Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

bye-bye buyer


Η γελοιότητα στην όψη και στην χρήση μερικών πραγμάτων είναι ο λόγος αυτής της ανάρτησης. Η εφευρετικότητα της υπερκατανάλωσης και η κακογουστιά ανέκαθεν μου προκαλούσαν απορίες  για τον πωλητή ,αγοραστή, χρήστη .Είναι αλήθεια ότι δεν μπορώ να κατανοήσω μερικές αγορές, και βγάζω αυτόματα συμπεράσματα για το άτομο που τα χρησιμοποιεί. Όποιος είναι χιουμορίστας και  μου προσφέρει ,δωρίσει ,δειγματίσει τα παρακάτω προϊόντα θα φερθώ στο κωλαράκι του τόσο σκληρά, που ο Κώστας Λεφάκης θα μοιάζει μπροστά του σκληροτράχηλος  τορναδόρος από τα Ταμπούρια.


Παπούτσια step it up


Τα παπούτσια που έχουν για πάτο μια πλαστική αντιγραφή από  κουνιστή καρέκλα της γιαγιάς. Η παπαριά αυτή,  υπόσχεται σε κορμιά  Έλντα Πανοπούλου ότι με το απλό περπάτημα θα χάσεις κιλά .Καταρχάς  πρέπει να σταματήσεις να τρέφεσαι με φτυάρι και να παίρνεις το αμάξι για να κάνεις μια διαδρομή μέχρι το ψιλικατζή της γειτονιάς σου .Επίσης ρε μπετοτάγαρο, μπήκες στην διαδικασία να πάρεις παπούτσια για να περπατάς.. Το να φοράς δίπατο παπούτσι και να κυκλοφορείς σαν ρέιβερ το 2012 για να κάνεις γυμναστική ,εκτός από αντιαισθητικό είναι επίφοβο για διαστρέμματα. ..Με λίγα λόγια όσοι δεν με ακούσουν  σε γιατρούς  θα τα φάνε ..


Ηλεκτρικό Μαχαίρι


Αν και δεν είχα σκοπό να αναφερθώ σε σχιστομάτικες εφευρέσεις γιατί με πιάνουν τα ορμονικά μου , πραγματικά η ηλεκτρονική  μπρατσομηχανή είναι πιο χρήσιμη από το ηλεκτρικό μαχαίρι . Αυτός που το εφεύρε θα πρέπει να είχε αρτηριοσκλήρωση στο χέρι εφόρου ζωής. Δεν εξηγείται διαφορετικά ο λόγος να μην κουνήσεις δυο φορές παραπάνω τις κλειδώσεις σου για να κόψεις ψωμί η γύρο η το λαιμό σου.Αν είσαι τόσο τεμπέλης νοίκιασε έναν παππού με Πάρκινσον από το καπί της περιοχής σου. Είναι  πιο χρήσιμος από την ηλεκτρονική συσκευή γιατί εκτός από τριμμένο τυρί στα μακαρόνια σου μπορεί να σου χτυπάει και τον τρου φραπέ στο σέικερ  .



Ηλεκτρονικό τσιγάρο



Το μικρό κλαρίνο που βγάζει υδρατμούς ,έκτος από γελοίο στην όψη και στην χρήση σε κάνει πιο πρεζάκια από το κανονικό τσιγάρο ..Τι εννοάω ; Βλέπω τον ξάδερφο μου , που είναι μεσ’το άγχος  να φορτίσει  μπαταρία ,να καθαρίσει τα πιπάκια ,να δει αν έχει λάδια ,να δει αν το μαγαζί που ψωνίζει έχει τα λάδια που καπνίζει, και γενικά θα προτιμούσα να πέθαινα από το τσιγάρο παρά από το άγχος να μην μείνω χωρίς ηλεκτρονικό ναργιλέ .Και όποιος μου κάνει τον πονηρό ότι δεν ξέρω πως είναι και άλλες τέτοιες ηλεκτρονικές πίπες ,το έχω κόψει δυο χρόνια χωρίς να μασήσω ούτε τσίχλα. Αλλά πήρα εφτά κιλά εύκολα... Δεν με νοιάζει μπροστά στην υγειά μου.. ψιλά γράμματα.. 


Σαγιονάρα μασάζ μπάνιου 


Mercy ρε γαμώσπιτε… Δηλαδή ξύπνησες ένα πρωί και είπες "βρήκα τι λείπει από τον κόσμο, μια παντόφλα με βεντούζες  και πλαστικό γρασίδι;" Είναι δυνατόν να γυρνάω τα κανάλια blogger άθρωπος , και να βλέπω ξανθιά σε Jacuzzi  να τρίβει πατούσα αντί για το  «πιπέρι» για να μην σκύψει και καθαρίσει τις πατούσες της ;Μόνο η γιαγιά μου είχε ένα πλαστικό χαλάκι με βεντούζες για να μην σπινιάρει στην γλίτσα του πράσινου σαπουνιού.




Μέταλλομπρασελέ  

Με αυτό το αξεσουάρ στο χέρι ακόμα και το μοναχικό κυκλάμινο, Ματίνα Μανταρινάκι  θα σου έδινε πόρτα παρόλο την απελπισία της  για αντρικό καυλί.Και για να σου ρίχνει «Χ», η γυναίκα που μαραζώνει μέχρι και δονητές καταλαβαίνεις ποσό  κάγκουρας είσαι . Δεν είναι δυνατόν να φόρας αλουμινοκατασκευή με λάστιχο στο χέρι!!Μου προκαλείς αιμόπτυση ρε γαμημένε που κυκλοφοράς σαν μπαλκονόπορτα. Γαμώ κάθε διευθυντή πωλήσεων που δίνει το οκ σε αντρικά φο-μπιζού.


Για σας δουλεύω ζώα! 






31 σχόλια:

  1. Σου 'χω χειρότερο. Το βραχιόλι Balance! Αχαχαχαχαχαχα! Το καλοκαίρι που μας πέρασε όπου και να γυρνούσες το κεφάλι έβλεπες ή μαύρους που τα πουλούσανε ή ηλίθιους που τα είχαν αγοράσει. Και απορώ, πίστεψε κανείς ότι αν δώσει 2€ θα αποκτήσει ισορροπία;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Εχεις δικιο.Αλλά σου εχω ακόμα πιο καφρίλα..Το βραχιόλι υγείας το θυμασαι;Που ηταν χάλκινο και άφηνε πρασινάδα στην απόχρωση της μούχλας;Αλλα δεν βρήκα εικόνα για το συγκεκριμένο,οπότε το απέρριψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το θυμάμαι. Δεν πρέπει να το λέγανε υγείας. Κάτι άλλο υποτίθεται ότι έκανε. Ίσως "θεράπευε" τα ρευματικά! Αχαχαχαχαχα!

      Διαγραφή
    2. Μετά από αποτυχημένες αναζητήσεις έγραψα βραχιόλι τηλεμάρκετινγκ και το βρήκα!

      http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=17406&ct=124

      Βέβαια αυτό που θυμάμαι ήταν πιο κακόγουστο...

      Διαγραφή
  3. Εχω και κάτι γαλόνια στο καλτ, μην το ξεχνάς.

    http://www.youtube.com/watch?v=UWRyj5cHIQA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποτε βλέπω άντρα με ηλεκτρονικό τσιγάρο, με πιάνει μια παρόρμηση να του το χώσω στον κώλο.
    Όποτε βλέπω γυναίκα με ηλεκτρονικό τσιγάρο, με πιάνει μια παρόρμηση να τη μπουκώσω με τίποτα πιο χρήσιμο.
    Έχεις παρατηρήσει μια ζεν βρώμα που βγάζουν αυτά τα γαμήδια; Σαν τρίφυλλο γεμιστό με γιασεμί και άνθη κερασιάς.
    Με είχαν ψήσει λίγο οι σαγιονάρες μπάνιου, αλλά σκέφτηκα το εξής: συνήθως όταν κάνει ντουζ η άλλη, γουστάρω να επιτίθεμαι την ώρα που σκύβει για το σαπούνι. Αν πάρω αυτά τα σκατοπούστικα σαγιοναράκια και τα βεντουζάρω στο ντουζ, δεν πρόκειται να ξανασκύψει καμία. Θα χάσω τον παράγοντα του αιφνιδιασμού. Εκτός και αν τα πάρω και τα βεντουζάρω κάπου αλλού, όπου δεν θες να είναι σκυμμένη η άλλη. Θα το σκεφτώ. Προβληματίζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βρήκα.
      Θα τα βεντουζάρω στον τοίχο, πάνω από το προσκεφάλι του κρεβατιού.
      Σατανικό!

      Διαγραφή
    2. Thor έτσι ατάιστες που έχουν μείνει η γυναίκε σε λίγο θα μας βεντουζόνουν τα παπούτσια για να τους καθόμαστε..

      Διαγραφή
  5. Γαμώ το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Και μυρίστηκαν τώρα όλοι οι καράβλαχοι νεοέλληνες καινούρια μπίζνα και στα δύο τετράγωνα από το σχολείο μου πέντε μαγαζιά με ηλεκτρονικά τσιγάρα έχει. Σε λίγο πιο εύκολα θα βρίσκεις ηλεκτρονικό παρά κανονικό. Αλλά εμένα στ'αρχίδια μου γιατί δεν πρόκειται να καπνίζω ποτέ κανένα από τα δύο. Κι όσο για τη σαγιονάρα, πάει στο γεροδιάολα. Αυτό εδώ το χυσαμόλι πώς το κόβεις;
    http://www.asseenontvguys.com/productimages/as_seen_on_tv_guys_3/shake-weight.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καν'το δώρο σε μια συμμαθήτρια σου.. Πίστεψέ μεγαλώνοντας, θα το εκτιμήσεις..

      Διαγραφή
  6. Thomas φίλε, πάρε να λιώσεις στα γέλια:

    http://www.comedylab.gr/video/376/11-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B7%CF%87%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ηλεκτρονικό μαχαίρι θα μου ήταν χρήσιμο μόνο για να κόβω τους λαιμούς των πλαστικών μπουκαλιών αναψυκτικών...

    Τελευταία, ότι αναψυκτικό κι αν αγοράσω έχει στουκάρει το καπάκι και δεν μπορώ να το ανοίξω με τίποτα! Οπότε από το να ανοίγω μια τρύπα δεξιά και μια τρύπα αριστερά και να αδειάζω το αναψυκτικό σε γυάλινο μπουκάλι, θα προτιμούσα ένα ηλεκτρονικό μαχαίρι...

    ...ή έναν άντρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, οι άντρες είναι αρκετά χρήσιμοι για να ανοίγουν μπουκάλια. Και βάζα ενίοτε.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε. Πραγματικά ένιωθα πιο χρήσιμος.

      Διαγραφή
  8. Εμένα μ' αρέσουν οι διαφημίσεις για τηλεπαρέα, αλλά όχι αυτές με το μουστακαλή Φρέντυμέρκιουρυ γουαναμπί και το γλόμπο, αλλά οι άλλες με τα μοναχικά κορίτσα που θένε συντροφιά και τέθοια.Όντως, αυτά τα "προϊόντα" που ανέφερες έχουν κερδίσει μία θέση στο μυαλό μας για το πόσο ωραία θα ήταν αν τα πηγαίναμε για ανακύκλωση ,με πανοραμική τηλεοπτική κάλυψη θριντί και όλο το κάστ από το βίντεο των Μέγκαντεθ στo "wake up dead" να γελάει και να πετάει μολότοφ.


    Γράψε για τη/το ντότα πόσο μαλακία είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάν έχω πάθει κοκο-μπλόκο για την καθαρότητα του γραπτού σας σχολίου.. Ούτε μια παναγίτσα;Ρε μαλάκα ξύπνα!! Σε λίγο θα σου ζητάω evian,και θα μου λες ντα γκαζπαζα..

      Διαγραφή
    2. τώρα γίνεσαι κακεντρεχής και μου προσάπτεις κατηγορίες που δεν αρμόζουν στο πρόσωπό μου. Σιγά μη μου λες και "here Jack" κι εγώ να σου γλείφω το πουλί, δίπλα στο σάπιο περιστέρι που σου έφερα για βραδινό...πήγαινε καλύτερα στο δεύτερο "Redbull Flugstag" να κάνεις μπάντζι με αεροπλανάκι-μούφα στο νερό μπας και ξυπνήσεις

      Διαγραφή
  9. Εγω πάντως θα στηνε πάρω μια φόρμα Τζίνα Βαρώνη http://www.youtube.com/watch?v=CxZOkLXJY5U γιατί τα ψιλά σου γράμματα μου πιάνουν τη μισή ψάθα το καλοκαίρι στην πλαζ...άντε και σε 20 μέρες θα ανέβεις και στην πίστα.

    Σε αγαπώ και επιστρέφω
    Παλιακιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σταμάτα σε παρακαλώ.ΧΑΧΑΧΑΧ..Βαρώνη ρε μαλάκα..Σε αγαπώ.
    Έχεις στυλ Γκιζέλα Ντάλι με κορμί Ισμήνη Καλέση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μοnsieur βγάζεις πολλά νεύρα σε αυτό το άρθρο και νομίζω ότι χρειάζεσαι μια αγκαλίτσα!

    http://www.youtube.com/watch?v=cPoDIhTRo1k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχω πέσει σε σκέψεις να το χρησιμοποιήσω. Αλλά και μετά από αυτό το άρθρο χλωμό το κόβω. Ο μεταλομπρασελές και τα βραχιόλια γενικότερα με αηδιάζουν λόγω μπίχλας που συσσωρεύουν από κάτω ειδικά το καλοκαίρι. Το ηλεκτρικό μαχαίρι καλό μόνο για να σκοτώνεις αντιπαθητικούς και τα παπούτσια απλά για τον πούτσο.
    Το βίντεο της Nam που είναι από πάνω μου προφανώς απευθύνετε σε καθυστερημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σου πω κάτι, αλλά μην τρομάξεις.Θυμάμαι μια νύχτα που γυρνούσα στους δρόμους, κοιτάζω μέσα από το παράθυρό σου και βλέπω αυτούς τους ανθρώπους από τη διαφήμιση που έβαλε η Ναμ, να παίρνουν διαστάσεις από τα χέρια σου.Βγαίνοντας από το σπίτι σου, τους ρώτησα "καλά μα τι θέλετε να μετρήσετε από αυτό το καημένο το καγκούρι;" και μου απαντάνε ότι "ο Περίνιο είναι ο αγαπημένος φιλενάδας όλων των γυναικών και μας ζήτησαν να βγάλουμε ένα προϊόν, διαθέσιμο σε όλο τον κόσμου που να μοιράζει την αγάπη και τη ζεστασιά του Περίνιο"...κι έτσι φτιάχτηκε.Απλά δεν σου πληρώσανε πνευματικά δικαιώματα

      Διαγραφή
    2. Τα μουνιά γαμώ την επιτυχία τους. Θα τους γαμήσω πατόκορφα και θα χέσω στα πτώματα τους αφού πεθάνουν από υπερβάλοντα γαμήλο.
      Αντε και γαμήσου ρε αρχίδι όχι και φιλενάδας....

      Διαγραφή
    3. ναι, όντως τις τελευταίες εβδομάδες που δεν μπαίνεις στο τσατ έχεις σταματήσει να είσαι φιλενάδας....my bad

      Διαγραφή
  13. http://www.sscoffee.com/ ΠΙΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ! Το συνιστά η Φρόσω από τους The Κοπανους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποια Έλντα Πανοπούλου καλέ;
    Ακόμα εκεί είσαι;
    Αυτή πάει,τα έχασε τα κιλά,και μάλιστα χωρίς...... να τα δώσει σε γιατρούς!
    Το θέμα είναι πως εμείς θα καθαρίσουμε τις.....πατούσες μας,γιατί με την παντόφλα με βεντούζες δεν το βλέπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξέχασες τα παπούτσια Κροκ και αυτά με τα δάχτυλα και τις πολυαγαπημένες κουβέρτες με μανίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Monsieur Cannibal
    Είμαι κωλόπαιδο περιθωριακό σε συσκευασία mainstream ,παρατηρητικός σε βαθμό κακουργήματος ,σκεπτόμενος μέχρι μαλακιάς ,κοινωνικός,αρκετά κάλος ψεύτης όταν το θέλω και νομίζω ότι χρειάζεται..Βαριέμαι εύκολα και παίζει να είμαι λίγο δυσλεκτικός...Πανικοβάλλομαι με το παραμικρό , και το να νευριάζω μου είναι πιο συνηθισμένο από το να αναπνέω..Είμαι το ¨το κακό σπυρί στο κώλο σου¨ η αλλιώς ¨ο ήλιος που έχει γίνει επικίνδυνος¨..No buddy I can't spare a dime..

    mia mounotrixa ths manoulas sou ths psofias me maximum prospatheia eisai ;) teleutaie ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καννίβαλε, ο γκόμενος της Βίκυς έχει τσατ,μπες εκεί για να ενημερωθείς για εξελίξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή