Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Μια καλοπροαίρετη συμβουλή.




Οι κοινωνικές συναναστροφές είναι κάτι αναγκαστικό .Σαν τα όσπρια τις Δευτέρες .Υπάρχουν άνθρωποι που ναι μεν να λέτε μια κουβέντα παραπάνω ,όπως για παράδειγμα στον χώρο δουλειάς ,αλλά έτσι και πέφτατε στις Άνδεις όπως οι επιζήσαντες την τρίτη μέρα θα είχατε σοδομίσει με μια σούβλα το κωλάντερο του σαν Κυριακή του Πάσχα χωρίς καμία ενοχή.


Ο ευγενικός χωρίς την αίσθηση διακριτικότητας είναι ένα φιλάρεσκο κουτσομπόλικο αρχίδι .Το ενδιαφέρον του για σένα είναι επιφανειακό (αμοιβαίο)  και οριοθετείτε στα πλαίσια της δουλειάς ,γειτονιάς ,χόμπι. Τώρα αναρωτιέστε την στο πούτσο γράφω. Έχετε νιώσει άβολα όπως όταν τα βυζιά σας κοιτάνε στα ματιά επίμονα; Όταν νιώθεις να εισβάλει στα προσωπικά σου ένας τύπος που μπορεί να του λες 5 μαλακίες, αλλά να σε φέρνει σε δύσκολη θέση «άθελα» του;

Πόσες φορές  έχεις βρεθεί σε κουβέντα που να διαδραματίζεται κάπως έτσι:

«Δεν πρέπει να είσαι παντρεμένος φαίνεσαι μικρός»
(πούστικη ερώτηση ,καλοπροαίρετα πάντα)

«Είμαι 2 χρόνια παντρεμένος »

Και εδώ έρχεται η ερώτηση που πρέπει να του τσακίσεις κάθε κλείδωση του.

«Παιδιά έχεις;» 

Αν έχει πάει στο διάλο. Αν δεν έχει, τον έκανες να νιώσει πιο χάλια από τότε που σκουπίστηκες κατά ανάγκη μετά το χέσιμο με μωρομάντηλα και ένιωθες στο περπάτημα κάτι ανάλαφρο,υγρό και καθόλου αντρικό στα βάρδουλα σου.

Γιατί ρε γαμημένε ρωτάς κάτι ευαίσθητο και προσωπικό; Έχεις βγει με τον ουροσυλλέκτη γεμάτο σπέρμα και κερνάς τους αναξιοπαθούντες; Θα ξυπνάς στις 4 να πετάς βυζί ανα μισάωρο για τάϊσμα η θα αναλάβεις τα έξοδα εφ’ όρου ζωής; Ξεκινάνε όλοι με το που παντρεύεται το ζευγάρι και ρωτάνε για το ποτέ με το καλό θα χύσει μέσα ο γαμπρός .Φορτώνεται το ζευγάρι άγχος για τα όποιο δεν θα έπρεπε. Άσε που δεν ξέρεις αν προσπαθούν ,αν δεν μπορούν  η έχουν αποτύχει και απογοητευτεί.. Κατάλαβες μαλάκα ;




Εγώ θα απάνταγα ένα «είμαι στείρος»  ακόμα και αν ήμουν, μόνο και μόνο για να δω την έκφραση μεταξύ κλωτσιάς στ’αρχιδια και κλανιάς σε δημόσιο χώρο. Το ίδιο συμβαίνει στις γυναίκες που δεν είναι παντρεμένες μετά τα 30.Λες και η κωλόγρια που ρωτάει έχει υπογράψει σύμβαση με την μήτρα της για επισημοποιηθεί ο πουτσός του Βαγγέλη σαν αναπαραγωγικό όργανο μεταξύ ανθρώπων και θεού. Εγώ τους ομοφυλοφίλους λυπάμαι .


Έχει η άλλη κάτι πλάτες σαν του Αφρουδάκη και τρίχα σαν το στερνό του Νικολα του Γκάλη και της λένε να βρει ένα καλό παιδί να νοικοκυρευτεί . Ο άλλος είναι 4 παρελάσεις gay pride σε ένα, γουστάρει να τρώει το αγγούρι για να ζορίζεται και έχουν φαγωθεί να του βρουν νύφη να κάνει και κουτσούβελα για να έχει σκοπό στην ζωή του.

Γενικά οι ερωτήσεις που βασίζονται στην πλειοψηφία έχουν άβολα αποτελέσματα γι’αυτούς που τις δέχονται αν έχουν επιλέξει άλλο τρόπο ζωής, έχουν ατυχήσει η προσπαθούν χωρίς να τα καταφέρνουν.Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και χιούμορ και κανά γάμο στην Ολλανδία θα τους κατατροπώσουμε. 


14 σχόλια:

  1. Καννίβαλε, μήπως τον τυλίγεις τον ντολμά κι αυτή η ανάρτηση είναι για να μας το φέρεις απ'έξω-απ'έξω; Δεν κρίνουμε, there's nothing wrong with that.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν είμαι, μονο Συριζα σκέφτηκα να το ρίξω αλλά τελευταία στιγμή αλλά με έσωσε το ένστικτο μου.
      Αν ήμουν χαριτοδιπλωμένος,θα είχα μεγάλη πέραση..

      Διαγραφή
  2. Χα! Ναι! Θεέ μου τι μουνόπανα; Το παράδειγμα που αναφέρεις είναι πολύ λάιτ. Αν απαντήσεις "όχι" (στην ερώτηση για τα παιδιά), μπορεί να σε ρωτήσουν "Γιατί;", τους συναντώ και τους μισώ και πλέον όσο ευγενικά αδιάκριτοι είναι αυτοί, τόσο ευγενικά αγενής είμαι και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι γιατί μωρή;Εχει βυζάρες η γυναίκα μου.Τα ζευγάρια έχουν τεράστια πίεση και όταν τους γίνονται τέτοιες ερωτήσεις το παίρνουν βαρέως γιατί μπορεί να μην έχουν αντοχές για προσβλητικό χιούμορ με αυτά που έχουν περάσει.

      Διαγραφή
  3. Γεια! Ωραιο το θεμα..ειπα να μην κανω σχολιο αλλα με τρωει το
    πληκτρολογιο!Θα πω ενα εμπειρικο:Μετα απο 6μηνες γαμου ηρθε
    η ερωτηση..γιατι δεν κανετε ενα παιδακι? μηπως εχετε προβλημα?
    να πατε σε ενα γιατρο! Το παιδακι ηρθε αργοτερα και επεσε η δευτερη
    και ανατριχιαστικη ερωτηση..γιατι δεν κανετε ενα δευτερο? Αν παθει
    κατι το ενα θα εχετε το αλλο..!!! ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ρε..καντε δυο τρια
    βαλτε τα στην ακρη..ετσι για να εχετε..αποθεμα παιδιων..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάτε σε κανά γιατρό;Τέτοιο θράσος;Αφού δεν τον έστειλες στο διάολο μένω έκπληκτος με την υπομονή σου..

      Διαγραφή
    2. Υπομονη..παμε καλα???Πως νομιζεις οτι ξεμπερδεψα με την
      πεθερα (αυτη ητανε)...χεχεχε..μια κι οξω..!!!

      Διαγραφή
  4. Πότε θα παντρευτείς; πότε θα κάνεις παιδιά; Ετσι θα μείνεις; Τι θα πει ο κόσμος; Κοίτα τους γύρω σου που κάνουν οικογένεια. Κοίτα τους άλλους που γίνανε γονείς στα 25 τους.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Εμείς γαμηθήκαμε και κάναμε οικογένεια, νοικοκυρευτήκαμε, εσύ να δούμε πότε θα γαμηθείς"

      Διαγραφή
    2. Επίσης "κοίτα, η γυναίκα μου σταμάτησε να τα καταπίνει, έχυσα μέσα στο μουνί της 2 φορές και τώρα έχουμε 2 υπέροχα παιδιά αλλά δεν πολυγαμιόμαστε πλέον. Αντε, σειρά σου να χύσεις μέσα. Τι περιμένεις; Πώς θα βγεις στην κοινωνία;"

      Το σπέρμα του Πρόεδρα περνάει υπέροχα στην τοποθεσία "Το μουνί της γυναίκας μου"

      Διαγραφή
    3. It's a trap! Και αφού πέσεις μέσα και γίνεις "one of us", λες και εσύ τα ίδια σε νεότερα ζευγάρια για να ψοφήσει και η δική τους κατσίκα.

      Διαγραφή
    4. Τελικά έγινε ζόμπι απόκαλιψ! Μεταδίδεται η νόσος!

      Διαγραφή
    5. Εμένα με θέλετε η να πέσω για ύπνο;

      Διαγραφή
    6. Προς ολους:Μηνυμα χωρις χρεωση...μην την πατησετε
      παληκαρια..!! Καταχθονιο σχεδιο γυναικων για να
      γονιμοποιηθουν..εκδικηση ανδρων που την πατησαν..:):)

      Διαγραφή