Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Βαρετό, σαν ταμπέλα απορρυπαντικού στο χέσιμο

Όταν βαριέμαι ,σκέφτομαι πολύ και  χωρίς να το θέλω κάνω συνειρμούς  για πράγματα που δεν μπορεί να κατανοήσει ένας μέσος και αδούλευτος εγκέφαλος  χωρίς να έχει πάρει lsd . Όποιος με κατηγορήσει για υπεροψία θα βγω απ’ τα  ρούχα μου, κάτι που ξυπνάει στις γυναίκες τα πρώτα εφηβικά ένστικτα της ήβης τους  και όπως είναι επόμενο, θα βρει τις παντόφλες του ζεστές και την γυναίκα του αναμαλλιασμένη .

Η πνευματική μου καταπόνηση έχει να κάνει με την καθημερινότητα . Είναι δύσκολο να προσαρμόσεις το μυαλό σου στην ηλιθιότητα του μέσου καραγκιόζη που βλέπει  κάποιον πίσω από έναν γραφείο  και νομίζει ότι μπορεί να κάνει από γλώσσες  προγραμματισμού μέχρι κτηματομεσιτικά .Η επιμονή τους δε ,για πράγματα που δεν γνωρίζω  μου φέρνει στο μυαλό μου τον Ηρώδη που μια δουλεία ξεκίνησε να κάνει,  και την έκανε μισή .Και αυτό το φιλικό χτύπημα στην πλάτη, το «εσύ που είσαι γάτος» , με κάνει να κοιτάω με έκπληξη το συρραπτικό μου που μου δίνει ιδέες στην εναλλακτική του χρήση, για τα ματοτσίνορα του συνομιλητή μου .

Όταν δεν υπάρχουν ενοχλητικοί τύποι, αποσπά την προσοχή μου το ραδιόφωνο .Μετά από σφοδρούς αγώνες σαν παχουλός  Δαπίτης  πάνω από μια προβατίνα ,ακούμε red και όχι μελώδια  η δίεση που με έκανε συναισθηματικά ευάλωτο και πολλές φορές είχα ωορρηξία. Στον red έμαθα τους Nickelback  που γράφουν διασκευές για την Πρωτοψάλτη και θέλουν αγριάδες σαν το Jagermeister  που είναι ένα πότο φτιαγμένο από ζαχαρίνη ,γρεναδίνη μαζί με μια κουταλιά της σούπας οινόπνευμα και το διαφημίζει ένας τύπος πολύ κακός που είναι  1,15 και έκανε τον κερατά καρπαζοεισπράκτορα  στο “είσαι το ταίρι μου”.

Επίσης ο red είναι στον όμιλο Σκαι  που έχει εκείνες τις εμπνευσμένες  διαφημίσεις για να θυμίζουν την κοινωνική σου ευαισθησία που πρέπει να έχεις στα σουπερ-μάρκετ  αφήνοντας  τρόφιμα για τους άστεγους , αφού πρώτα πούλησες  δυο ρίζες ελιές  για τα απαραίτητα ψώνια της εβδομάδας .Ο χορηγός επικοινωνίας είναι η εκκλησία της Ελλάδος ,αυτοί οι μαυροφορεμένοι χριστιανοί ράπερ , που στους σεισμούς του 1999 έδωσαν το υπέρογκο ποσό των 5.000.000 δραχμών για τους σεισμόπληκτους . Βεβαία με την γιούχα που έφαγε ,την επόμενη μέρα έδωσε 80.000.000 μύρια για πλάκα.. Δεν ξέρω  αν θυμάστε ήταν ένας τύπος που μας «πήγαινε πολύ»,  φόραγε μια μήτρα αγιοσύνης που πούτσα δεν την άγγιζε , όσα σμαραγδένια μανουάλια και να της πρόσφερες.

Η φαεινές ιδέες του Σκαι δεν σταματάνε εδώ .Προσφέρει απλόχερα τον εθελοντισμό για τον καθαρισμό των πάρκων  όταν η ανεργία αναγκάζει τους νέους  να δουλεύουν σαν εθελοντές με μισθούς χαρτζιλίκι  που παλιότερα οι δημοτικοί υπάλληλοι δούλευαν σαν εθελοντές και πληρωνόντουσαν σαν δικηγόροι .
Πάλι καλά που είμαι ένα σεξιστικό φαλλοκρατικό γουρούνι  και μόλις δω κανά βυζί να παλεύει για την σωτηρία του από την καταπιεστική μπανέλα ,οι ασυνάρτητες  σκέψεις  που με βασανίζουν παίρνουν την κατιούσα  προς  στα fluffy baby care παπάρια  μου. Έτσι έχω γλυτώσει την άσπρη φανέλα με τα δυο ενωμένα χέρια ..






18 σχόλια:

  1. Δεν έχεις διαβάσει την ταμπέλα του νέου skip για αυτο το λες!
    Το άρθρο δεν το σχολιάζω, έχεις προσωπικά με τον Αλαφούζο που δημιουργεί την νέα Παναθηναϊκή αυτοκρατορία...

    υγ: Και πάνω που σε σκεφτόμουν...
    ...Όχι ερωτικά, απλά έβλεπα το επεισόδιο με την μύγα στο Brbad!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά να πάθεις ρε ανώμαλε για να μην μ'ακούς.. Πέταξες 40 λεπτά από το χρόνο σου έτσι..

    Πάντως είχα προσέξει ότι ο Σκαι (πριν πάρει τον βάζελο ο αλαφούζος) στο αθλητικό δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο δεν ανάφερε νίκες του ολυμπιακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έλα πασάκα μου, μν ανσυχεις...όλα θα πάνε καλά. Ένα μ΄να υπομον΄ μέχρι να μας κάτσουν οι Μάγιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα θα σου λεγα τι θα μας κάτσουν αλλά έχεις σχέση και προσπαθώ να είμαι σοβαρός..

      Διαγραφή
  4. Πρέπει να πιάσεις δουλειά σε χώρο με περισσότερα βυζιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αλλάζω την δουλειά μου με την ανεργία.Προτιμω την άσπρη φανέλα καλύτερα.

      Διαγραφή
  5. Επίσης να προσθέσω ότι κάθε λίγο ο Σκάι οργανώνει δενδροφυτεύσεις.
    Και για να παινέψω ολίγον και το "σπίτι" μου για να μην πέσει και με πλακώσει, παράτα τους όλους και να ακούς εμένα! Κάθε πρωί 10-12 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε πιάνω μόνο με το ίντερνετ που κακό χρόνο να χει δεν είναι συνδεδεμένο με τα ηχεία του ραδιοφώνου.

      Διαγραφή
    2. Ε, καλά, μόλις φτιάξεις τον ήχο σου! Με την ησυχία σου! Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, δεν θα με απολύσουν αυτή τη σεζόν!!!

      Διαγραφή
  6. Μη μου δίνεις τροφή ρε Μonsieur. Σταμάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε φαντάζομαι στο γραφείο απαραιτήτως με γραβάτα (στην καλύτερη και γιλέκο)

      http://www.youtube.com/watch?v=BNIE8gj4afM

      Διαγραφή
    2. Φρόντισε στο επόμενο άρθρο μου να είσαι σε μεγαλύτερη ρέντα γιατί έχει να κάνει με μια αντρική υπόθεση..που τίνει να εξαλίφθει και εκεί δεν χωρούν άντρες με γιλέκα.

      'Οχι Namie, δεν ειμαι απο αυτούς.Δον ζουαν με λίγο απο Κοναν τον γάργαρο.. https://www.youtube.com/watch?v=aIfkMsbDK8Y

      Διαγραφή
  7. Περιέχει ανιονικά τασιενεργά 5%...

    Όντως ρε Καννίβαλε το χέσιμο έχει καταντήσει μονότονο και βαρετό. Δηλαδή ήμαρτον! Ιδού η λύση για να μην πέφτει βαρεμάρα!

    http://youtu.be/WhNjCuiilv0?t=4m11s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ρε μαλάκα που το θυμήθηκες;Τι ξέθαψες απο τον γαμωμυαλό μου..Με έκαψες..

      Διαγραφή
  8. Πάλι καλά να λες που δεν σας βάζουν να ακούτε Love radio και ο αφεντικός σου να χαλάει ένα πακέτο μυξομάντηλα κάθε φορά που κλαψομούναγε ο Πλούταργος...

    True story.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε παιδιά προβληματικά..Αφιερωμένο στα ψυχολογικά μας..

      https://www.youtube.com/watch?v=RvkDGwD9sf4

      Διαγραφή
  9. Ούτε αυτό το είχα δει...Φτου

    Ρε φίλε κόψανε το American Next top Model γαμώ την Παναθηναική μου συμμαχία.
    Δεντροφυτεύσεις και αρχίδια. Φέρε πίσω τον Σισέ ρε μαλάκα.
    Τουλάχιστον δεν βάζουν ροζ τηλέφωνα όπως κάνουν τα άλλα κωλοκάναλα και μπράβο τους. Στα κωλοκάναλα εννοείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή