Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

British cunt!


Εμπειρικός πρόλογος


Υπάρχει μια αξιοσημείωτη περίοδος στην ζωή του άντρα που το πουλί του έχει μεγαλύτερη ξηρασία και από την βόρεια Κένυα . Αδικαιολόγητη στύση με το παραμικρό ,τα ανυπάκουα  χέρια να χαϊδεύουν  τον πέο σαν γάτα Σιάμ την ώρα που μιλάς , κλαις με τραγούδια από Evanescence ,ανοίγεις  χαρτοπετσέτα στα γόνατα όταν τρως και δεν ακουμπάς πουθενά το ποτήρι σου χωρίς σουβέρ ..Είναι μια άσχημη περίοδος . Αν συνδυάζετε με την στρατιωτική θητεία σε κάποιο παραθαλάσσιο νησί  είναι ανυπόφορο, αλλά μ’ένα ψήγμα ελπίδας ότι στην αναβροχιά καλή είναι και η δροσοσταλίδα .Τι γίνεται όμως όταν οι τουρίστριες είναι από το μεγάλο νησί ;



Το 2004 που ήμουν φαντάρος το σπέρμα μου ήταν σαν κύβος ζάχαρης  από την αγαμία και όταν το καζανάκι έπαιρνε τους αγέννητους γιατρούς ,αρχιτέκτονες,ολυμπιονίκες ,δικηγόρους monsieurs  στην αποχέτευση της τούρκικης,  ένιωθα το κενό στην σεξουαλική μου ζωή. Λέω enough σαν την J-Lo στην ομώνυμη ταινία και αποφασίζω ότι  θα τον στάξω ακόμα  και αν χρειαστεί να πηδήσω τουρίστρια με φάτσα Βάσια Τριφύλλι ..Όταν όμως μου είπε ένας ντόπιος ότι μακριά απ’τις Αγγλίδες  γιατί μπορεί να  γαμιόσαντε για ένα χαρτάκι ρίζλα αλλά το αλάτι που έχουν μαζέψει από τo θαλασσινό νερό  παστώνει  σαρδέλα σε χρόνο dt ,έκανα πίσω και ορκίστηκα ότι για να πηδήσω μουνί  από την γηραιά Αλβιόνα θα ζητήσω μέχρι και πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων . Όπως καταλαβαίνετε μέχρι να απολυθώ το σπέρμα μου πουλιόταν σε βαζάκια με το αυτοκόλλητο «μπρικ» στα local supermarket της περιοχής.
              
      -------------------------------------------------------------------


Τελειώνοντας λοιπόν  το βιβλίο του John King  το football factory  που πέρα από το ξύλο, σου δείχνει μια καθαρή εικόνα για την ζωή ενός Άγγλου ,συνειδητοποιώ ότι ηθικούς φραγμούς στο ποτό και στο σεξ δεν υπάρχουν, αντίθετα έχουν πολλούς φραγμούς με το σαπούνι και την καθαριότητα. Στην Σκωτία (δεν έχουν διαφορές στην κουλτούρα τους ) όταν πήγα με έβλεπαν σαν κάφρο που κάπνιζα αλλά τον διευθυντή της τράπεζας που κοιμόταν στο παγκάκι από τα ξύδια, τους φαινόταν κάτι φυσιολογικό .Οι αφροδισιολόγοι εκεί είναι η ειδικότητα για σταθερή πελατεία .Οι γκόμενες απ’την άλλη ,παρόλο που έχουν τα γυναικολογικά  τους  την απολύμανση την θεωρούν επιστημονικό ορό .Ένα ακόμα παράδειγμα είναι μια περίφημη κατηφόρα στο Εδιμβούργο που σουρωμένες γκόμενες έπεφταν με τα μίνι τους στα λασπόνερα..







Όλα αυτά έρχεται  να μου τα επιβεβαιώσει το Geordie Shore ένα reality που παρτάρουν  τέσσερα αγόρια βουτηγμένα στην κρεατίνη και την χαλάουα  μαζί με τέσσερα  κορίτσια  που πρεσβεύουν την αγγλοσαξονική ασχήμια..Highlight του επεισοδίου που γαμιότανε  η μια σουρωμένη με έναν τύπο που γνώρισε σε ένα club και του ψιθύριζε στ’ αυτί   «χλαμύδια» ,που όπως παραδέχτηκε μετά τον έχει  ξαναπάρει και την είχε κολλήσει αυτός .Επίσης στο club έδειχνε μια άλλη που κατούραγε καθιστή στις  κοινές τουαλέτες, όταν οι Ελληνίδες μπορούν να κατουρήσουν  σε καπάκι κόκα-κόλας ,σκαρφαλωμένες σε εκπαιδευτικό τοίχο ορειβασίας. .Το σπίτι τους μπορεί να καθαριστεί μόνο με φωτιά ,γιατί ακόμα και αυτές οι παστρικομούνες  που καθαρίζουν στον  Σκάι και αηδιάζουμε τα μεσημέρια φαίνονται αδύναμες μπροστά σε αυτόν τον βάλτο.







Συνοψίζοντας για την αγγλική σεξουαλικότητα , έχω να πω ότι αν είσαι συμβιβασμένος/η με το να σου κάνει  Hi-5 η βλεννόρροια  κάθε φορά  που κατεβάζεις αγγλικό εσώρουχο τότε να μας το πεις γιατί μπορεί να φτερνιστείς κονδυλώματα και δεν θέλω να είμαι κοντά. Προτιμώ να βαρέσω tattoo τον Μάρκο Λεζέ στο μπράτσο, και να το παίζω κονιόρδος με αμάνικο λαϊκής , παρά να γαμήσω αγγλίδα χωρίς να την βουτήξω στο betadin αφού πρώτα της ζητήσω χαρτούρα από το ιατρικό  ιστορικό  της. Δικαιολογίες δεν χωράνε. Γίνε πιο εποικοδομητικός με τα αχαμνά σου, διάλεξε αυτοϊκανοποίηση και όχι καυτηριασμό. 







32 σχόλια:

  1. ''γιατί μπορεί να φτερνιστείς κονδυλώματα και δεν θέλω να είμαι κοντά''ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ...μπορεί να αργείς να γράψεις αλλά ευτυχώς κάθε φορά αποζημιώνεις τις groupies σου με το παραπάνω!
    Υ.Γ Nα είσαι ψυχολογικά έτοιμος για βαθυστόχαστο σχόλιο απο τον Stefano Max.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω και εγώ κονδυλώματα . Είναι βασανιστικό .Αν θες να ξεφύγεις από την μιζέρια της συνταγογράφησεις γίνε μέλος στο μπλόγκ μου.

      Ευχαριστώ γλυκιά χολή,με κάνεις και κοκκινίζω.

      Διαγραφή
  2. Οκ, μπορεί να έχουν συνεισφέρει στην αθρωπότητα τους Κουήν, τους Λεντ Ζέπελιν, τους Κλας, σου βάζω και τους Μπήτουλς γιατί είμαι γενναιόδωρος, και φυσικά το Τοπ Γκήαρ που γαμεί πάτους και δεν ακούω κουβέντα, αλλά κατά τα λοιπά οι Βρετανοί είναι ο δεύτερος πιο λιγδιάρης, μπιχλιάρης, σιχαμερός και απαίσιος λαός που υπάρχει στην γη. Πρώτοι είναι οι Γάλλοι, που η μόνη συνεισφορά τους είναι ο Αστερίξ. Σου εγγυώμαι σαν άντρας ότι ο καλύτερος τρόπος να σιχαθείς τον εαυτό σου και την ανθρώπινη φυλή είναι να δεις τσόντα made in the UK. Κατά τ'άλλα αυτοί εκεί πέρα θεωρούν τους Αμερικάνους χαμηλού επιπέδου και τέθοια. Εγώ μια φορά προτιμώ τον πιο βλάχο redneck hillbilly Αμερικάνο από τον μεγαλύτερο Λόρδο της Κορνουάλης ή δεν ξέρω τι.
    Υ.Γ. Αυτός ο μαλάκας ο Stefanos Max δεν έχει βαρεθεί να τον κράζουν σε όλα τα μπλογκ; Εγώ θυμάμαι που είχε έρθει πρώτη φορά στο μπλογκ μου και με αποκαλούσε βλαχοκάγκουρα και fail, και δυο μήνες μετά "τι ωραία που τα λες, έλα να γίνεις μέλος". Μιλάμε είναι καραγκιόζης ο άνθρωπος, όχι αστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για Γάλλος και Άγγλους τα έχουμε ξαναπεί μικρε, αν και πιστεύω ότι όταν πρωτογαμήσεις γκόμενα θα τη βαλσαμώσεις και θα την περάσεις στον τοίχο σου σαν τρόπαιο!!

      Μεσιέ, δεν έχω πάει με Αγγλίδα για τους ακριβώς ίδιους λόγους που ανέφερες και το κείμενό σου γάμησε!!

      Διαγραφή
  3. Thomas ευχή και κατάρα να μην μπεις σε Pub όπου απαγορεύεται το κάπνισμα και μυρίζει ιδρωτίλα και μπόχα από τα χνώτα από τα ξίδια . Σκέψου ότι στην Σκωτία είναι υγεία και το κλάσιμο δημοσίως.Αν και έχω κόψει 3 χρόνια το τσιγάρο , είμαι υπέρμαχος στο κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους γιατί θάβουν πολλές οσμές.

    Γάλλοι 15χρόνοι,σε καράβι να κόβουν παριζάκι στο πλαστικό τραπέζι χύμα στο Ρομίλντα(80's τάφος που παροπλίστηκε πριν δυο χρόνια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να βλεπόταν τουλάχιστον αυτές οι αγγλίδες θα μπορούσες να εφαρμόσεις την μέθοδο Safe Sex που μας δίδαξε o αείμνηστος Leslie Nielsen...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Αγγλία 9 στις 10 είναι μπόχλες αλλά η μια μετράει άσχημα . Έτσι μου χει πει φίλος,το θέμα είναι κατά ποσό ρισκάρεις την αποχή από το σεξ και τις αντιβιώσεις.

      Διαγραφή
  5. Είδα φέτος 3 επεισόδια από αυτό το ριάλιτι με τους μαλάκες τους Άγγλους που πάνε στον Κάβο και γίνοντε λιώμα στο πότό και στα αφροδίσια. Σιχαμένοι ολικής. Δες το και εσύ να σιχαθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σιχαμένοι είναι ολκής. Ολικής είναι οι φρατζόλες.

      Διαγραφή
    2. Δέχομαι διορθώσεις. Ευχαριστώ !

      Διαγραφή
    3. και η επαναφορά είναι ολική, αν και όχι ολικής ή πολύσπορη

      Διαγραφή
    4. Ολκή Επαναφορά με τον Αγγλοντ Σβατσενέγκερ

      Διαγραφή
    5. Γαμώ την ορθογραφία!

      Διαγραφή
    6. Πέρι κάπου είχα διαβάσει γι'αυτό σε κάποιο ένθετο εφημερίδας για την κατακραυγή που έφαγε από τους ιδίους τους Άγγλους..Χάλαγαν την εικόνα της χώρας προς τα έξω.

      Tommy αν σε κομπλάρουν τα παιδιά,να τους μπλοκάρω.Αμα γαμάς την ορθογραφία μπορείς να είσαι δάσκαλος στα κρυφά σχολειά της χρυσής πορδής.

      Διαγραφή
  6. Monsieur και οι Σέρβες δεν πάνε πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγόρια, προσέξτε σε ποια γλίτσα τσαλαβουτιέστε, εσείς είστε υπεύθυνοι για όλα. Και άμυαλοι εντελώς.

      Διαγραφή
    2. Οι Σέρβες θα θέλατε..Τις έχουν ποτίσει με την ορθοδοξία και έχουν και κανά ενοχικό συναίσθημα.Και μην κοιτάς τώρα που τα πιτσιρίκια εδώ γαμιούνται από τα 17.Στην εποχή του 2000 που ήμουν έφηβος και δεν συγκινούσα το γυναικείο φύλο όπως σήμερα,η γενιά μας για να δει βυζί έπρεπε να βαράει σκοπέτα έξω από φροντιστήρια και να περιμένει πότε θα φύγουν οι γονείς για την θεία Καλλιόπη μπας και μπορέσουμε και σας στριμώξουμε, αλλά και πάλι δεν μας καθόσασταν μετά τον χρόνο . Όποτε καταλήγω να λέω ευτυχώς που δεν πήγαινα διακοπές μόνος μου σε νησί, γιατί θα κυκλοφόραγα με σφραγίδα στο κούτελο "Αντρέας Συγγρός".

      Διαγραφή
  7. Γάμησε τα ρε οι Άγγλοι το ΄χουν αυτό.
    Όσο για τους Γάλλους, πετάς την κούστα της απλυσιάς με σπάτουλα και καμινέτο πάνω απ΄το δέρμα τους.
    Και οι Ιταλοί μην νομίζεις πως πάνε πίσω (οι Βόρειοι).

    Υ.Γ. Το μπλόγκι σου γαμεί αλλά γίνε λίγο πιο active ρε μάγκα να γουστάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Άγγλοι είναι Ugly.

      Active δεν μπορώ να γίνω . Θεωρώ το ευατό μου περιηγητή της κουλτούρας του αμέσου αύριο και εμμέσου μέλλον..

      Όταν λείπει έμπνευση γράφω μαλακίες .Το αποπάνω είναι ένα παράδειγμα.


      Διαγραφή
  8. Κάποτε είχα ακούσει ότι είχαν κολλήσει με ψόρα το μισό Λαγανά!
    Πολύ μπίχλα ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας πρόσεχαν...Με αυτό που σκέφτομαι αηδιάζω είναι ότι αμα την φιλήσεις σουρωμένη παίζει να έχει κάνει καμιά πίπα πιο πριν..

      Διαγραφή
  9. Καμία αγγλίδα δεν φτάνει το τυρί και την κρούστα της Αλεξάνδρας από τα Καμίνια. True Story.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπ, ωπ, τι έχουμε εδώ; Καριόλα Εμμανουέλα Αγγουράκη μ'έχεις κάνει τάρανδο σε φάση; Περιμένουμε χώσιμο για Αλεξάνδρα από Καμίνια.

      Διαγραφή
    2. Snake είναι η κλασσική γκόμενα του σχολείου που κάναμε φατούρο αλα χούφτωμα style;Και μετά το έκανε επάγγελμα για ένα δύπιτο ;

      Διαγραφή
    3. @Πρόεδρε δεν ξέρω αν την στήνει στο περίπτερο για να βρει το επόμενο θύμα της.

      @Μικρέ θωμά, καμία σχέση.

      @Μεγάλε Κανιβαλικέ θεέ, δυστυχώς όχι. Η Αλεξάνδρα από τα Καμίνια είναι ιδέα για όσους είχαν την ατυχία να την γνωρίσουν. Είναι το σύμβολο πως η Χλωρίνη δεν απολυμαίνει τα πάντα. Είναι η απόδειξη πως το παπί χάρπικ δεν απομακρύνει το πουρί, είναι το αποδεικτικό στοιχείο πως η μπεταντίν δεν σκοτώνει το 99,9% των μικροβίων.

      Τrue story. Βased on testimonies of her victims.


      Διαγραφή
    4. Με το "σε φάση Εμμανουέλα Αγγουράκη" εννοώ "η γκόμενα που σου έκανε με κάποιον τρόπο τόσο αλγεινή εντύπωση που θες να γυρνάς παντού και να την κράζεις σε άκυρα μέρη".

      Διαγραφή
    5. Πες Ματινα Μανταρινακη πως σκατά την λέγανε σε έκδοση μυρωδιάς αποδυΤΥΡΙΩΝ και είσαι μέσα.

      Διαγραφή
  10. ''Προτιμώ να βαρέσω tattoo τον Μάρκο Λεζέ στο μπράτσο, και να το παίζω κονιόρδος με αμάνικο λαϊκής , παρά να γαμήσω αγγλίδα '',ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,εντάξει το τερμάτισες..
    Καλησπέρες και καλώς σε βρήκα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω ότι το τερμάτισα,το θέμα είναι ότι μπορώ κι'αλλο.. Καλώς όρισες.. κακό κορίτσι.

      Διαγραφή
  11. γάμα τις Αγγλίδες (όχι κυριολεκτικά)

    λέμε ΝΑΙ σε Ιταλίδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα συμφωνήσω γιατί αυτές νομίζουν ότι το μουνί τους έχει άλλο σχήμα..Σνομπ γκόμενες δεν γαμώ.

      Διαγραφή