Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Filthy Dice…


Chapter 2.0-The Bloody Night Shift


Ώρα 19:00


Η Λεύκη κατεβαίνει τα σκαλιά του υπόγειου αγκαλιά με τα πρωτότυπα σχέδια του ξενοδοχείου στα χέρια της .Η ηγετική της φυσιογνωμία απαιτεί ησυχία και χωρίς το παραμικρό νεύμα το καταφέρνει .Αν και πάντα πίστευα ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να ηγούνται σε επιχειρήσεις αυτοκαταστροφής γιατί είναι  συναισθηματικές ,η συγκεκριμένη με αναγκάζει να βγάλω τον σκασμό στις δευτέρες σκέψεις μου. Ο δείκτης του χεριού της χαράζει την πορεία τους στα σχέδια, σαν την γραμμή της ζωής στην παλάμη των άμεσα εμπλεκομένων για το δεύτερο μέρος του μακελειού. Το ξενοδοχείο Whisper είναι το μέρος όπου κρατείτε ο Thomas.


Αρχικά άνοιξε για σεξουαλικές  υπηρεσίες  υψηλά ιστάμενων προσώπων μιας κοινωνίας  που σκεπάζεται από το πέπλο του συντηρητισμού .Τα πιο διαστροφικά  και επιφανή πρόσωπα  πέρναγαν ώρες και μέρες χωρίς να γνωρίζει κάνεις τίποτα.. Ώσπου ένα σκάνδαλο   οργασμικής ασφυξίας , ξεσκέπασε την αληθινή ιδιότητα του χώρου όπου πλέον οι μόνοι πελάτες του είναι τα ευκαιριακά μικροκαθάρματα . Το ξενοδοχείο βρίσκεται αρκετά μακριά από την πόλη και έχει δικό του αεροδιάδρομο .Στα σχέδια  που βρήκε η Λεύκη έδειξε και την Vip έξοδο σε περίπτωση ανάγκης .Η επιτυχία της για τον σωστό εντοπισμό των αρχικών σχεδίων βρίσκεται στην έκφραση έκπληξης του Peri  που ενώ ήταν χρυσό μέλος στο  ξενοδοχείο, δεν την ήξερε.




Η εγκέφαλος της  επιχείρησης, έχει μοιράσει τους ρόλους στον καθένα για την όσο γίνεται πιο ασφαλή μεταχείριση της ζωής τους. Ενθουσιασμένοι από την τακτική της, έκανε ακόμα και τους πιο δύσπιστους να συμφωνήσουν με τα λεγόμενα της. Όλα φάνταζαν τέλεια. Δεν ήταν. Υπήρχε ένας Bartender με το ψευδώνυμο “cutthroat” στο μπαρ . Από τις πληροφορίες που είχε, λεγόταν Thor και το ψευδώνυμο του οφειλόταν στα δυο μαχαίρια κοπής  που βρισκόταν πίσω από την πλάτη του . Σ’αυτόν θα έστελνε το δίδυμο Vamp και Namie .Γνωρίζοντας την αδυναμία του στις γυναίκες, ήλπιζε ότι θα άνοιγε το στόμα του σε λιγότερο χρόνο από  το φερμουάρ του.




Το ζεύγος έχει κάνει ροζ κράτηση  στο δωμάτιο του 6ου ορόφου .Ξέροντας ότι ο κάθε όροφος έχει διασκορπισμένους τους εκτελεστές που είναι σε εγρήγορση ,θα αναλάμβαναν να ξεκινήσουν από τον τελευταίο όροφο. Η Μαρία θα ψωνιζόταν με όσους μπορούσε στο ισόγειο, για σεξ στις τουαλέτες όπου εκεί θα δρούσε το μαχαίρι της .Ο Διπρόσωπος θα ήταν στην έξοδο Vip σαν σύνδεσμος με τους έξω, και τέλος ο Cele θα μείνει στον πρώτο όροφο παριστάνοντας έναν ακίνδυνο αφελή  τουρίστα φορώντας βερμούδα ,σανδάλια και χαβανέζικο πουκάμισο . Ο σκοπός είναι να συναντηθούν όλοι  με την Βίκυ και το Παρτάλι στον  τρίτο , που πιθανολογούσε η Λεύκη ότι  το γραφείο της ελευθερίας του μικρού βρίσκεται εκεί. Απευθυνόμενη στις γυναίκες ,τις παρότρυνε να φορέσουν ρούχα που να τραβάνε την προσοχή από το πρόσωπο τους. Όση ώρα οι άντρες  εξόπλιζαν την παραμικρή πιθαμή του κορμιού τους ,οι γυναίκες άφηναν την φύση τους ελεύθερη.



Υπέπεσα στο αμάρτημα της λαγνείας βλέποντας τις να έρχονται προς το μέρος μου ..Το χέρι του Snake στον ώμο μου, έδειξε κατανόηση στις σκέψεις μου. Η Namie με ένα ολόσωμο μαύρο κολάν και κόκκινες γόβες πρότεινε τις καμπύλες της .Η Vamp με έναν δαντελένιο κορσέ  μαζί με ένα καυτό σορτσάκι  , σου άφηνε την γεύση της σάρκας της. Η Βίκυ με ένα μωβ κοντό φόρεμα  μέχρι τον λαιμό και με σκίσιμο στο στέρνο που άφηνε εκτεθειμένους του δυο λόγους  που τα παρατεταμένα βλέμματα των αρσενικών έκαναν  το Παρτάλι να ζηλεύει και την ανάσα της. Η Μαρία με μια ασπροδιάφανη μπλούζα και ένα γκρι καρό μίνι με τις παιχνιδιάρικιες άσπρες κάλτσες πάνω από το γόνατο δεν άφηνε πολλά περιθώρια στην φαντασία αλλά στην απόλαυση της.. 


Τα χρονικά περιθώρια πίεζαν για μια τελευταία ανασυγκρότηση . Αφού συγχρόνισαν τα ρολόγια τους για την διάφορα του χρόνου που θα εισέβαλαν στο κτήριο, ήρθε  η ώρα του αποχαιρετισμού .Κάποιους δεν θα ξαναβλέπαμε .Μπορεί και όλους .Ανάμεικτα συναισθήματα έκαναν την εμφάνιση τους ανάμεσα στις αγκαλιές .Ο χρόνος της αγκαλιάς του  Peri με την Βίκυ μόνο φιλικός δεν ήταν..O Cele έδειξε το κύμα νευρικότητας  που τον έπνιγε λέγοντας άστοχα αστεία στον Snake. Το Παρτάλι απομονωμένο από τους συναισθηματισμούς αντάλλαξε μια χειραψία ψυχρότητας  με τον Peri  .Ο Διπρόσωπος  κάπνιζε με απάθεια σαν βετεράνος του Βιετνάμ που μιλάει για σωρούς από πτώματα. Εγώ αγκάλιασα τα κορίτσια ,είναι βάναυσο να στείλεις γυναίκες να φλερτάρουν με τον θάνατο.




Η Namie με την μαύρη GSXR  και συνοδηγό την Vamp  ξεκίνησαν πρώτες ..Η διάφορα ώρας εισόδου ήταν ακριβώς 20 λεπτά. Μετά από λίγο επιβιβάζονται στην Mustang  του Διπ ,η Μαρία και  ο Cele.Οι τελευταίοι που αποχωρούν είναι το ζεύγος , με την ασημή Cadillac δείγμα της οικογενειακής γαληνής .Το πρώτο πράγμα που αντικρίζουν οι δυο γυναίκες που φτάνουν πρώτες στο εξαώροφο κτήριο είναι η κινητικότητα των αντρών με μαύρα κοστούμια. Η στολή εργασίας  των δολοφονών .Θα είχαν αρκετή δουλειά , με τις απώλειες  να είναι αναπόφευκτες .Με μολυβένια αυτοπεποίθηση   να βαραίνει τα πόδια τους περνάνε το κατώφλι που αναμένεται να γίνει λουτρό αίματος….



Προχωρώντας  στο εσωτερικό τράβηξαν  τα βλέμματα πάνω τους Η Namie εντοπίζει τον εγκεφαλικά ανενεργό να ρωτήσει  για το μπαρ. Με ανυπεράσπιστο βλέμμα και το κορμί  της να εκκρίνει ερωτισμό κέρδισε προσωρινά το τεκμήριο της αθωότητας για την ίδια και την φίλη της.. Ο μακρύς διάδρομος μέχρι το μπαρ  φτάνει στο τέλος του ,βλέποντας τον στόχο τους από κοντά . Ο Thor στεκόταν  όρθιος καθαρίζοντας  βαριεστημένα την μπάρα, την ώρα που ο καπνός απ’ το τσιγάρο του τύφλωνε το ένα μάτι .Ο Thor ήταν ένας 35αρης  ξανθός τύπος, με μάτια χάσκι  και σχετικά μακριά μαλλιά που ήταν ξυρισμένα στο πλάι που με το πουκάμισο και το γιλέκο παρέπεμπε σε εποχές ποτοαπαγόρευσης .Τα χέρια του γεμάτα από τατουάζ, αλλά αυτό που κέντρισε την Vamp ήταν η φαλτσέτα κουρείου που είχε σε σχήμα V στην καρωτίδα του.



Έκατσαν. Δυο μεγάλα σφηνοπότηρα έκαναν την εμφάνιση τους προτού πάρει παραγγελία. Είχε δίκιο η Λεύκη ,σκεφτήκαν ..Μόνο που δεν ήξερε ποσό ελκυστικός είναι αυτός που πρέπει να σκοτώσουν .Η αναμενόμενη ερώτηση του, για το πώς βρέθηκαν  σε μια  άδεια μπάρα ξενοδοχείου δυο κολάσιμες γυναίκες, απαντήθηκε με ενοχική σιωπή. Του άρεσαν οι κυνηγημένες .Ο χώρος στο σαλόνι του μπαρ είχε τύπους που ανέμεναν εντολές  για συναγερμό. Η Vamp είχε προσέξει την νευρικότητα τους .Η κουβέντα με τον Thor είχε γίνει ενδιαφέρουσα και μαζί με  την ελαφρότητα που πρόσφερε το ουίσκι μάθαιναν αρκετά για το κτήριο που επιβεβαίωναν τα λεγόμενα της Λεύκης ..Ο Thor είχε αφεθεί στην κουβέντα προσδοκώντας κάτι παραπάνω .. την γυμνή αλήθεια τους..



Την ίδια ώρα έκανε την εμφάνιση της και η Μαρία στον χώρο . Κάνοντας την άγνωστη και πετώντας περιφρονητικές ματιές στα δυο θηλυκά,  έκατσε σε ένα τραπέζι όπου παρήγγειλε το κρασί της κοιτάζοντας επίμονα τον έναν από τους τέσσερις  μισθοφόρους που έστεκαν σε κάθε γωνία .Οι απρέπειες που τράβαγαν το βλέμμα του, και η ερώτηση της για τον προορισμό της τουαλέτας ήταν θέμα χρόνου.. Όση ώρα γινόταν αυτό, ο Cele  ήδη  βρισκόταν στο δωμάτιο του πρώτου ορόφου όπου σχεδίαζε τις κινήσεις του περιμένοντας να φτάσουν και οι τελευταίοι .Κοιτώντας από το μάτακι της πόρτας, βλέπει έναν τύπο να κοντοστέκεται μπροστά της  μιλώντας στον ασύρματο. Ζητώντας να επανδρώσουν και τον δικό του όροφο σε περίπτωση επίθεσης ..Η ιδέα που σκαρφίστηκε ,θα έκανε την δουλεία του πιο εύκολη..




Ο Cele έπρεπε να θέσει το σχέδιο του σε εφαρμογή πριν φτάσουν οι ενισχύσεις που ζήτησε ο πρώτος επιλαχών για τον κάτω κόσμο και παράλληλα να προλάβει το ζεύγος που θα σήμαινε την εκκίνηση της σφαγής. Γνωρίζοντας ότι υπάρχουν κάμερες άνοιξε την πόρτα  και του ζήτησε να περάσει γιατί άκουγε κάποιον θόρυβο από το μπαλκόνι. Βλέποντας ένα τύπο φαινομενικά ακίνδυνο λόγο της γελοίας εμφάνισης του ,πέρασε μέσα .Η πλάτη του γύρισε ,όπως και η τύχη του. Η βάση του περίστροφου του Cele τον βρήκε στο κεφάλι και τον άφησε αναίσθητο .Με γρήγορες κινήσεις τον έγδυσε  και φόρεσε το κοστούμι  του .Έβαλε δυο μαξιλάρια στο στήθος του  και  την κάννη του όπλου πάνω τους .Μετά από δυο κρότους ,βρισκόταν έξω και υποδεχόταν τις ενισχύσεις .Πλέον ήταν ένας απ’αυτούς ..



Η άφιξη του ζεύγους στην reception έγινε αντιληπτή  από την ακατανόητη φασαρία που έκαναν .Με την πρόφαση του ερωτικού καυγά έδειχναν τον χρόνο που απέμεινε για την εκκίνηση ωσότου να φτάσουν το δωμάτιο τους.. Όλα πήγαιναν βάση σχεδίου. Η Μαρία ακούγοντας τους τελευταίους ,σηκώθηκε με σεξουαλική αφέλεια να ρωτήσει  για την κατεύθυνση της τουαλέτας στον μελλοθάνατο παρτενέρ της. Η Namie βλέποντας την Μαρία κατάλαβε ότι είχε λίγο χρόνο να ρωτήσει  επιδέξια για τον δεκαεξάχρονο μικρό .Υπήρχε ένας ερωτισμός που μαζί με το ποτό είχε χαλαρώσει τα αντανακλαστικά τους. Στηρίχτηκε σε αυτό και έφτυσε την ερώτηση με τρόπο που θα ντρόπιαζε την διπλωματία ..Αν και η αρχική απορία στο άκουσμα  της ερώτησης ήταν εύλογη , ο Thor άνοιξε το στόμα του. .




Ο χρόνος απουσίας του συναδέλφου τους έχει γίνει αντιληπτός και συνάμα καχύποπτος. Η Μαρία βρίσκεται στην τουαλέτα με ανοιχτά τα πόδια και πάνω της έναν άγνωστο άντρα. Έχοντας βγάλει την μια κάλτσα της ,ταΐζει με προστυχιά το άρωμα της στο θύμα .Στην έξαψη της στιγμής, με τον μικρό σουγιά της, κατάφερε τρία απανωτά  χτυπήματα κάτω από το αυτί του. Η  κάλτσα στο στόμα του ελαχιστοποίησε τον οποιοδήποτε ήχο, αν και η έκπληξη του ήταν τέτοια που να φωνάξει ήταν το τελευταίο που σκεφτόταν .Στο μπαρ ο Thor  την στιγμή που εξηγούσε ότι ο μικρός που βρίσκεται εδώ είναι ο γ… χτύπησε το κινητό του. Η έκφραση του  πρόσωπου του συσπάστηκε μη μπορώντας να αντέξει την κοροϊδία .Κλείνοντας το τηλέφωνο , καταπίνει  την πικρά  και φοράει το προσωπείο του πλεονεκτήματος ..  



Οι τουαλέτες του ισογείου ήταν σαν κινούμενη άμμος  γι’ αυτούς Η Μαρία περίμενε υπομονετικά τον κάθε καλό σαμαρείτη του φίλου τους να  περάσει την πόρτα και να βρεθεί με μια παλάμη στο στόμα και τρεις μαχαιριές στα πλευρά .Ο Thor καταλαβαίνοντας τι γίνεται στο ισόγειο κέρασε τα τελευταία δυο σφηνάκια με τριμμένα βαρβιτουρικά μέσα τους ..Η Namie αντίθετα από την θολούρα της Vamp είχε αρχίσει να ανησυχεί .Μόλις έκανε να κατέβει από το σκαμπό ,το μαχαίρι κοπής του Thor διαπέρασε το ξύλο της μπάρας και τρύπησε λίγο το μπούτι της Namie. Λέγοντας της αν θέλουν να μην σερβιριστούν την λεπίδα του να  δοκιμάσουν το τελευταίο ποτό τους.. Έγιναν εύκολη λεία .Ο Thor τις έδειξε τον δρόμο της πόρτας του προσωπικού . Μερικά λεπτά αργότερα ήταν δεμένες και αβοήθητες.



Αν και ο εντολέας του ζήτησε να θανατωθούν, o Thor επέλεξε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του.. Μόλις τελειώσει όλο αυτό .Η αδρεναλίνη του ξεκίνησε να ανεβαίνει φτάνοντας όλο και πιο κοντά στην πόρτα της τουαλέτας ..Δέκα βήματα πριν , διακρίνει τα πρώτα ρυάκια από αίμα. Μη γνωρίζοντας τι όπλο έχει η ύαινα ,αρκέστηκε να την προσβάλει πριν μπει,  θίγοντας την αδυναμία του φύλου της .Η Μαρία αντέτεινε στους τέσσερις άντρες που αιμορραγούσαν νεκροί στον τύμβο μιας τουαλέτας …Ο Thor την ήθελε όλη δική του φροντίζοντας να μην σημάνει συναγερμό. Σε ένδειξη καλής θέλησης, η Μαρία πέταξε τα τέσσερα πιστόλια στο μέρος της πόρτας .Ο Thor υπολόγισε ότι με αυτό  το ντύσιμο μόνο μαχαίρι θα κουβαλούσε πάνω της. Τώρα στεκόταν στην είσοδο βλέποντας την Μαρία με το αίμα να υπάρχει άφθονο στην μπλούζα και στο δεξί της χέρι...



Με εμφανή την ενόχληση της για το τρόπο που βρεθήκαν αντιμέτωποι του είπε ότι είναι τυχερός που δεν είναι ανάμεσα στα πόδια της .Η απάντηση ήταν πληρωμένη .Αν ήταν ανάμεσα στα πόδια της  το μόνο πράγμα που θα σκεφτόταν την ευτυχία που θα στερούσε στον εαυτό της αν τον σκότωνε .Η Μαρία ξεκίνησε τρέχει τα είκοσι βήματα που τους χώριζαν κρατώντας το σουγιά της .Ο Thor έβγαλε τα χεριά του απ’ τις τσέπες και τα πέρασε στην μέση του όπου ξεθηκάρωσε το ένα από τα δυο μαχαίρια του. Η Μαρία βλέποντας το πλεονέκτημα της λεπίδας του κλώτσησε το δεξί  του χέρι ρίχνοντας το μαχαίρι του και με το δεξί της χέρι σημαδεύει τον λαιμό του .Το ξάφνιασμα της ταχύτητας της ,τον έφερνε ένα βήμα πιο κοντά στον θάνατο.. Ο χρόνος είναι με το μέρος της .Στην ενστικτώδη κίνηση να αποφύγει τον σουγιά γλίστρησε στα αίματα .Ο σουγιάς του άφησε ένα σουβενίρ στο μάγουλο που δεν του κόστισε…




Πέφτοντας  ανάσκελα και έχοντας την Μαρία μπροστά του με πλάτη κατάφερε να την κλωτσήσει  για να κερδίσει χρόνο για να απομακρυνθεί .Τώρα όρθιοι και οι δυο αλλά αντίθετα από ότι ξεκίνησαν ..Η Μαρία στην πόρτα και ο Thor απέναντι της .Το μόνο που δεν άλλαξε είναι η απόσταση .Έκανε κίνηση να βγάλει το άλλο μαχαίρι, αλλά συνειδητοποίησε ότι δεν το έχει .Η Μαρία με πονηρό χαμόγελο, το πατάει .Μπορεί η ανάσκελη πτώση να του χάρισε την ζωή αλλά στην ουσία του έδωσε λίγες ακόμα ανάσες όντας άοπλος. Η ψυχραιμία δεν είχε θέση στο μυαλό του Thor.Η πρώτη ιδέα που του πέρασε από το μυαλό φρόντισε να την κάνει πράξη …Ξεκίνησε να τρέχει άοπλος κατά πάνω της.. Η στατικότητα δεν ήταν προσόν της Μαριας..5 βήματα πριν  πέσει πάνω του ,ο Thor επέλεξε να πέσει χτυπώντας  το γόνατο της σαν ποδοσφαιριστής για τάκλιν  .Η Μαρία δεν πρόλαβε να αντιδράσει και με την ώθηση που του έδινε το αίμα στο πάτωμα της έβγαλε το γόνατο .Ο ανυπόφορος πόνος την έκανε να ελευθερώσει ότι κράταγε στα χέρια της..



Ο Thor σηκώθηκε κλωτσώντας μακριά ότι άφησε από τον πόνο της η Μαρία. Μονή κοιτάζοντας το παραμορφωμένο πόδι της και με μάτια δακρυσμένα  συμβιβάστηκε με τον θάνατο .Δεν θα κατέστρεφε τους υπόλοιπους ζητώντας βοήθεια . Ο Thor έκλεισε την πόρτα πήρε  ένα πιστόλι και κάθισε  στα γόνατα του από πάνω της .Την φίλησε στο στόμα ..και κόλλησε την παγωμένη κάννη του στον κρόταφο της .Αν και το βλέμμα της ήταν ικετευτικό, κατάφερε να τον φτύσει.. πάτησε την σκανδάλη .Προχωρώντας προς την πόρτα σκέφτηκε το ποδόσφαιρο . Ένα άθλημα που σιχαίνεται,  του έσωσε την ζωή .Ίσως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία .. με φίλους και μερικές μπύρες παρακολουθώντας το.




                             

32 σχόλια:

  1. *Δεκαεφτάχρονο.
    Υ.Γ. Δε με λες, θα αναλάβω ποτέ πιο ενεργητικό ρόλο ή σε όλο το σίριαλ θα σας περιμένω σαν τη μυξοπαρθένα να με σώσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα! Ένα μυστήριο επικρατεί ακόμα για την κατάσταση σου Thomas. Μπορεί να είσαι απλά δεμένος, μπορεί όμως και να σου κάνουν διάφορα αβάσταχτα βασανιστήρια. Μην τον πιέζεις, για το καλό σου!

      Διαγραφή
    2. Μου κάνει εντύπωση που το μυαλό σας πάει στο κακό..Εχει ζουμί ακόμα..

      Διαγραφή
    3. Εγώ που τον υποπτεύομαι για προδοσία και για τον mastermind πίσω από όλα αυτά?

      Διαγραφή
    4. χαχαχα παιδί μου Thomas τι τράβηξες. Κι εγώ η μάνα σου, να μη μάθω ποτέ τίποτα.

      Διαγραφή
  2. Έπος! το απόλυτο συμπλήρωμα για τον πρωινό παρασκευιάτικο καφέ στην δουλειά!

    υγ: Δεν με λες και εμένα, πόσοι ακόμα θα πεθάνουν για χάρη του μικρού? Δεν σκάγαμε μια βόμβα στο κτίριο να τελειώναμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O σκοπός είναι ιερός προς το παρόν.. Από δω και πέρα έχει μόνο δράση .Και στο επόμενο το ζεύγος.. σέρνει τον χορό..

      Διαγραφή
  3. Πωωω αυτό χρειάζεται και μια επική μουσική υπόκρουση να παίζει από πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σκέφτηκα μαν.. απλά επειδή έχει και οδηγίες για το μέρος έβαλα division απλά για το σκοτάδι.

      Διαγραφή
  4. Εντάξει, ντρέπεται και να σχολιάσει κανείς αυτό το ΕΠΟΣ. Το σασπένς ήταν ανελέητο αυτή τη φορά, έψαχνα τα τσιγάρα μου.

    Πολύ δυνατό το φονικό entry του Thor.

    Ηighlight: οι γυναίκες στυλιστικά δοσμένες από τα απαλά χέρια του δεξιοτέχνη Monsieur!

    (στον αντίποδα ο "χαβανέζος")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης, εκτιμήθηκε και το γιλέκο του μπάρμαν!

      Διαγραφή
    2. Γράφεις Χαβανέζος..και τον τσιγκλάτε και γράφει γλωσσοπλαστικά σχόλια . Αφού τον κοστούμιασα γιατί λυσσάτε? Σκέψου να τον έκανα και Trans!!

      Η πορεία του θα είναι ωραία του Thor...

      Διαγραφή
  5. Τον Χωστήρα και μικρό ρόλο και Χαβανέζος;
    Κρατάω την ανάσα μου για το επόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξει μεσιέ, ΕΠΟΣ, δεν το συζητώ.
    Απολαυστικότατο. Και επιτέλους δεν ήμουν κομπάρσος. Αχαχαχαχαχα
    Όσο για το ντύσιμο μαθητριούλας, έπεσες μέσα!
    μουαχαχααχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία η ανωτερότητα σου με συγκίνησε..Δεν μπορείς να φανταστείς τι έκοψα..

      Διαγραφή
    2. Καλά, με είχες κόψει για κομπλεξική;! Απαιtώ λοιπόν την uncencored version :P

      Πάντως ειλικρινά το απόλαυσα, γελούσα (σχεδόν) καθ' όλη την διάρκεια!

      Διαγραφή
  8. ''Ο χρόνος της αγκαλιάς του Peri με την Βίκυ μόνο φιλικός δεν ήταν''....σας παρακαλω δεν θα'θελα!
    Κατα τα αλλα δεν θα πρωτοτυπησω ΕΠΟΣ για ακομη μια φορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μανδάμ αλλες θα με πλήρωναν να ηταν γυναίκα δηλητήριο.. Επίσης όλα έχουν τον τρόπο τους..Και γράφω για γυναίκες αλητεία και πρέπει να υπάρχει και μια ερωτική ίντριγκα...

      Διαγραφή
  9. Εντάξει, δεν το συζητώ, αυτό το επεισόδιο ήταν ΑΠΟΛΑΥΣΗ!
    Απίστευτο noir!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αδερφέ, πραγματικά, αν ήμουν bartender, αυτά ακριβώς τα ρούχα θα φορούσα. Μέσα στο μυαλό μου είσαι.
    Φανταστική συνέχεια και ευχαριστώ για το ρόλο.
    Αν και στεναχωρήθηκα στο τέλος λιγάκι.
    Έσπειρες για ακόμα μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου πω ότι η φράσεις για το ποδόσφαιρο που δείχνουν το στ' αρχιδισμό του νικητή θα το πιστέψεις οτι είναι αγαπημένοι μου;

      Αν μπορούσα να το ζωγραφίσω θα ήταν πιο γαμώ.

      Μέτα θα έχει μονό δράση..

      Διαγραφή
    2. Ρε συ Thor, για τί απ' όλα στεναχωρήθηκες στο τέλος;!
      Που με φίλησες; Που σε έφτυσα ή που σκότωσες την πρωταγωνίστρια του επεισοδίου;! (ψώνιο mode ON)

      Διαγραφή
    3. Στεναχωρέθηκα που σε σκότωσα.

      Αυτό με το ποδόσφαιρο Monsieur πολύ το γούσταρα, πραγματικά.

      Διαγραφή
  11. Εμένα μου άρεσε όλο το κείμενο, αλλά ιδιαιτέρως το μωβ φόρεμα της Βίκυς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Αθηνά,αν και δεν περίμενα τέτοια υποδοχή για του ρούχα από τον γυναικείο πληθυσμό..

      Διαγραφή
    2. Μα τι λέτε! Ένα μωβ φόρεμα πάντα είναι απαραίτητο σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα!

      Διαγραφή
  12. Έπος θα συμφωνήσω με τους παραπάνω. Ρε φίλε δεν πιστεύω να μας βάλεις με το Παρτάλι να ξεκοιλιάσουμε ο ένας τον άλλον για τα μάτια της Βίκης ; Καλό θα ήταν αν κέρδιζα και σαν κλασσικός μουνόδουλος έγγραφα στα αρχίδια μου την επιχείρηση και έτρεχε χέρι χέρι με την Βίκη στις ακρογιαλιές. Καλό θα ήταν για ρομάντζο αλλά αυτό δεν είναι ρομάντζο. Μου θυμίζει πολύ Sin City και έτσι. Άντε σύντομα το επόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν και δεν πίνω, ήθελα να ανοίξω ενα Jack Daniels. Τόσο γαμηστερό ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να συνεχίσεις τα επεισόδια. Σαν το Game of Thrones κατάντησες...

    Και να μπουν παρακαλώ και νέα πρόσωπα στη νέα σεζόν. :)

    Πολύ μου αρέσουν οι περιγραφές σου.
    Και η γραφή σου γενικά.

    Ξεκοκάλισα τα κειμενά σου μιας και δεν είχα ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή