Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ymeo Gamawa

Όταν οι προσευχές δεν έχουν αξία, όταν Αυτός είναι πανταχού παρών και πάντοτε απών, το μόνο που σου μένει είναι τιμήσεις με εθιμοτυπικό τρόπο την μια και μόνο πρόταση του. Ένα παραλήρημα αγάπης σαν του Κυριάκου Παπαχρόνη ξεκινάει..


http://cavestudioz.blogspot.gr/2009/05/blog-post.html



Γύρνα .Πέσε με μανία στο πληκτρολόγιο σου σαν ένα λιοντάρι πάνω σε μια αντιλόπη . Φώτισε το τούνελ της ανυπαρξίας μας  μέσα από το μυαλό που κρύβεις στις άκρες των δάκτυλων σου. Τώρα πια το ίντερνετ είναι σαν την Νικολούλη χωρίς σιδεράκια,δεν εχει πλάκα . Θέλω να σταματήσω  λησμονώ την χαμένη νιότη μου πίνοντας βερμούτ καθισμένος στο τζάκι και διαβάζοντας όλα όσα προσέφερες  απλόχερα ,χωρίς να ζητάς τίποτα ..εκτός από κανά θεάρεστο βυζί όπου εκεί φαινόσουν ότι ήσουν τρωτός.

Η νοσταλγία του μεταλά που δεν έζησε στην εποχή που ήθελε ,ο υποδ/της Λασάρντ και ο Πρώκτορ ,οι φρουροί της Αχαΐας και το δικό σου μπλόγκ είναι τα απομεινάρια του παρελθόντος  που μου δίνουν  αισιοδοξία για το αύριο. Γράψε ξανά και βαλε τα πράγματα στην θέση τους .Κάνε τα υποτακτικά γιουσουφάκια να σωπάσουν μεγάλε μύστη του ερώτα και Νουρέγιεφ του ρομαντισμού .Είσαι ο εκλεκτός που θα σηκώσει το εξκάλιμπερ και θα πηδήσει τις ομορφότερες παρθένες του αυλόγυρου.
                                 

Δείξε μου τον δρόμο , και άσε με να κρατηθώ από το μικρό σου δάκτυλο σαν μικρό παιδί στο λούνα παρκ  ζητώντας σου μαλλί της γριάς .Ανάπνευσε ξανά την δημιουργία και μετουσίωσε τι σε εικόνες όπως το view master λέγοντας φράσεις πλυμένες με ροδόνερο ικανές να καθαρίσουν το κάθε κομμάτι της λασπωμένης ψυχής μου. Γονυπετείς στην μισόκατουρημένη ζαρντινιέρα εκείνη, όπου ένα νεαρό αγόρι έχασε την μαγκιά του ,θα με δεις να στέκομαι και να ζητώ την γνώση. Και συ αόρατος σαν τον  Fido-Dido πίσω από τις γρίλιες, θα αναρωτιέσαι γιατί το διάφανο δεν είναι πια στυλ.
                                 

Το 2013 έγραψες μια πρόταση που έμοιαζε να είναι το χαρούμενο τέλος από την κολεγιακή ταινία της Κυριακής του Mega.Ίσως να είναι η αρχή των πάντων. Ξέφυγες από τον λήθαργο με το κόλπο του αντίχειρα η με τα εγκεφαλικά σλάλομ σου, αλλά η ουσία είναι ότι ακόμα και από αυτή την δυσνόητη φράση ξέφυγα από τον ιντερνετικό μεσαίωνα ελπίζοντας στην αναγέννηση .Μάθε με Master G και σου υπόσχομαι να αποσυρθώ σαν ένδειξη σεβασμού.

Θέλω στο δικό σου dojo να κάνω hara-kiri .

14 σχόλια:

  1. συνηγορώ και παρ' όλο που δεν συμφωνώ να το κλείσεις, έγραψες με τον καλύτερο τρόπο για αυτό που θέλουμε όλοι......


    Τώρα πάμε για swag, YOLO και Χάρλεμ Σέικ μπας και δεηθεί ο Μεγάλος Αρχαίος να ξαναγράψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε, σύντεκνε και συναγωνιστή Μανώλη, έχω πάψει πια να ελπίζω. Μέχρι και πέντε Στίμορολ σε μία ώρα έφαγα κι επικοινώνησα με τους Μεγάλους Παλαιούς, αλλά δεν πείθεται να γυρίσει.

      Διαγραφή
    2. έχεις πρόβλαμα με τη σύνδεσή σου γιατί εγώ μια χαρά μίλησα με Κ'θούλου και λοιπούς και μου νείπαν οτι ο Μάστερ εχει δυσκοιλιότητα και τόσο καιρό είναι τουαλέτα και χέζει

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδιά ζει σίγουρα ο άνθρωπος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Θέλω στο δικό σου dojo να κάνω hara-kiri"

    Ελπίζω να μου επιτρέψεις να χρησιμοποιήσω τη φράση αυτή μελλοντικά ως ερωτική εξομολόγηση σε κάποιον ναι; Με έλιωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοί λίγοι γνωρίζουν Άντα ότι ήταν τιμή στην Γιαπωνία όταν φτωχοί επέλεγαν να κάνουν χαρακίρι σε πλούσια dojo..
      Όποτε πρόσεχε που θα το πεις...

      Διαγραφή
  4. Aν και μετά από αυτήν την εξομολόγηση δεν γυρίσει, θα είναι μεγάλος αλήτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αγύρτης πια, αέναος μέσα στα μυστικά λαγούμια του ίντερνετς..

      Διαγραφή
  5. Ρε κάθομαι και γελάω μόνη μου.

    Κουίζ: Bρες την ανάρτηση που ο Mikeius κάνει τον Στέφανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κουίζ είναι εύκολο..Ο Στέφανος όμως συνεχίζει ατάραχος τον σπασαρχιδισμό του για τον άλλο τον άσημο δώσε παραπάνω πληροφορίες..

      Διαγραφή
  6. :)

    Ειναι περισσοτεροι... αλλα ειμαστε καλυτεροι.

    Αλλα προτιμω να μεινω σιωπηλος.. σαν το σοφο ψαρι στη λιμνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή