Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Τα απομνημονεύματα του οινοπνεύματος.



Από το σχολείο μέχρι την δουλειά ,από την σχολή μέχρι την ανεργία, περίμενες μια μέρα για να βγεις , να διασκεδάσεις, να πιεις τον Βόσπορο και τα υγρά του Αλκινόου.. Στην Ελλάδα δεν βγαίνεις μόνο το Σάββατο, ξεκινάς από την Τετάρτη «μικρό Σάββατο», Πέμπτη «προ-Παρασκευή», Παρασκευή «προεόρτια» και Σάββατο «the lame Mary goes out».. Αλλά το κείμενο γράφεται για το morning after  Κυριακάτικο και μη.. Όσοι έχετε καβατζάρει τα 25 και συνεχίζετε να πίνετε καθημερινά ,σε κάνα 5αρι χρονάκια φτιάχτε μου μια λαμπάδα από το συκώτι σας, γιατί έχω κάνει Τάμτα  στην Πανάγια την «Παρθενοκρινούσα».



Ξυπνάς. Και διψάς ..Νιώθεις το κεφάλι σου πιο βαρύ και από την Φρύνη Αρβανίτη , το κορμί σου σαν 80χρόνου που τον «γλέντησαν» ματατζήδες επειδή  κατέβηκε σε πορεία για το συνταξιοδοτικό, ανάσα χαλυβουργική από τα τσιγάρα και τα ξίδια, στόμα που αντί για σάλιο έχει σιδηρόστοκο   και  το μόνο πράγμα που θες είναι  μια λεκάνη με νερό να πετάξεις  μέσα το αφυδατωμένο συκώτι σου.. καταφέρνεις να καθίσεις στο κρεβάτι και να ψελλίσεις ..


-..Μπουρδέλιασα..


Καταλαβαίνεις ποσό δύσκολο είναι να μιλήσεις οπότε προτιμάς  να  πάρεις όρκο σιωπής μέχρι να ξενερώσεις. Σκέφτεσαι  τι ώρα να’ναι, πως γύρισα ,τι ώρα και με ποιον .Αν είναι Κυριακή, κατά 90% θα σηκωθείς την ώρα του φαγητού(Κυριακή = γιουβέτσι ,φρικασέ, παστίτσιο ,μουσακάς και είναι ότι καλύτερο για να λυθεί ο κόμπος στο στομάχι σου).. οι δικοί σου σε κοιτάνε σαν ερυθρόδερμο «Σίου» , γιατί το λιγότερο που μπορεί να έκανες είναι να μπήκες χορεύοντας πεντοζάλη με τις καρέκλες της κουζίνας η τις πολυθρόνες του σαλονιού ανάλογα από πού είναι η είσοδος..Αφού φας  το φαί, και κατσάδα περί σοβαρότητας  για επιδόρπιο, σέρνεις το σάβανο σου προς το δωμάτιο για να πάρεις τηλέφωνο τον κολλητό/η  για να σου πει αυτά που δεν θυμάσαι από τις 4 και μετά..δηλαδή τα ρεζιλίκια σου.. Ακολουθεί διάλογος:


(Σ)ουρομένος  - (Φ)ίλος


(Σ) – Έλα..

(Φ)- Ζεις  ;


(Σ) – «Φανέλα» έγινα χτες ρε.. Μετά από  τότε που με πλάγιαζε το βυτίο δεν θυμάμαι τίποτα..


(Φ)- ……….(κλασική σιγή του τσόγλανου για να σε κάνει να αναρωτηθείς τι έκανες)


(Φ) - Τότε ήταν 3:30,αλλά φύγαμε 6…


 (Σ) – Πάντως δεν την γάμησα χαχαχαχ …( χιουμοράκι πιο ηλίθιο και απ’τα σκερτσάκια για να ακούγεσαι στ’αρχίδια σου)


(Φ) – Δεν ήθελες και πολύ όμως…


(Σ) –Για λέγε ρε μαλάκα, και μην μου το παίζεις Γρήγορης Βαλτινός στην «ανατομία ενός εγκλήματος» 


(Φ) – Να μωρέ… άμα δεν άρχιζε η μανούρα..


(Σ)- Έγινε και μανούρα ρε; (προσευχή από μέσα σου, να μην την ξεκίνησες εσύ)


(Φ) – Η φρεγάτα  θα αναστέναζε στα σφυρηλατημένα μπράτσα σου, μέχρι που ένα τύπος σε ακούμπησε περνώντας για να φύγει, και θεώρησες φυσιολογικό να τον βρίσεις γιατί νόμιζες ότι σε χτύπησε..


(Σ)-…….και μετά ,τι έγινε μετά; …..


(Φ)-Τι να γίνει ρε, έπεσε όλο το μαγαζί και χωρίζαμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να αγκάλιασα όλο το μαγαζί, βγήκαμε έξω, εσύ φώναζες ότι θα τον τσακίσεις ,άσχετα ότι έτσι και σε έκλανε θα έχανες κάνα δόντι ,έτσι όπως ήσουν..


(Σ) – Δηλαδή, τσιμπούκι… άσε που μ’αφήσατε να γλείφομαι  με την κόρη του Πιτ Παπαδάκου, είστε  πολύ μουνόπανα ….


(Φ)-Είχε πολύ πλακά να σε βλέπουμε Δον Καβλόν  με την φρεγάτα… άσε που σου το πάμε ότι θα το μετανιώσεις αύριο, και μας είπες «μ’αρέσουν τα πιασίματα και οι ερωτικές λαβές»


(Σ)-Πωωωω ρε πούστη κάνω και  χαβαλέ.… αυτή δεν είναι για να την πηδάς , είναι για σκαρφάλωμα. Τώρα θα ξαναπατήσω σε κάνα 6μήνο στο μαγαζί..


(Φ)-Ε,και στην καντίνα..κάπου τόσο…


(Σ)- πήγαμε και για φαί;....δεν πλήρωσα;


(Φ)-Όχι εγώ  πλήρωσα αλλά… άφησες  το «είναι» σου μεταξύ ουράς και τοίχου της καντίνας ... φώναζε και έβριζε ο καντινιέρης με την μπόχα από τον εσωτερικό σου κόσμο.Δεν πάμε για κανά καφέ να τα πούμε από κοντα;


(Σ)-Μπα άσε ρε θα αράξω μέσα..είμαι πτώμα(έχει ανοίξει η γη και με καταπίνει..)




 Αυτό είναι ένα παράδειγμα από κουβέντα  και σκηνικά που λίγο πολύ έχουν, η μπορεί να συμβούν...Το θέμα με το ποτό είναι ότι μεγιστοποιεί τα πράγματα,γίνεσαι πιο ευάλωτος σεξουαλικά (άμα έχει πιάσει κρούστα το παπάρι σου, γαμάς αυστραλοπίθηκα και του υπόσχεσαι και γάμο ..), απώλεια μνήμης..μικρή(χρυσόψαρου)-μεγάλη(memento), διατάραξη κοινής συνείδησης ,ησυχίας και ειρήνης. Αν δεν έχεις πάθει κάτι παρόμοιο μετά από ξύδια, η δεν θα έχεις  φίλους να σου τα πουν η στο ψυχιατρείο που είσαι έχεις πρόσβαση στο internet..


 Υ.Γ.: Ήθελα να γράψω προσωπικές εμπειρίες άλλα θα έπαιρνε πολύ χώρο και χρόνο..Ίσως σε κάποιο άλλο post, ανάλογά με την ζήτηση..


"Πίνω για να βοηθήσω τους άλλους να γίνουν ενδιαφέροντες"

 George jean nathan


3 σχόλια:

  1. Είσαι τυχερός αν ξυπνήσεις στο σπίτι σου,αλλά.....αν ξυπνήσεις με τα ίδια συμπτώματα στο σπίτι της σαυρομνπουλντόζας που φάσωσες το προηγούμενο βράδυ;!;!;!Και ξυπνώντας,δεις το θηλυκό Ντάνυ ντε Βίτο να σε κοιτά με το μάτι της ερωτευμένης αγελάδας και να σε κρατά λαβή ανακόντα που δε γκζεφεύγεις με τίποτα;!;!;!Ήηηηη ακόμα χειρότερα...το ίδιο σκηνικό στο σπίτι σου;!;!;!Ήηηηηη....ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ,να γίνεις σκατά το βράδυ και να θυμηθείς την πρώην και να αρχίσεις τα κλασικά χιτάκια:"η πουτάνααααααα","γιατί με παράτησε η πόρνηηηηη;;;;" και καπάκια να κάνεις το μοιραίο λάθος να της στείλεις μήνυμα....πράγματάκια που σε κάνουν να καταριέσαι τη μαλακία σου......Κανίβαλε το πόστ σου γάμησε,γέλασα με την καρδιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσελέ η αλήθεια είναι ότι μπορείς να γράψεις τόσα πολλά που θες 10 ποστ..όσο έγραφα σκεφτόμουν σκηνικά και ρουκέτες μέχρι σάλια στο μαξιλάρι και αξύριστες γκόμενες..Όσο για τα μηνύματα όλοι έχουμε στείλει σε πρώην ενώ μας γιουχάρουν φίλοι και γνωστοί λέγοντας το ψέμα "για να δω τι κάνει"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..eimai kai pali pita..


    http://www.youtube.com/watch?v=v-LWe9LAnxk&NR=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή