στα άγραφα θα δεις ότι τα σουβλατζίδικα και τα κρεοπωλεία ονομάζονται "Η Αθήνα", "Ο Πειραιάς" κλπ. Είναι αμοιβαία τα αισθήματα!
    Φαντάσου επίσης στο τελευταίο να λές στο διάστημα αυτό των 2 sec "Ο Μπάρμαν είναι Μαλάκας"... ίσως τότε να ήρθε και η ώρα να αλλάξεις στέκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είμαι καθόλου μαλάκας κύριε νίτζα αν θες να ξέρεις και καθρεφτάκι στα μούτρα σου

      Διαγραφή
    2. Μετά από μακράν σκέψη 5 νανοσεκοντ, μάλλον εσύ δουλεύεις σε κωλόμπαρο και δεν μας το λες, δεν εξηγείται διαφορετικά όλο αυτό με της Ρωσίδες .. Αλλά από την άλλη ανέβηκε ο τουρισμός εφέτο.. μαλάκα τέτοιο γλύψιμο ούτε σε καθηγητή φυσικής..

      Διαγραφή
    3. Αν στα Άγραφα παιζόταν κάτι τέτοιο αυτό θα είχε τρελή φάση πάρταλε.. Επίσης προσέχουμε πως μιλάμε πάντα σε αυτούς που μας σερβίρουν όχι μόνο από ευγένεια αλλά επειδή το σάλιο ανακατεύεται εύκολα..

      Διαγραφή
    4. Οι Ρωσίδες είναι η κρέμα γάλακτος της Ευρώπης, ακολουθούν στην δεύτερη θέση Λιθουανές και Φινλαδέζες,3η θέση Ρουμάνες,μετά οι υπόλοιπες Σκανδιναβές,μετά Βελγίδες και Σλοβένες,απίστευτα κοντά οι Αυστριακές...ενώ στα τελευταία σκαλοπάτια σέρνονται,αγγλίδες,γαλλίδες,ελβετίδες.Αν όμως το πάρουμε πιο ιντερνάσιοναλ η εμπειρία μου λέει ότι πρώτες είναι οι Αργεντίνες,στη δεύτερη θέση Ρωσίδες με Βραζιλιάνες,3η θέση Ισραήλ,Βιετνάμ και Καζακστάν....αυτά.Αν δούλευα σε κωλόμπαρο ρε θα γαμούσα μόνο τη χουφταλία,εκεί οι μπάρμεν φεύγουν μισή ώρα αργότερα από τους υπόλοιπους αφού πετάξουν τα σκουπίδια...άσε που σε τέτοια μέρη πίσω από τη μπάρα είναι συνήθως γυναίκα!!!

      Διαγραφή
  6. καλά ρε μαλάκα έχεις γαμήσει Αργεντίνα και Βραζιλιάνα και μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια με το ανατολικό μπλοκ και με το καμάκι. Είσαι μαλάκας;;;'Ασε μας ρε στον πόνο μας ρε πούστη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι,αλλά η νοτιοαμερικάνες είναι πανσπάνιες στη Ελλάδα και μόνο με διαβολικές συμπτώσεις έρχονται στην Ελλάδα....ενώ οι Ρωσίδες έχουν καλύτερο συντελεστή γιατί είναι εδώ κάθε καλοκαίρι και είναι μούνες όρθιες!!

      Διαγραφή
  7. A όχι πουστιά! Απλά εγώ μπορούσα να παίρνω ποτά (άνω των 21 u.s law) και αυτή στα 19 όχι. Με αγάπησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ρωτήσουμε και την κυρία Plissken τι έχει να πει για όλ' αυτά!!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα. Μπα δεν μπορεί να με εκβιάσει κανείς. Ήταν Β.Μ.P (before miss Plissken).

      Διαγραφή
  8. Για τα μέταλ μπαράκια δεν έχω να πω κάτι, γιατί το ελάχιστο μέταλ που ακούω το έμαθα στην προσπάθεια να ρίξω μεταλού γκόμενα, η οποία τελικά δε μου έκατσε ποτέ. Αυτό βέβαια δεν παίζει να ενδιαφέρει κανέναν που να έχει κάτι να κάνει στη ζωή του, αλλά στα αρχίδια μου κιόλας.
    Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει πιο πολλή πρωτοτυπία, πάντως. Ξέρω εγώ σουβλατζήδικο "Γυροπλάτανος". Σοβαρά. Γυροπλάτανος. Μην παραπονιέσαι λοιπόν για τα Άγραφα.
    Είμαι γεννημένος το 95 οπότε για το τρίτο δεν ξέρω, για το Final Countdown κάποιος έπρεπε να τα πει (όχι ότι με χαλάει κιόλας) και για όλα τα υπόλοιπα απλά συμφωνώ.
    Η διαπίστωση που έχω εγώ να κάνω είναι η εξής: κάθε φορά που μπαίνει ο Χωστήρας να κάνει σχόλιο σε οποιοδήποτε μπλογκ, η συζήτηση γυρνάει αυτομάτως στις Ρωσίδες. Πάντα. Ρε αγόρι μου, ηρέμησε λίγο, όχι τίποτα, αλλά στο τέλος θα πέσει παντόφλα απ'τη NamNaira και μετά θα τρέχεις δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ναμ φοράει σαμπώ ξύλινα ολλανδικά...όριστε...πού είδατε τη Ρωσσία;;;

      Διαγραφή
  9. Μα γυροπλάτανος; Φοβερό ρε thomas.. Όσο για τον Χωστήρα έχει καταντήσει πιο κλαψιάρης και από την Τσεσμέτ..Το καλοκαίρι το παίζει greek lover άγριος και καθαρόαιμος μπηχτής και με το που πιάσουν τα κρύα που θέλει αγκαλίτσα γίνεται το πιο σαλιάρικο κομμάτι της ζωής μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κλαψιάρης βρε αγριόβρουβα της τραχανοπλαγιάς ρεεεε;;;Εγώ είμαι ο λόγος που ολόκληρη η Ελλάδα έχει τεράστια έσοδα από τον τουρισμό.Με βρίζετε ενώ έπρεπε να μου στήσετε ανδριάντα σαν τον Κωλοκοτρώνη στο Ναύπλιο...γιατί όπως και να το κάνεις,αν ο Γέρος του Μωριά έδιωξε τους τούρκους,εγώ έφερα τις Ρωσίδες!

      Διαγραφή
    2. http://www.youtube.com/watch?v=C9lvzzH0STw

      Γκομπατσόβααααα!

      Διαγραφή
  10. Ανούσια διαπίστωση,
    Πουτάνες...
    Ευχαριστώ
    Έχω πιεί το ξέρω αλλά αυτο δεν αλλάζει.
    Πουτάνες
    Πάω για ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν λέμε "πάμε για μια μπύρα μωρέ...¨" και τελικά καταλήγουμε να πίνουμε όλο το october, november & december fest, είναι πιο τζιμπριλ κλισε και από τα προσόντα της υποψήφιας μολόχας που πάει για Σταρ Ελλας "Είμαι 18 χρονώ, μιλάω αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ρώσικα και θέλω ειρήνη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ... Είσαι θεά ρεεε..Αν και μας σνόμπαρες τώρα τελευταία..

      Διαγραφή
    2. τα χουμε πει αυτά monsieur...μη γίνεσαι κλισε.

      Διαγραφή
  12. Snake Plissken δώσε τα 40, 50 και 60 ευρω στον τζει-ντι και θα σου παίξει in the name of tragedy και θα αδειάσει και την μπίστα να χορέψεις σόλο καριέρα. Μη σου πω θα το χορέψει ο ίδιος για πάρτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά αν είναι να του τα δώσω για να μάθει να κάνει πρόγραμμα, θα ανοίξω μια σχολή ΙΕΚ αμα ειναι να τους μαθαίνω και να τους τα παίρνω κιόλας. Χα!

      Πάντως η λύση είναι μία home made party ή κονέ με μαγαζί και τσιμπάς τον χώρο. Με το δεύτερο βγαίνει και κάνα φράγκο.

      Διαγραφή