Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Οι πτωχοί τω γεύματι..

  
Γιατί δεν πέρδονται οι νεαρές γυναίκες  ; 

Συμφώνα με τις τελευταίες μελέτες σε  ανάγλυφα που βρεθήκαν στον Σουμεριακό πολιτισμό, μας οδηγούν στο συμπέρασμα της κατάρας  .Αναφέρεται (όχι πλήρως μεταφρασμένα) ότι ο  Μέγας μάγιστρος  δεν άντεξε την δυσοσμία των αερισμών του αντιθέτου φύλου, και πρόσφερε στον Κθούλου ένα ολόκληρο κοπάδι από τα βασιλικά γελάδια φέροντας πάνω τους πέτρινες ιερογλυφικές πινακίδες που αποτυπωνόταν η έκφραση (σε ελεύθερη μετάφραση )«που να σας βουλώσει ο κώλος» . Τέσσερις χιλιάδες χρόνια π.Χ. οι τεχνικές του αποκρυφισμού ήταν σε μεγάλη άνθιση κάτι που δεν μάθουμε και δεν θα εξελίξουμε  ποτέ οι σύγχρονοι άνθρωποι ,σε αντίθεση με την υγιεινή της γυναίκας όπως η αποτρίχωση που εξελίχθηκε σε όπλο για την κατάκτηση δικαιωμάτων όπως το σύρσιμο καραβιών και η ψήφος. Με την εξέλιξη του είδους μόνο το αρσενικό γένος κράτησε όλα τα ειδή πόρδου π.χ. μακρόσυρτη παραπονιάρικη , κούφια η τζούφια και την εκκωφαντικά ανάγωγη .Ωστόσο οι τελευταίες έρευνες απέδωσαν τον ορισμό της λογοδιάρροιας σαν εξέλιξη του γυναίκειου γένους  λόγω της συμπίεσης αέρα σε  παρατεταμένη και συνεχόμενη χρήση  ασυνάρτητων λέξεων με την βοήθεια της εκπνοής.

Μετά τα 50 χρόνια η γυναίκα ,εμφανίζει συμπτώματα αερίων κυρίως λόγω γήρατος και σεξουαλικών επίλογων. Υπάρχει και η περίπτωση της χρόνιας κατακράτησης τους από φυσικά αίτια που ίσως να βρίσκεται στο αμετάφραστο μέρος των γραφών .Ο ήχος παραμένει ο γνώριμος αλλά  ηλικιακά πιο μπάσος και η οσμή της σαν ληγμένα ποδαράκια  πατσά . Αν και οι απόψεις διίστανται ,κυρίως από φεμινίστριες  που υποστηρίζουν ότι χρησιμοποιούν την τουαλέτα για να είναι πιο διακριτικές (ωθούμενες σε αυτό το συμπέρασμα από την ανάγκη ισότητας και  στο «μυρωδάτο»  κομμάτι της φύσης) αλλά μετά από πειράματα σε νέα ζευγάρια που ζουν στο ίδιο χώρο δεν μπορούν να επαληθεύσουν τέτοια γνώμη. Για την εξέλιξη της συγκεκριμένης λειτουργίας του θηλυκού έντερου όλα τα στοιχεία συγκλίνουν προς στη άποψη που προανέφερα  . Σκεφτείτε ένα όμορφο πισινό σε ένα μεταξωτό σορτσάκι  να σηκώνει το δεξί του πόδι για να αφήσει πόρδο  η ακόμα χειρότερα μια παρέα γυναικών  να «αφήνεται»  χωρίς φραγμούς .    

Το αρσενικό γένος οφείλει  ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αρχαίους Σουμέριους που χρησιμοποίησαν  την λεπτότητα  για να τελειοποιήσουν το ομορφότερο πλάσμα της φύσης ανεξάρτητα αν για πολλούς τα κατάφεραν η όχι. Η προσπάθεια όμως είναι αυτή που μετράει.

Γιατί στην σημερινή Ελλάδα δεν υπάρχει ψήγμα πολιτισμού στις καθημερινές κοινωνικές σχέσεις  με τους συνανθρώπους μας ;

Φαίνεται αδιανόητο σε μερικούς , μια χώρα που είχε πεφωτισμένα μυαλά με το πέρασμα των αιώνων να μην υπάρχει πια ένας υποτυπώδης κώδικας συμπεριφοράς .Πολλοί κοντόφθαλμοι  υποστηρίζουν ότι φταίνε τα 400 χρόνια σκλαβιάς από τους τούρκους και τις ιδιοτροπίες που άφησαν πίσω τους φεύγοντας, καθιστώντας τους υπευθύνους για την αλλαγή νοοτροπίας μας . Αυτήν την άποψη την ενστερνίζονται  συγγενικά με τον άνθρωπο δίποδα με  μικρό μόριο ,ογκώδη μπράτσα και νοημοσύνη τετράχρονου παιδιού. Μπορεί η τουρκοκρατία να επηρέασε τον βαθμό της ανορθόδοξης  επιβίωσης  και να έδωσε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης αλλά με την μόνη διάφορα ότι  αυτό συνεχίστηκε προς το χειρότερο στην πάροδο του χρόνου. Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι τα διονυσιακά γλέντια ίσως ήταν αυτά που μας μετάλλαξαν  το dna  με τις σεξουαλικές προτιμήσεις  των προγόνων μας . Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι υπάρχει γονίδιο στο Dna μας από διασταύρωση αλόγου και γαϊδουριού (μουλάρι).

Αν και δεν αναφέρεται σε κανένα κείμενο για κτηνοβασία σε διονυσιακά όργια, όλο και πληθαίνουν οι φωνές που υποστηρίζουν ότι ο έλληνας της αρχαίας Ελλάδας θα συνουσιαζόταν ακόμα και με αμφορέα  για να ικανοποιηθούν οι ορέξεις του . Στο συμπέρασμα αυτό έφτασαν μεταφράζοντας την μυθολογία και τον αρχηγό των θεών, Ζευς ,που μέχρι και σε βροχή είχε μεταμφιεστεί για να γονιμοποιήσει την Δανάη .Το γονίδιο αυτό που υπάρχει στην φυλή μας ευδοκίμησε την εποχή μετά την απελευθέρωση από τους τούρκους  και σε παράλληλα  με την έλλειψη γνώσης  μπόλιασε για τα καλά στην κουλτούρα του έλληνα διαστρεβλώνοντας  έννοιες όπως το πονηρό με το έξυπνο. Δεν είναι τυχαίο όπως πιστεύουν και οι ειδικοί ότι το «μουλάρι»  σαν προσβλητικός όρος υπήρχε από τα αρχαία χρόνια, φράση που ακόμα και σήμερα υπάρχει με την πιο γνωστή την ατάκα του Θανάση Βέγγου «μουλάρι ο Αστραχάν» .Μόνο η γνώση και η απομυθοποίηση αρνητικών προτύπων σε συνδυασμό με τον σεβασμό και τις ακριβείς έννοιες του, μπορεί να  περιορίσει την εξάπλωση του γονίδιου.

                                 Δώρο η ανθολογία του Αγίου Δημοσθένη του μαντατοφόρου


19 σχόλια:

  1. Γιατί αγορίνα μου, γιατί;! Τι σου φταίξαν τα τετράχρονα και τα μουλάρια;

    Για τις πορδές σου'χω απόφθευγμα ψηλού: when you don't fart, gas is going to your head and you get shitty ideas.
    Καλά τα λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ψηλός είναι μορφή..Επική ατάκα. Πραγματικά γιατί δεν έχω ακούσει καμία σας τόσα χρόνια;

      Διαγραφή
    2. "καμία μας";
      Θα σε εμεηλιάσω προσεχώς ;)

      Διαγραφή
  2. Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν υδονιστές!Οι νεοέλληνες απλά τον πέρνουν!
    Τελικά κι οι γυναίκες αερίζοντε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια φορά μόνο στο λύκειο συνειδητοποιήσαμε οτι έκλασε μια απο τις μπροστινές και ντουμάνιασε όλη η τάξη . Ανοίξαμε τα παράθυρα Γενάρη μήνα και να έχει 2 βαθμούς έξω..Λες και σάπισε το έντερο της..

      Διαγραφή
  3. Γιατί ο Monsieur Cannibal αντιγράφει το Χωστήρα;
    Απάντηση: Γιατί θέλει να τα πάρει ο πρώην γαμιάς των πέντε ηπείρων-νυν παντοφλάκιας στο κρανίο και να γίνει εδώ μέσα του Κθούλου το κάγκελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thomas μου έδωσες μια καλή πάσα για σεντονάτο σχόλιο που ήθελα να κάνω καιρό ..Επειδή το έχουμε παραγαμήσι το σκηνικό της κλεψιάς και του copyright , δεν είμαι διατεθειμένος να απολογούμαι για κάτι που στην ουσία δεν τεκμηριώνεται αλλά θα το κάνω γιατί βαριέμαι με τις παρθενογένεσης ..Τι εννοώ; Ότι έχω διαγράψει αρκετές αναρτήσεις (από τις καλύτερες μου νομίζω )στην αρχή του μπλογκ για το μήπως είναι κλεμμένο η όχι .Όταν ο thor έγραφε για μια τύπισσα σαν αυτοβιογραφία ο cele δεν είχε ξεκινήσει τα απομνημονεύματα της ζωής του είναι κλεψιά η όχι; Όταν έγραψα για τους ταρίφες ο cele μου έστειλε blog που δεν ήξερα, με το ίδιο θέμα .Ακόμα και ο ληστής που καθάρισε τον ταρίφα στην Πάρο το καλοκαίρι ,έγραφε noir ιστορίες …Και για να το τελειώνουμε κάποιος που δεν διαβάζει και δεν έχει ιδέα για τα μπλογκς μας βλέπει όλους εμάς σαν μιμητές του mikeus…και να σκεφτείς ότι στο τέλος ήθελα να βάλω να μου κάνετε ερωτήσεις και να απαντάω με μπαρούφες ,αλλά με πρόλαβε ο Master G τέσσερα χρόνια πριν..

      Και επειδή σοβαρεύτηκα αρκετά χωρίς να χρειάζεται ,τώρα που βρήκε γκόμενα ο cele δεν ανεβάζει ανά 10λεπτο ανάρτηση για να μας πει για την παρανυχίδα του που τον έτσουξε πλένοντας τα πιάτα, έχει χαθεί από κάθε γωνιά του ίντερνετ!! Στο επόμενο θα γράψω για τους εφοριακούς ,το πρόλαβα!!! προ,δε,τρι!!

      Διαγραφή
    2. γκουχου-γκούχου μουνόπανα.....ξαναγύρισα....

      Διαγραφή
    3. Μην τον παρεξηγείς...
      ...και εμένα αν με έβαζες να με απαγάγουν και περίμενα από Πέρη και Snake να έρθουν να με σώσουν θα άκουγες τέτοια καντήλια που θα γινόταν το μπλογκ σου αυτομάτως ακατάλληλο δια ανηλίκους!

      Υγ: Συμφωνώ απολύτως με το σχόλιο σου περί παρθενογένεσης

      Διαγραφή
  4. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν πιάσει το νόημα της ζωής , το έριξαν στα όργια, στο ποτό και στην φιλοσοφία και για αυτό τους πιάσαν οι Ρωμαίοι στον ύπνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα καλέ... είναι πολύ σεξουαλικό να κλάνει και να ρεύεται η άλλη μπροστά στη μάπα του συντρόφου της. Αλίμονο! Σιγά, εδώ της χώνει το πουλί του εκεί πέρα, τη κλανιά και το ρέψιμο θα σιχαθεί;

    Ναι, ήταν άκρως ειρωνικό το σχόλιό μου...

    Όλα τα κάνουμε, απλά αν έχει κάποια έστω λίγο ίχνος θυληκότητας μέσα της, δεν τα κάνει μπροστά στους άλλους. Νομοτελειακά. Εκτός και αν είναι butch lesbian, οπότε πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στους Σουμέριους που σας απάλλαξαν από αυτό το βάσανο και μας αφήνουν να τρώμε άφοβα όσπρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γεια σου λερα
    ειμαι ο ανησυχος.
    ωραιο το μπλογκακι σου. κατι λεει.
    αν θες γινε μελος κ στο δικο μου.
    http://anisixosblog.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3 στα 3 αδιάβαστα την πίστη μου μέσα.
    Γράψε ότι θες Monsieur. Παρθενοφυγοκέντριση και αρχίδια τούμπανα. Ναι είμαστε ΟΛΟΙ αντιγραφιάδες του Μαικειους.
    Εμένα προσωπικά στον ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ. Αν κάτι γράψει κάποιος και έχω κάτι να πω και εγώ στα θα το γράψω και ας αναστηθεί ο Χριστόδουλος. Προς Θεού Αλζα το σχόλιο αυτό δεν πάει προς τον αγαπητό Θωμάκο που πιάστηκες και έκανες σεντόνι. Απλά ήθελα και εγώ να πω την γνώμη μου.
    Τώρα για θύμησε μου τι έγγραψες σε αυτό το άρθρο γιατί ξεχάστηκα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαλακίες Πέρη έγραφα αλλά γουστάρω που συμφωνούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή