Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ο μικρός μου αποτεφρωτήρας..Vol.2


Το παρών άρθρο είναι ευγενική χορηγία του mad tv αφού υπό την επήρεια νύστας και 10 κομματιών πίτσας, υπέπεσα στο λάθος να παραμείνω παραπάνω από 3 λεπτά βλέποντας τον γιο της Yoko Ono με τον Pepe le pew να κάνει ριμόαγκαλίτσες.Συνειρμικά μου ήρθε  το άρθρο του Νταρακλίτσα των blogger, σκατοσπρώχτη, και American ninja Διπρόσωπου ,που έλεγε πόσο κατάντιας  και  loser  πρέπει να είσαι ,για να κάνεις το γιουσουφάκι του Τσουκαλά.. Το παρακάτω παράδειγμα είναι ίδια περίπτωση. Δεν είχα σκοπό να γράψω αυτή την χρονική στιγμή για τα μούτρα του, αλλά μετά από  αυτό το βίντεο κλιπ ξύπνησε μέσα μου ο κοινωνικός ρατσισμός που τόσο καλά είχα καταπολεμήσει τόσο καιρό..Δείτε μέχρι το 0:17 δεν χρειάζεται παραπάνω..



Το μίσος μου για τον συγκεκριμένο φάπερ του Νιβο δικαιώθηκε, όταν στο my space έκανε σχόλιο σε μια κωλάρα που είχα κάνει φίλη και από ανεξήγητη περιέργεια μπήκα στο προφίλ του “Fapas Paradise”. Τίτλος άλμπουμ: «The gansta shit!»… Στολισμένος σαν την Παναγία της Τήνου με λευκόχρυσα τάματα από τα νύχια μέχρι τα δόντια,  και με στυλάκι «ο κακός Jordi του Hip-Hop» ένιωσα την αηδία να κατακλύζει κάθε κύτταρο μου.. και προσπαθώντας να ελέγξω τον εμετό μου, βλέπω αυτή την φώτο…


                                                              και αμέσως σκέφτηκα αυτό..


Σαν να βλέπεις τον Πέτρο Γαϊτάνο αγκαζέ με τρελά μουνιά  μετά από live με τους Slayer.Ρε τελευταίε ,προσωπικέ άι φερ και Τζανετάκο του Νιβο μπορείς ακόμα πιο χαμηλά να σκύψεις και να γλύψεις όλα αυτά που έφτυνες...Και να ξέρεις παράλυτη μαϊμού, είμαι ένας απ'όλους αυτούς που θα σου έσπαγαν τα δόντια μέχρι να σε ταΐζουν παπαριάσμενο αντίδωρο για πάντα… Γιατί όταν βρίζεις την μουσική βιομηχανία και γίνεσαι η πουτάνα της, τα δικά σου τραγούδια θα έρθουν να σε βρουν.. 


Οι συντοπίτες σου θέλουν να σε τιμήσουν με το χρυσό κλειδί της πόλης..Jonas brotha των φτωχών..
                       










17 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει πια ραπ. Ακούς τι σου λέω; Δεν υπάρχει πια ραπ. Ο Tupac πέθανε, ο Notorious Big πέθανε, ο Snoop Dogg έχει γίνει ο μαϊντανός όλων των μπιτακίων, ο Eminem κάνει συνεργασία με τη Rihanna και τώρα θεωρείται ράπερ ο Lil Wayne, που είναι ο πιο φλώρος μαύρος από την εποχή του Carlton Banks στο Fresh Prince of Bel Air. Κι εδώ στην Ελλάδα έχουμε τον παπαρίδη τον Nivo να παριστάνει τον ράπερ στο Αν μου φτάναν τα λεφτά και τον Μηδενιστή να τραγουδάει σε μια σάπια τρεντογκόμενα "Ζωγράφισέ μου τ'αστέρια!" Η Lady Gaga είναι πιο ράπερ από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίζουν δυο ιστορίες που δεν ξέρω κατά ποσό είναι αληθινές..Η μια είναι ότι είναι πατατάς στην λαϊκή και το βράδυ κακό αγόρι..Η δεύτερη είναι ότι σε καφετέρια στον κορυδαλλό του πούλαγε το cd του μαύρος και δεν τον αναγνώρισε και το νούμερο έβγαλε το cd του από το μπουφάν του και με ειρωνικό ύφος του το πούλαγε...

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον Thomas. Απλά δεν υπάρχει ραπ στην Ελλάδα.
    Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα οι TXC και σε τι στιλ παίζουν. Εδώ ο Μηδενιστής ζωγραφίζει αρχιδια τι περιμένεις....Άστα κλάφτα γάματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο χω ξαναπεί μονο η FFC κράτησαν μέχρι που τα παράτησαν βλέποντας αδερφές σαν τον Νιβο..

      Διαγραφή
    2. Μη συγκρίνεις το στίχο του Κουρμένταλα με τους φάπερ που αλλάζουν τον τόνο στη λέξη για να τους βγει η ρίμα και να'ναι και για κλάματα. ΑΜΑΡΤΙΑ!
      Αυτό το μαλακίδι με τις λαιμαριές και το αεροβόλο, το'χω ποτίσει και καφέ σπίτι μου (φασκέλωνε, δεν τρέχει..) που μου τον κουβάλησε ο άλλος ο κακός, ο Αλέξης. Ο Αλέξης είναι αυτός που μοιάζει με το Simon Pegg με μαγουλάδες για να καταλάβεις..
      Τι να σου πω.. παίζει με το Μήτρογλου να κάναμε πιο ψαγμένη συζήτηση.

      Και άσχετο: Όποιος πήρε ηλεκτρικό μαχαίρι για να κόψει γύρο, είναι επιοικώς πιο χαζός κι απ'τις καπότες. Πολύ απλά γιατί αυτό είναι μίνι πριονάκι, και ο γύρος θέλει λεπίδι, και μάλιστα τροχισμένο, διαφορετικά σερβίρεται σε πριονίδια..

      Διαγραφή
  3. Μα καλά ρε άρρωστε? Ο Ζορντί του χιπ-χοπ...όχι ρε άρρωστεεεεεεεε

    Όσο για το ακατάσχετο ξερατό...τα χουμε ξαναπεί. Πετάξτε τους στην 105η οδό να πάνε να πούν στους νίγκερς στο απέναντι πεζοδρόμιο πως είναι "bro"...Βέβαια αυτός ο συγκεκριμένος παίζει να είναι και τόσο γκάνγκστα που θα συνθηκολογήσουν και πάλι οι Μπλαντς και οι Κριπς για να τον περάσουν anal roller coaster clusterfuck τρενάκι.



    Για τους νεότερους ιδού ο Ζορντί...http://www.youtube.com/watch?v=7IiLZ0dvDWU

    Υ.Γ Ο Γαιτάνος έχει αδυναμία στους "papa bears"...γουστάρει ρυτίδα γκραντ κάνιον και μπάκα Γιοκοζούνα μαζί σε ένα πακέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. bloods και creeps..Ρε μικρέ θεέ ούτε σε ντοκιμαντέρ στο σκαι τέτοια ανάλυση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντεξα μέχρι το 0:27! Πρέπει να έσπασα προσωπικό ρεκόρ πλάκα πλάκα.

    Παναγία της Τήνου ε; Μη τους δίνεις ιδέες γιατί είναι ικανοί να αρχίσουν να κρεμάνε πόδια-χέρια-κεφάλια-μωρά-γεννητικά όργανα. Αν και για το τελευταίο, δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι δεν το κάνουν ήδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν κρεμάνε ρε, είναι αρχίδια οι ίδιοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε έκανες εσύ το λάθος, εμάς δε μας λυπάσαι?
    Και σταμάτησα το τραγουδάκι που άκουγα (http://www.youtube.com/watch?v=zp9tkQi1Kfc) για να ακούσω αυτή τη μάπα.

    Ο Γαϊτάνος γιατί δε γερνάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γαϊτάνος, ο Ρουβάς και ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν θα γεράσουνε ποτές. Είναι παιδιά που βγήκαν από παρτούζα στην οποία εγαμιόσαντε ο Δάκης, ο Πασχάλης και μια σάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάτσε να πω κι εγώ τη μαλακία μου.

    Με τόση κατάντια, παίζει πραγματικά ν' αναστηθεί ο πολέμαρχος του θεού, που λέει κι ο Λιακό και να γίνει της αποκάλυψης.

    Στο μεταξύ, το πρώτο βίντεο ήτανε τόσο "αμερικάνικο", που νόμιζα ότι θα βγούνε τσιρλίντερς να κάνουνε "routine" για το homerun του Μπιμπίλα του ελληνικού "ραπ". Κι όπως έχω ξαναπεί, αυτοί είναι καγκουράππερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν πέφτω στην παγίδα σου κρυφοτρεντουλα και δεν πατάω το πλέι στο βίντεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που εχεις χαθεί ρε ιντερνετικο τσουτσέκι?

    http://www.youtube.com/watch?v=KXFHnbbTZrA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lo9nCrC-EPU#!

    Φίλε monsieur δες το,ταιριαζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή