Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Filthy Dice ..


Ώρα 00.30..Το μαγαζί είναι ακόμα άδειο, κάποιος μου «σφύριξε» ότι η νέον πινακίδα  του bar έχει καεί. Βγαίνω έξω ,όντως έχει καεί το μισό Filthy.. αλλά παραδόξως  μ’αρέσει, που το μισό αναβοσβήνει .Υγρό βράδυ, κρύο ,σε κάνει να θες να πιεις αλλά όχι για να διασκεδάσεις , να θολώσεις τις άσχημες σκέψεις ίσως και πράξεις σου, μέχρι να τις ξεχάσεις και να νιώσεις καλύτερα… Γυρίζω στο μαγαζί μου, που είναι όμορφα κακόφημο. Το μαγαζί που πάντα ήθελα με καλή μουσική, ωραίες γυναίκες και μυαλά που δουλεύουν αντίστροφα, που έρχονται σε αντιπαράθεση με το «λογικό» της ημέρας και αφήνονται στις εμμονές τους μόλις πέσει η νύχτα …


Όλα είναι στην θέση τους άτακτα αλλά καθαρά. Οι δυο barwoman περιμένουν πίσω από την μπάρα..Namnaira και Vampiria, το ying - yang μου.. Namie  «αγνή» σαν πιστόλι στον κρόταφο απελπισμένου. Είναι αυτή που θες να κάνεις οικογένεια αλλά κάνει λάθος επάγγελμα για να σου αποδείξει το αντίθετο.. και τα καταφέρνει. Ευγενικά αγενής ,θα σου δώσει το περιθώριο να πιεις , να την φλερτάρεις αλλά έχει ένα μαγικό τρόπο ,ρε διάολε, να σε κάνει να καταλάβεις πότε ξεπέρασες τα όρια και πότε πρέπει να φύγεις.Vampiria «θανάσιμη» σαν πύθωνας που τεντώνεται ,για να σου πάρει τα μέτρα.... Ανέκφραστη, το χαμόγελο της  είναι μέρος της δουλειάς, και να μαζεύει ρεμάλια  γύρω της είναι η κατάρα της. Μην την κάνεις να χαμογελάσει περισσότερο απ’ ότι πρέπει ..γιατί κάτι ετοιμάζει .Κακό για σένα.


Χρειάζομαι ισορροπία μέσα από την μπάρα. Γιατί βρίσκομαι και γω  μέσα από αυτήν. Όχι τόσο σαν barman, όσο για την ασφάλεια και την αφέλεια ορισμένων .Δεν είναι μόνο η δύναμη. Όταν το μάτι σου γυαλίζει παραπάνω απ’ ότι πρέπει ,όσο να ναι  προειδοποιεί. Η Vicky ,σερβιτόρα που πίνεις στην υγειά της , χαλώντας πρόθυμα την δικιά σου .Οι κηφήνες πολλοί , αλλά μόνο ένας γονιμοποιεί. Και πεθαίνει .Στην γωνιά του ο Dj , μουσικός που βαρέθηκε να παίζει φτηνές μουσικές με αναλώσιμους για ένα μεροκάματο . Έτσι ο Διπρόσωπος προτίμησε να μοιράζετε στο μαγαζί μου τις μουσικές που ακούει, και τις γκόμενες που βγάζει. Έχει αρχές με τις γυναίκες, η μόνη αλήθεια είναι αυτά που θα πράξει με αυτές .Τα υπόλοιπα είναι μέρος του δευτέρου εαυτού του. Το μαγαζί γεμίζει σιγά-σιγά, πελάτες για όλα τα γούστα , άλλοι περαστικοί και άλλοι μόνιμοι ..


Οι μόνιμοι έχουν το πόστο τους εδώ ..Ο Celebritis αράζει στο πάσο του Dj,τα λένε καλά οι δυό τους, αλλά ο πραγματικός λόγος είναι ότι θέλει να είναι στο οπτικό πεδίο της Namie .Καλό παιδί ,αλλά όταν ερωτεύεται γίνεται άλλος άνθρωπος ..Αυτός ήταν ο barman στο μαγαζί μέχρι που ένα βράδυ κάποιος παραήπιε , είπε πράγματα που δεν λέγονται στην Namie, και ο Cele αποφάσισε ότι ήταν σωστό να του κατεβάσει το κεφάλι πάνω στο ποτήρι του ποτού που μόλις του σέρβιρε …Το πρόσωπο του πελάτη δεν θα ήταν ποτέ το ίδιο .Όπως και το χρώμα του ξύλου στο πάτωμα που πότισε από το αίμα του.


Υποτίθεται με την εμπειρία μου θα μπορούσα να αποφύγω καταστάσεις …Αλλά το αλκοόλ  και οι όμορφες γυναίκες σε κάνουν ανεξέλεγκτο. Έτσι την πάτησε και ο Snake που ήρθε σαν περαστικός ,αλλά κατέληξε να είναι μόνιμος στην γωνία της μπάρας ...χωρίς ένα μάτι. Ποτέ δεν έμαθα τι είπε στην Vampi  εκείνο το βράδυ που κατέβαζε τα  Four Roses το ένα πίσω από τ’ άλλο ..Το πειθήνιο χαμόγελο της δεν άφησε περιθώρια διαφυγής ..Τον κέρασε σφηνάκι , ήπιαν,και  το άδειο σφηνοπότηρο της, κατέληξε   στο μάτι του .Η λιποθυμιά αναπόφευκτη από τον πόνο και το bourbon.Για τον Snake είναι η γυναίκα που λατρεύει να μισεί ..Περιμένει την ευκαιρία του, υπομονετικά.. Η Vampi είναι τσιμπημένη μαζί του. Γιατί ενώ την προκάλεσε για τέτοιο κακό, αυτός έρχεται ακόμα στo μαγαζί  και πίνει χαζεύοντας την..


Ο μικρός δίπλα του o Thomas ,μια δεκαεξάχρονη ιδιοφυΐα που βρίσκει βαρετούς τους συνομήλικους του και προτιμάει να κυκλοφορεί το βράδυ ..Αν και δεν πρέπει να πίνει, του βάζω ένα προς δέκα, βότκα με χυμό. Δεν τον κοροϊδεύω , γνωρίζει ότι δεν πρέπει να πίνει. Αλλά επειδή υπάρχουν καλοθελητές εκεί έξω που προσφέρουν πράγματα που σε ναρκώνουν, καλύτερα εδώ και προστατευόμενος. Έχουμε την αίσθηση ότι θα μας βγάλει από τα σκατά μεγαλώνοντας .. αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα τον τραβήξουμε εμείς μέσα σε αυτά.


Στο πάσο δεξιά από την πόρτα αράζει Perinio. Αυτό το ενοχικό το καθίκι βγάζει τα προς το ζην  του προσφέροντας υπηρεσίες εξαπάτησης συναισθημάτων σε κύριες .Ζιγκολό. Ακριβά  ρούχα , Lagavulin ουίσκι και παχυλά πουρμπουάρ εξαγνίζουν την σωματική αηδία μετά την δουλειά .Τα άλλα μαγαζιά είναι χώροι δουλειάς  γι’ αυτόν ,όποτε εδώ διασκεδάζει πίνοντας και φλερτάροντας ό,τι είναι ελεύθερο.. Σταμπαρισμένος εδώ και καιρό από το Παρτάλι. Γιατί γλυκοκοιτάει την Vicky. Όπως το Παρτάλι το πορτοφόλι του Peri. Όποτε έχει δυο λόγους για να είναι εχθρός του.  Ντυμένος στα μαύρα και αθόρυβος στις σκιές, κλέβει τα «γεμάτα» πορτοφόλια εύπορων .Η Vicky βοηθάει σ’αυτό δείχνοντας του αυτόν που κρατάει πολλά και αφού φύγει δεν θα έχει τίποτα. Εκτός από συνεργάτες είναι και ζευγάρι …Αλλά η Vicky ξέρει να κρατάει τους όμορφους και ανοιχτοχέρηδες πελάτες της..


Ώρα  6:00..Το τελευταίο ποτό σερβίρεται στην Μαρία. Hennessy. ..Συνηθισμένο όνομα άλλα εξεζητημένη εμφάνιση. Περαστική αλλά αναγνωρίσιμη .Αφού περάσει από τα αγαπημένα της στέκια, πίνει πάντα το τελευταίο εδώ. Το αγαπημένο της παιχνίδι είναι να  αγνοεί αδιάφορους άντρες ..Καπέλο , φόρεμα και κόκκινα χείλια . Είναι αρκετά για να σου τραβήξουν την προσοχή..Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν βλέπαμε και τα μάτια της...


Ώρα 6:30..Ξημερωνει.Ηρθε η ώρα να κρυφτούμε στα λαγούμια μας. Για να εμφανιστούν οι επιφανείς πολίτες..Το δικό μας σήμερα τέλειωσε..


Φανερά επηρεασμένος από το κόμικ SIN CITY..






38 σχόλια:

  1. Frank Cannibal.. Έφτιαξα ένα διαφορετικό ποστ γι' αυτούς που λέω καμιά μαλακία για να περάσει η ώρα.Και να σκεφτείς ότι ήθελα να διακωμωδήσω όλους εμάς bar,αλλά μου έκατσε πιο ωραία έτσι..Η σειρά και οι θέσεις ήταν θέμα έμπνευσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχικά να σε συγχαρώ που έκανες το Παρτάλι πορτοφολά!

    Δυνατή αφήγηση, μπήκα στο κλίμα του σκοτεινού μαγαζιού μας αλλά να ξέρεις, αφεντικό, πως όταν λείπεις εγώ και η Vampiria μπουγελώνουμε τους πελάτες με μπύρες, μοιράζουμε δωρεάν σφηνάκια, κλέβουμε λεφτά από την ταμειακή και στέλνουμε τον Χωστήρα να πάρει να μας πάρει τσιγάρα.

    Καμιά φορά βάζουμε και το ζιγκολό να μας κάνει στριπτίζ πάνω στην μπάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ούτε ο χλαπάτσας στον Κάκαλο δεν έλεγε τόσες φορές αυτήν την ατάκα..

      Διαγραφή
    3. Namy με έμπασε στα κόλπα η εγκληματίας επιστήμονας, εγώ ήμουν αθώο παιδί της εργατιάς...

      Διαγραφή
    4. Ναι αθωο παιδι της εργατιας που εμπλεξες στον ερωτα μου και σε παρεσυρα!Γιατι δεν παραδεχεσαι οτι εσυ ειχες την ιδεα για τα πορτοφολια?Εγω δεν θα καταδεχομουνα ποτε να σκεφτω κατι τοσο απλο!Απο τραπεζα και πανω αλλα τι να σε κανω που εισαι φοβιτσιαρης mi amor!
      Monsieur τα συγχαρητηρια μου...ειναι ενα αριστουργημα και με αληθειες που επρεπε να ειχαν ειπωθει εδω και καιρο...ναι ο Περινιο ειναι ενας στυγνος ζιγκολο!

      Διαγραφή
    5. Thanx Vickyyy,Να προσεχείς τους κηφήνες..

      Διαγραφή
  3. Δεν με νοιάζει κορίτσια..Ξέπλυμα χρήματος κάνω με το μαγαζί. Ναρκωτικά και όπλα.

    Αυτό που έγραψες για τον Τζανετάκο που θα τον στέλνετε για τσιγάρα να ξέρεις οτι θα το πληρώσεις πολύ ακριβα..250 σχόλια γκρίνιας και βάλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανίβαλε...πιάσε ένα screwdriver ακόμα...μπας και σουρώσω και καταφέρω να φτάσω το νοητικό επίπεδο των συνομηλίκων μου, έτσι μια φορά να δω πώς είναι. Θα έπρεπε να πω κι άλλα, αλλά αφού δε με βρίζεις κι εσύ σαν τον Χωστήρα την προηγούμενη φορά, δεν περιγράφω άλλο. Βασικά θα περιγράψω λίγο ακόμα. Έκανες τη μαλακία να απολύσεις το Χωστήρα από μπάρμαν; Την πούλεψες. Θα πρήξει στο μπουρουμπούρου τη NamNaira να έρθει να σου χώσει μπουκετίδια. Τώρα τελείωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τhomas, αυτή η ιστορία με τη NamNaira-bodybuilder σχεδόν κόντευε να ξεχαστεί. Γιατί βρε παιδί μου? Γιατί?

      Διαγραφή
  5. Εγώ τι να πω. Μου αρέσω όπως με παρουσίασες. Αν και μου τα τρώει η Vicky τα ωραία λεφτουδάκια μου που με τόσο κόπο τα αντλώ από γέρικα κυρίως μουνιά (πλούσιες κυρίες). Αλλά είναι εν γνώση μου.

    Πολύ μου άρεσε όπως μας περιέγραψες Monsieur. Δίαβαζα με αγωνία την ιστορία και την περίμενα μεγαλύτερη. Πίστευα πως κάποια στιγμή θα γινόταν της πουτάνας μες το μαγαζί με ξυλίκι ή με παρτουζώματα. Αλλά ευτυχώς δεν είσαι Πείνιο.

    Θα ήθελα συνέχεια εννοείτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά ρε μαν φοβήθηκα ότι δεν θα το διάβαζε κανείς αν το έκανα μεγαλύτερο, και πίστεψε με είχα κάτι στο μυαλό μου με προϊστορίες και εχθρότητες μεταξύ μας.. Υπήρχαν πάρα πολλές μικροιστορίες που μπορώ να κάνω μια μετα.Θα δείξει.

      Διαγραφή
    2. Γουλβερίν ιζ γουώτσχινγκ γιου μποθ...

      Διαγραφή
  6. Καταρχήν πίνω κρασί, αλλά ήταν σκοτεινά και δεν πρόσεξες καλά!
    Επίσης, αν με βλέπατε έστω και μέσω του υπολογιστή θα πεθαίνατε ακαριαία. Λειτουργώ σαν μέδουσα! Μετά ποιον θα διάβαζα για να περνάει η ώρα μου ευχάριστα;!
    Αλλά για να μείνω στην αφήγηση, θα πω ότι μετά δεν θα είχα που να πιω το τελευταίο μου ποτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης το μπλόγκερ δεν μου δείχνει μόνο τις δικές σου ανανεώσεις για κάποιο λόγο.. Κατά τύχη έμαθα ότι έγραψες άρθρο.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι τυχαίο.Η πιότητα του blog είναι τέτοια που το πολεμάει το σύστημα..

      Τα κορίτσια με πιέζουν να σχολάσουν.. Έκτος και αν αράξεις με την επιλογή να πίνεις χωρίς μουσική και συζητώντας αναγκαστικά με τον μαγαζάτορα μέχρι να αποφασίσεις να φύγεις.

      Διαγραφή
    3. Ενώ φυσικά ο μαγαζάτορας θα βράζει μέσα του και θα σκέφτεται σενάρια δολοφονίας της τελευταίας εκνευριστικής πελάτισσας που ήρθε να πιει ποτό στις 6 το πρωί!

      Διαγραφή
  7. Όλοι οι άντρες ξεχνάνε τα πάντα όταν κάθονται με ωραία γυναικά.

    Εκτός απο κοπλιμάν,είναι και αντικειμενική αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γλυφτρόνι...μουνόδουλος....λιγοστεύουμε εμείς οι αλήθινοί άντρες...πήγαινε να κάνει παρέα με το Παρτάλι να ανταλλάξετε κλισέδες για το πως να γαμήσετε, σαλιάρηδες...

      Διαγραφή
    2. Κοίτα ποιος μιλάει, ούτε μια e-σχέση δεν είσαι ικανός να κρατήσεις...

      Διαγραφή
  8. Έχεις κάνει 10 προτάσεις γάμου σε όλα τα blog που γνωρίζω..Μουνοπαρακαλιάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν έχω κάνει ούτε μία παπάρα....το ότι λιώνω για τη Νάμ δεν σημαίνει ότι θέλω να την δω και ντυμένη μπομπονιέρα πλάι μου...από την άλλη εσύ έχεις προβιβαστή σε "μουνόδουλο-douchebag" μαζί με τον άλλο το σαλιάρη τον Περή....ΔΕΣ ΚΌΣΜΕ ΑΠΌ ΠΆΝΩ ΣΧΌΛΙΑ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ναι λιώνετε στο να διαβάζετε το ΓΑΜΟΣ και το ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ. Κάνε μας την χάρη ρε Τόλη Βοσκόπουλε...

      Διαγραφή
    3. Καλύτερα "Γάμος και Διακόσμηση" παρά "Καμάκι και Χυλόπιτα" που διαβάζετε εσείς!!!Άκουσα ότι βγαίνει και καινούριο περιοδικό που θα σας ενδιαφέρει, το "Τσίμπα ένα Τσαμπί Αρχίδια", με άρθρο αφιέρωμα "πως να μην τρώτε χυλόπιτες στον ύπνο σας"

      Διαγραφή
    4. Το ξέρεις πως δεν πρόκειται ποτέ να βγούν αυτά τα περιοδικά οπότε τσίμπα δυο τσαμπιά σαν τσαμπιά αρχίδια.

      Διαγραφή
    5. Peri άσε τον παλαμογαμιά να λέει ότι θέλει..Ο περιπτεράς του ακόμα κρατάει το Super Kατερίνα για την "ξαδέρφη" του.

      Διαγραφή
  9. Γαμάτο!!!
    Θα ήταν απίστευτο νουάρ comic!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. oritzinal kai empneusmeno..idiaitera petuxhmenh h metafora twn gnwstwn-agnwstwn katestramenwn sto mikrokosmo to mpar kai alla tetoia filosoufrika...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντι Τζέι εγώ;
    Μεγάλη η τιμή που μου περιποιείς, αδερφέ. Θενξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εντάξει τα επιασα απο την αρχή. Ολη τη νύχτα σε διαβάζω. Με ξενύχτησες σήμερε κύριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή