Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Mια αντρική υπόθεση..



Υπάρχουν άντρες που έχουν βγάλει κακή φήμη για το ισχυρό μας φύλο .Άντρες, που άνετα θα έπαιζαν στο διπλό φίλοι Τάκη Ζαχαράτου – φίλοι Γιώργου Μαρίνου για την οικονομικοί  ενίσχυση  Κονγκολέζων stripper . Είναι οι ίδιοι  άντρες  που έχουν βαφτιστεί ντροπαλοί . Αν είσαι άντρας και θες να συνεχίσεις να λέγεσαι έτσι ώσπου οι συχωρεμένοι  ροκ  γκαντζς  να  σου κλείνουν το μάτι από ψηλά γεμάτη περηφάνια ,πρέπει να μάθεις να πλησιάζεις γυναίκες που σου αρέσουν χωρίς να πιέζεις την αδελφή σου να βρει καινούριες κολλητές,  η ακόμα χειρότερα να  στέλνεις ντελίβερι την κολλητή σου να σου κάνει κονέ αλά χρυσό κουφέτο .


Οι γυναίκες πλέον έχουν γίνει  προσιτές  σαν promotion τσιγάρων για να τις πιάσεις κουβέντα ,αλλά o φόβος  της απόρριψης σε κάνει τόσο κοκόνα που ακόμα και αν στέκεται με μπικίνι γυμνόστηθη με χαρτόνι "free hugs", θα κάνεις πως δεν την είδες .Το ότι κυκλοφορούν φλώρους  είναι  κομματάκι και δική σου  ευθύνη όταν τις αφήνεις στην ξεραΐλα, να διαλέξουν (ειδικά όταν περιμένουν περίοδο που είναι ανισσόροπες) ανάμεσα σε τύπους που συζητάνε για μόδα  και ταρταρούγες γυαλιά .Επίσης γνωρίζω  ότι υπάρχουν φορές που σκέφτεσαι να ζούσες το ’60 και να σου έκανε προξενιό η κυρά Βιργινία στο μωρό που αράζει στην μπάρα, αφού τα polly pocket αρχίδια σου δεν αντέχουν την έκφραση της άρνησης  ,που στην τελική δεν την θα μάθεις ποτέ..



Το θέμα της αυτοπεποιθήσεις . Δεν γεννηθήκαμε όλοι Jean-Claude Van Damme,που ρίχνει τις γυναίκες  με το βλέμμα θλιμμένου πόνι . Ούτε χρειάζεται να καπνίζεις  σαν τον Benicio del Toro,να έχεις την φωνή Tom Hardy και να μοιάζεις στον Johnny Depp. Αν δεν κάψεις την γλώσσα σου από τον χυλό που θα φας δεν ατσαλώνεις χαρακτήρα .Αν δεν μετράς αρνητικό παράσημο στο στήθος δεν μπορείς να έχεις άποψη σε μια αντρική κουβέντα περί μπάλας και γυναικών . Υπάρχει και η περίπτωση, η  μητέρα φύση να  σου έχει χαρίσει όλα τα κάλλη, η μια ευκαιρία στο ελληνικό σκυλάδικο και να σου έρχονται στα πόδια σου σε πρόωρο οργασμό.Θα δεχτώ την ήττα μου με μια μόνο διάφορα. Εσύ κούκλε ,μπορεί να έχεις γαμήσει ότι γυναίκειο όνομα υπάρχει στο εορτολόγιο αλλά δεν θα νιώσεις ποτέ την γλυκιά γεύση της επιτυχίας σαν του Daniel Larouso στον Johnny Lawrence.


                                    




Η αυτογνωσία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο .Όρισε για αρχή τα standards σου χωρίς κομπλεξισμούς αλλά και χωρίς υπεροψία, γιατί οι γυναίκες έχουν ένα διαβολικό ένστικτο που καταλαβαίνουν την απειρία σου και την σεξουαλική απραγία σου από την  μυρωδιά παστού ιππόκαμπου που έρχεται από το βρακί σου. Αυτό θα σε βοηθήσει για την συνεχεία της καριέρας σου, και που ξέρεις, μπορεί να βρεθείς σε διαφήμιση της Adidas με ένα μωρό δίπλα σου να υπογράφεις στα βυζιά της “ impossible is nothing”. Αποκωδικοποίησε τον όρο φλερτ  και μαθαίνοντας από τα λάθη σου θα τελειοποιήσεις την τεχνική σου. Μην προσπαθείς να σκεφτείς έξυπνη ατάκα.Αν σου έρθει αυθόρμητα είναι ένα ακόμα βέλος στην φαρέτρα σου, αν όχι μην πεις κάτι βεβιασμένο  γιατί θα εισπράξεις  το παγωμένο  χαμόγελο της σαν κλωτσιά στ’αρχίδια σου. Ένας μύθος λέει και ότι και ο Steven Hawking έξυπνη ατάκα έψαχνε όλο το βράδυ για μια γκόμενα, και έφτασε να μιλά για μαύρες τρύπες μέσω υπολογιστή. Μην παίζεις με την εξυπνάδα είναι ύπουλη  σαν κατσαρίδα στο ντουλάπι.




Ας υποθέσουμε ότι ένα μαγαζί είναι ο χώρος δράσης σου. Αν δεν είναι στην παρέα που γνωρίζεις που είναι πιο προσιτός στόχος, κοιτάς τι σου αναλογεί στο μαγαζί για σένα .ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να καλύψουν έλλειψη αυτοπεποίθησης τους και να χαντακώσουν την δικιά σου όταν πας να τους μιλήσεις .Αυτές συνήθως σε κοιτάνε κάθε φορά που κοιτάς άλλου και μόλις τις κοιτάς  αλλάζουν βλέμμα. Αν υπάρχει θηλυκό στην παρέα σου ξεκινά να συζητάς μαζί της για να δεις αντίδραση .Σε περίπτωση που σε κοιτάει επίμονα σημαίνει ότι την εκνεύρισες απλά επειδή πήρες τα μάτια  σου από τα μούτρα της  και σε θέλει κάτι σαν γκομενοτρόπαιο .Η τιμωρία γι’αυτές τις γυναίκες θα έρθει από την ίδια την ζωή, όταν την αφήσει έγκυο ένας τριχωτός  ανθρωποδιώχτης  και θα βρεθεί σε ένα δυάρι στην κυψέλη με τα παιδιά του στην αγκαλιά της.




Ο στόχος σου είναι να σταμπάρεις την ελεύθερη .Υπάρχουν οι γνώστες τριάδες γυναικών στα μαγαζιά .Με τον καιρό θα καταλάβεις ότι  η ελεύθερη συζητάει κοιτάζοντας στον χώρο .Οι φιλές της πάντα θα φαίνονται απροσπέλαστες αλλά δεν είναι .Τι θα συζητάνε το επόμενο  πρωί αν δεν σε αφήσουν να μιλήσεις στην φίλη τους ; Φρόντισε να σε συμπαθήσουν γιατί οι φίλες πάντα μπορούν να  της αλλάξουν άποψη .Θα σε θάβουν όση ώρα είσαι τουαλέτα , γι’αυτό  κοίταξε να έχουν κάτι καλό να της πουν .Αυτό γίνεται γιατί δεν έχουν τσουτσούνι να λειτουργεί  ανεξέλεγκτα . Χαμογέλα ευγενικά και παράκαμψε της .Καλό θα είναι να μην το έχεις παρακάνει με το ποτό γιατί στις κουβέντες σου βγαίνει και ένα ζήτα  στην θέση του σίγμα και δεν έχεις σωστή αντίληψη των πραγμάτων ,πράγμα που κάνει πιο εύκολη την κατρακύλα..


Αφού λοιπόν έχεις φτάσει μέχρι την πηγή φρόντισε να πιεις και νερό .Κοίταξε να έχεις κάποια απόσταση από αυτήν, περίπου ένα μέτρο .Δεν νιώθει οικία με σένα και είναι φυσικό , άσε που δεν ξέρεις αν μυρίζει το στόμα σου πλατανόφυλλο από τα ντολμαδάκια της μαμάς . Με βλέμμα αθώο σαν πρόβατο και ετοιμότητα λύκου, ξεκινάς το παραμύθι σου.. Μην την ακουμπάς ,αλλά δίνε την εντύπωση ότι θες να το κάνεις .Αν κάνει κίνηση γιατί δεν σ’ακούει φρόντισε να μην γεμισεις με σαλια το λοβό της νομιζοντας οτι μ'αυτο θα ανάψει. Όσα λιγότερα «εγώ» έχει μια πρόταση τόσο γεμίζεις το μυαλό της βρωμιές ..τέτοιες που σκέφτεσαι και εσύ από την ώρα που την ειδές, τσόγλανε..



Αν το φιάσκο πλησιάζει , νομίζεις ότι όλο το μαγαζί σε κοιτάζει και δείχνει εσένα  την ώρα που ψάχνεις την ουρά σου να βάλεις στα σκέλια ενώ το γαμημένο στόμα σου  θυμήθηκε σε αυτή την δύσκολη στιγμή σου να αφυδατωθεί, σκέψου μόνο ένα πράγμα . Ότι δεν πήγες κόντρα στη φύση σου, άσε που μπορεί να είσαι ο ένας που της την έπεσε όλο το βράδυ ..Και πάνω απ’όλα  δεν θα ξαναφήσεις καμιά τσιριχτή φωνή να λέει χωρίς να την σταματάει κάνεις «δεν υπάρχουν άντρες πια» .Η υπόσταση σου σαν άτομο δεν πρέπει το επιτρέψει αυτό, γιατί προσπάθησες .Βγάλε το κοντομάνικο μέσα από το σώβρακο και γάμα την με τις κάλτσες..της αξίζει η τιμωρία σου.Οι Βαλκυρίες τώρα στρώνουν με ροδοπέταλα το δρόμο του βιρτουόζου στα σεξουαλικά λευκώματα των γυναικών.


Το facebook σαν σεξουαλικό μέσο είναι μια λύση για την εύκολη προσέγγιση και την απελπισία του ποντικομικρούλη σου, αλλά έχει χαλάσει την μαγεία του παιχνιδιού .Το ότι κάποιος έχει γαμήσει ένα λόχο γυναίκες και το καυχιέται  ειναι σαν κάποιος που νίκησε τον Ζαμπίδη στο Tekken.Το καμάκι είναι το μόνο retro που πρέπει να μείνει στην μόδα. 



             


Θα παρακαλέσω να μην υπάρξουν υστερίες και ξεμαλλιάσματα  στον γυναικείο πληθυσμό γιατί είμαι αγκαζέ...


                              Whatever you got, you bet your life I want the lot
                                            I want to grab your dirty love



                  

34 σχόλια:

  1. στα μισά συμφωνώ απολύτως, αλλά δεν θα σου πω σε ποια και στα άλλα μισά σε βρίσκω ιδιαιτέρως μαλάκα, αλλά επίσης δεν θα σου πω ποια.

    Να πας να γαμηθείς

    υ.γ.: η κοπέλα σου ξέρει ότι έχεις μπλογκ;
    υ.γ. 2: το έχει διαβάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα παραβλέψω τα πικρόχολα αδερφίστικα καρφιά στα υστερόγραφα και θα σου απαντήσω πως τα διαβάζει. Πάντα τα διάβαζε.

    Να πας εσύ να γαμηθείς. Παλιό κιλοτάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντιγραφω απο τον χωστηρα, πρωτον γιατι μπορω και δευτερον γιατι ειναι το μονο που ξερω να κανω και αυτο οχι καλα. εχουμε λοιπον, στα αλλα μισά συμφωνώ απολύτως, αλλά δεν θα σου πω σε ποια και στα πρωτα (του χωστηρα) μισά σε βρίσκω ιδιαιτέρως μαλάκα, αλλά επίσης δεν θα σου πω ποια.

    Να πας να γαμηθείς

    υ.γ.: η κοπέλα σου ξέρει ότι έχεις 2 μπλογκ;
    υ.γ. 2: τα έχει διαβάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα παραβλέψω τα πικρόχολα αδερφίστικα καρφιά στα υστερόγραφα και θα σου απαντήσω πως τα διαβάζει. Πάντα τα διάβαζε.

      Heavy metal ρε μουνιά.-

      Διαγραφή
    2. αντιγράφω από Gio T, πρώτον γιατί μπορώ και δευτερον γιατι ειναι το μονο που ξερω να κανω και αυτο οχι καλα. εχουμε λοιπον, στα αλλα μισά συμφωνώ απολύτως, αλλά δεν θα σου πω σε ποια και στα πρωτα (του χωστηρα) μισά σε βρίσκω ιδιαιτέρως μαλάκα, αλλά επίσης δεν θα σου πω ποια.

      Να πας να γαμηθείς

      υ.γ.: η κοπέλα σου ξέρει ότι έχεις 2 μπλογκ;
      υ.γ. 2: τα έχει διαβάσει;



      υ.γ. 3: πού είναι ο Βάγκνερ;
      υ.γ. 4: πού είναι ο Πουτσίνι;

      Διαγραφή
  4. Αντιγράφω από τους παραπάνω και προσυπογράφω.
    Εξάλλου το ποστ είναι μια καθαρά αντρική υπόθεση!

    υ.γ.: η κοπέλα σου ξέρει ότι έχεις 2 μπλογκ;
    υ.γ. 2: τα έχει διαβάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μια αντρική υπόθεση που αφορά κυρίως τις γυναίκες.

      Διαγραφή
  5. Λοιπόν για να μην λένε ότι αντιγράφω από τους παραπάνω να πω ότι στα μισά συμφωνώ και στα άλλα μισά δεν σε βρίσκω μαλάκα!

    υ.γ. Η κοπέλα σου ξέρει ότι έχεις 2 μπλογκ;
    υ.γ.2 Το δεύτερο μπλογκ πιο είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαμήθηκε ο Δίας και σ'αυτό θα συμφωνήσουμε όλοι.

    http://bondedbyhate.blogspot.gr/ ο Gio T είναι ο αρχοντογαμιάς του και γω εμφανίζομαι guest star σαν τον Απόστολο τον Γκλέτσο.


    O Gio T τον παίρνει και από τα 2 blog!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τα μισα από αυτά που είπε ο Χωστήρας, αλλά διαφωνω με τα μισά του Gio T, ενώ τα μισά που είπε ο Tommy με βρίσκουν αντίθετο επειδή αντικρούονται με τα μισά που είπε η Αθηνά.

    υ.γ. Το πρώτο σου μπλογκ ξέρει ότι έχεις και δεύτερο;
    υ.γ.2 Γιατί δεν το ξερα τόσο καιρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. This is madness..Ρε παρτάλι πραγματικά ζαλίστηκα.

      Το πρώτο μπλόγκ δεν το ξέρει.Το άλλο του κρατάει μούτρα.


      Διαγραφή
  8. Συμφωνώ με τα μισά όλων αλλά διαφωνώ με τα μισά του Παρταλιού ενώ στα μισά του άρθρου συμφωνώ ενώ διαφωνώ με το Χωστήρα και συμφωνώ με την Αθηνά πάμε να κατακτήσουμε τη Μόρντορ μα τον Κοπέρνικο του Αστερίξ.

    υ.γ. Αυτό είναι ένα υστερόγραφο
    υ.γ.2 Αυτό είναι ένα άλλο υστερόγραφο που δεν έχει σχέση με το πρώτο υστερόγραφο αλλά συφωνεί με τα μισά του πρώτου υστερόγραφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επανήλθα διότι νομίζω ότι τελικώς θα συμφωνήσω ολοκληρωτικά με όσα υποστηρίζει το Παρτάλι!

    υγ. Γιατί το πρώτο βλογ αγνοεί την ύπαρξη του δεύτερου;
    υγ.2 Γιατί του κρατάει μούτρα;
    υγ.3 Εγώ γιατί επανήλθα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μλάκα σόρρυ που σου ξεκίνησα αλυσσιδωτή αντίδραση που σου γάμησε τα σχόλια, αλλά έπρεπε να μου κλάνεις πιο συχνά τ' αρχίδια για να μη συνέβαινε κάτι τέτοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσιμπητέ, αν απο τις πολλές γλύκες σου ανέβηκε το ζάχαρο και αν δεν έχεις μερική τύφλωση, θα προσέξεις ότι άλλος τρόλαρε και συ το καυχιέσαι.

      Έτσι και σου κλάσω τα αρχίδια θα στα πουντιάσω, τώρα που τα χρειάζεσαι..Λαλάκη.


      Διαγραφή
    2. μπράβο, τρόλλαρε πάνω στο τρολλάρισμά μου. Ίσα βρε τσιρλιμπίμπη που θίχτηκες κιόλας για το ownage που σου έριξα στα σχόλια!

      Διαγραφή
    3. Καλά ρε καθυστερημένε γιατί νομίζεις ότι θίχτηκα?
      Αν θιγόμουν δεν θα απάνταγα στα προηγούμενα..

      Από το τσιμπητέ που ξεκίναγε η πρόταση ψάρωσες παλιό Λορέτα..

      Διαγραφή
  11. Μοnsieur, εσύ παλεύεις να τους βγάλεις γκόμενα και αυτοί τρολλάρουν, κατάλαβες? Μην εκνευρίζεσαι όμως, μια μέρα ορδές ανδρών θα ανακαλύψουν το "κομψό καμάκι του ενός μέτρου" και θα δικαιωθείς.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. now that's what I call trolling, the female version!

      Διαγραφή
    2. Ήθελα να ξεκινήσω το ποστ με την έκφραση: "εκτυπώστε το ελεύθερα και μοιράστε το έξω από τα σχολειά".. αλλά η μετριοφροσύνη που είναι για τους μέτριους με σταμάτησε.

      Μακάρι να το ανακαλύψουν για να σταματήσουν να σου αρέσουν οι άντρες με γιλέκα.

      Διαγραφή
  12. Εσύ καλά τα λες. Αυτοί ακούνε; Σε διαβεβαιώ ότι αυτό που περιγράφεις ως σωστό καμάκι (με το οποίο τυγχάνει να συμφωνώ και να αναφωνώ "πες τα ρε άνθρωπε!"), το κάνει μόνο το 2% του ανδρικού πληθυσμού. Για αυτό και εμείς είμαστε πάντα με την ατάκα "μα πού πήγαν όλοι οι άνδρες;" στα χείλη.
    Το χειρότερο καμάκι όλων των εποχών το βίωσα φέτος, ούσα έξω να μπεκρουκλιάζω με μια παρέα φίλων. Έρχεται ο άκυρος, έλεγε, έλεγε, έλεγε και όταν έφυγε με ρώτησε ένας φίλος "μα τι σου έλεγε τόση ώρα;". Η απάντηση ήταν αποστομωτική: "δεν ξέρω, είτε μιλούσε αυτός, είτε τραγουδούσε κωλοτρυπίδα, ένα και το αυτό".

    υ.γ.: δεν μου έρχεται κανένα έξυπνο υστερόγραφο.
    υ.γ.2: μπορείς άνετα να το τυπώσεις και να το μοιράζεις έξω απο τα σχολεία. Αν και θα ήταν πιο πιασάρικο να το έκανες app για το iPhone5...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υ.γ.3: χρόνια πολλά με χρονοκαθυστέρηση!

      Διαγραφή
    2. Εδώ έχεις λάθος. Δεν το κάνει το 2%, το κάνει το 1/12, ήτοι εμείς οι Ζυγοί.

      Διαγραφή
    3. Angua έχει γίνει σκηνικό σε μεταλάδικο με τύπο που ρώτησε γκόμενα γνωστού μου αν έχει my space.. όταν το my space ήταν στις δόξες του..

      Και μετά την κατρακύλα την γνωρίζεις..

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα και καλό μήνα. Βλέπω απο συννενόηση πάτε καλά εδω πέρα ε? Είναι ενας σοβαρός οδηγός και είμαι εδω για να σε υποστηρίξω στην προσπάθεια ανάδειξης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ιωάννη παιδί μου και όσοι είναι ακατάδεκτοι μαθήσεως ασ'τους στην μπρατσόμηχανη..

      Διαγραφή
  14. Εκτύπωσε το κείμενο και στείλτο παντού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως είπε και πιο πάνω η Angua σε κανά mail η facebook να το προωθήσω γιατί ο κόσμος δεν διαβάζει πια έντυπα.

      Διαγραφή
  15. Εγω δεν συμφωνώ με κανέναν! Καννίβαλε lead your way!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλα πλακα κανεις;
    αυτος ο Jean-Claude Van Damme ειναι σκετη μπαζαρια!! δε μπορει να αρεσει αυτο το πραγμα στις γυναικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και τελος παντων ελεος με τις θεωριες τι θελουν οι γυναικες τι θελουν οι αντρες και ολα αυτα.
    ο χαρακτηρας μετραει. καθε ανθρωπος ψαχνει διαφορετικα πραγματα σε καποιον. αναλογα τι του αρεσει, αναλογα το χαρακτηρα, σε τι ψυχολογικη φαση βρισκεται κτλ. σημασια εχει δυο ανθρωποι που ειναι μαζι να ταιριαζουν, να περνανε καλα, να υπαρχει επικοινωνια μεταξυ τους και κατανοηση. πως τα βαριεμαι ολα αυτα με τις σχεσεις...ολα στην πραξη φαινονται. γι αυτο ας αφησουμε τις θεωριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενδιαφέρουσες απόψεις. Η αυτοεκτίμηση δεν συνεπάγεται επιτυχία. Ας μην ξεχνάμε ότι το να ξέρεις ποιος είσαι δε σημαίνει τίποτα (δυστυχώς) και όλα τα κρίνει το image σου. Φυσικά γι' αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μη δίνεις δεκάρα για το image σου.
    Το ότι θέλεις να πηδήξεις κάποια δε σημαίνει ότι θέλεις μόνο αυτό, είναι λάθος που κάνει το φύλο μας. Πολλές φορές διαβάζεις ότι "οι γυναίκες καταλαβαίνουν αν είσαι αγάμητος ή έτσι ή αλλιώς". Και ρωτάω εγώ, "so fuckin' what?". Και τι σημαίνει να το καταλάβουν, αν αυτό ισχύει γιατί να κρυβόμαστε; Το να κρύβεσαι πίσω από άλλα στυλάκια σημαίνει ότι βλέπεις τις γυναίκες σαν τρύπες και όχι σαν άτομα (και δεν κατακρίνω αυτό που λες, απλά ξεκαθαρίζω κάποια πράγματα για να μην μας παρεξηγούν).
    Συχνά πολλοί θα πουν "να φέρεσαι έτσι", "να κάνεις αλλιώς". Αυτά είναι μαλακίες. Να είσαι decent, με υγιεινή και τους τρόπους που επιτάσσει η κοινή λογική. Οι πιθανότητές σου έτσι θα είναι optimal. Τώρα αν πάλι φας Χ, δε χρειάζεται να νιώθεις άσχημα. It was not meant to be. Και ο κανόνας αυτός ισχύει από γαμήσι μέχρι μακροπρόθεσμη σχέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ σωστό σε βρίσκω αλλά ποιός πλέον έχει τα αρχίδια να τα κάνει αυτά. Ούτε καν εγώ.

    Κάτι παλι πρόβλημα με τις αναρτήσεις σου έχω ή έχεις. Βασικά δεν ήξερα ότι είχες γράψει αυτή πόσο μάλλον να ήξερε η κοπέλα σου ότι έχεις μπλογκ. Αλλά αφού ξέρεις όπως λες και σε διαβάζει καλώς ξέρει.

    Πούτσα και ξύλο στο Χωστήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε χαβαλέ και γω με αλλά μπλόγκ δεν βλέπω καμιά φορά τις αναρτήσεις του.. μάλλον το blogger σου έχει σωστή κρίση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή