Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Al Bundy made me do it

Σε ακόμα μια φάση ρετρολαγνείας μου, ξεκίνησα να βλέπω από την αρχή το “Παντρεμένοι με παιδιά” και το έναυσμα αυτού του άρθρου είναι αυτή η ατάκα του κυνικού ,ράθυμου προσβλητικού σοφού χαρακτήρα της σειράς.




Αν δεν μπορείτε να νοήσετε την σημασία αυτού του γνωμικού έχετε χάσει το νόημα της ζωής .Γιατί που στηρίχτηκε η ζωή ; Γιατί προσπαθούμε να βρούμε το νόημα της ;Η απάντηση είναι στις γυναίκες .Ποια είναι η διαφορά ;Δεν θα βρεις απαντήσεις, απλά θεωρίες που ταιριάζουν στα πιστεύω σου. Μεγαλύτερο ανέκδοτο από άντρα που καυχιέται ότι παίζει με το μυαλό μια γυναίκας δεν υπάρχει.


Ο υποφαινόμενος που είναι αλέγρος σαν σεβιγιάνικο φλαμένκο και εραστής της φιλοφρόνησης έχει αποδεχτεί το συναισθηματικό νοκ-αουτ του “ευπαθούς” φύλου. Αλλά αν δεν μπορείς να είσαι εσύ ο νικητής ,κάνε στο εχθρό σου την νίκη του ανυπόφορη .Μότο ζωής μια μαφιόζικη φράση, για να κερδίζεις μάχες, γιατί ο πόλεμος είναι χαμένος.


Μερικά παραδείγματα είναι απλά , Στράτος Τζωρτζόγλου sex symbol στα 90’s .

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η ασάφεια των λεγόμενων που βρίσκεσαι συνεχώς εκτεθειμένος. Τα κιλά είναι ένας λόγος τσακωμού αφού ότι λεχθεί μπαίνει στο μάρσιπο της γυναίκας και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου την κατάλληλη στιγμή.

Αν αφορά την ιδία:

«Αδυνάτισες μωρό μου, ομορφ..»
«γιατί πριν ήμουν χοντρή;»

Αν αφορά εσένα

«Αδυνάτισες ;Τι έγινε ψάχνουμε για γκόμενα;»
«Πάχυνες; Εμ βεβαία δέσαμε το γάιδαρο μας»

Εδώ η μονή λύση είναι η θεατρική παύση


Η γυναίκα μπορεί από την πολύ καψούρα να ξεκαψουρευτή. Αυτό συμβαίνει και με τους άντρες αλλά  η διαφορά αν συμβεί ετεροχρονισμένο φλερτ καταλήγει στο σεξ. Στην περίπτωση της γυναικάς τον αγνοεί κάνοντας τον πρώην καψούρη να παθαίνει ηπατικές κρίσεις με τον φονικό συνδυασμό αλκοόλ  και Καρρά.

Αν ήσουν ο Viscen Cassel χωρίς την Bellucci απλά θα ήσουν ένας άσχημος ηθοποιός.


Με απλά πράγματα, είσαι γι’αυτην αυτό που θέλουν οι άλλες, αλλά αν πήγαινες στις άλλες θα ήσουν καλός γι’αυτή που ήσουν πριν.



9 σχόλια:

  1. Με πρόλαβες στα παραδείγματα. Σε αυτά η μόνη απάντηση είναι η παύση. Και όπου φτάσει. Αν βέβαια την προηγούμενη στον φόρεσαν μαύροι και η κωλοτρυπίδα σου έχει γίνει ΝΑ θα χτυπήσει το κινητό σου εκείνη τη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά αυτό με το τηλέφωνο είναι χειρότερο και από το να κάνεις οτι μιλάς στο τηλέφωνο και να χτυπήσει...

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Η κόρη του Al εκείνη την εποχή πρέπει να ηταν η αφορμή για παρατεταμένο χάιδεμα των αγοριών..

      Διαγραφή
  3. Το σωστό ποστ τη σωστη ωρα, δλδ όλες τις ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γελάω με θεατρική παύση και ετικέτα ανισόρροπες!

    Μοnsieur, το γεγονός ότι άρχισες να βλέπεις ξανά Παντρεμένοι με παιδιά, μας λέει ότι ξέρεις να βρίσκεις τον τρόπο να περνάς καλά ρε γαμώτο.

    Όσο για τις γυναίκες, νταξ, τα πράγματα δεν είναι τόσο πολύπλοκα, είναι περισσότερο χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω οτι δεν είπες τίποτα για το σεβιγιάνικο φλαμέγκο για να μου προκαλέσεις σύγχυση,αλλά "αυτά τα κόλπα τα έκανα και γω, αλλά εγώ είμαι το άντρα και με δικαιολογώ"(ιμιζ)

      Διαγραφή
  5. όταν θα λυθεί το μυστήριο που λέγετε γυναίκα...θα καταστραφεί το σύμπαν...αιτία και πηγή της ανισοροποίας μας ως φύλο πιστεύω είναιη περίοδος ...αυτό σορρυ για τα ορθογραφικά έτσι γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή