Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

To ημερολόγιο ενός σκατόψυχου


Αγαπημένο μου ημερολόγιο, μετά από τόσα χρόνια που είχα να γράψω βρήκα την κατάλληλη στιγμή χαράς που τόσα χρόνια περίμενα. Η χρυσή αυγή μπήκε στην βουλή έπειτα από αγώνες κατά των μεταναστών και πισώπλατα μαχαιρώματα σε άπλυτους ειρηνιστές και αναρχικούς. Μπορεί να ξεσκατίζαμε  σάπιες γιαγιάδες για να γίνουμε αρεστοί, μπορεί να πηγαίναμε να παίρναμε  τσιγάρα  για τους κωλόγερους  στο καφενείο ,να βάφουμε σπίτια σαν το επιτελείο του Σπύρου Σούλη αλλά οι επιβράβευση είναι μεγάλη βλέποντας τον μεγάλο αρχηγό ( χαϊδευτικά στα γραφεία τον λέμε λουκουμά ) να δίνει συνέντευξη τύπου σαν αρχηγός κόμματος στην βουλή.

Στα σχολεία καταφέραμε να κάνουμε μόδα την ιδεολογία μας βασιζόμενοι στην αμάθεια και την σύγχυση που έχει ο έφηβος και στην ανάγκη του να ενταχθεί σε μια κοινωνική  ομάδα . Τσακίζεις κανά δυο «διαβασμένους» δεκαπεντάχρονους  στο προαύλιο για παραδειγματισμό ,τους πουλάς το φούμαρο του χουλιγκάνου σκληρού φασίστα και έδεσε η ψήφος.

Είμαι τόσο χαρούμενος όπως την πρώτη μέρα που πήγα στα γραφεία και έκανα φίλους  για πρώτη φορά στην ζωή μου χωρίς να με καρπαζώνουν και  να με φωνάζουν κουράδα όπως ο μπαμπάς. Ήταν τότε που συνειδητοποίησα ότι ο βρωμοπακιστανός που ερχόταν στο σπίτι για τα μερεμέτια, μου έλεγε ψέματα ότι για να σπατουλάρει την υγρασία στο ταβάνι   χρειαζόταν την μαμά μου στην κρεβατοκάμαρα. Μόνο οι φίλοι μου στα γραφεία μου στάθηκαν σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Βρήκαμε τον Αζίζ και του αδειάσαμε την συκωταριά για να μάθει να τα βάζει με Έλληνα! Τα αδέρφια στην αστυνομία έγραψαν στο βιβλίο συμβάντων  ότι επιτέθηκε πρώτος, με σκοπό την κλοπή. Η αλήθεια είναι ότι μόλις το έμαθε η μαμά ότι σουβλίσαμε τον Αζιζ , μου είπε ότι ο μπαμπάς έκανε πιάτσα  στην Καβάλας  με το προσωνύμιο «λοχίας» επειδή  είχε γάμπα Καραπιάλη και καρωτίδα  τρίγωνο πανοράματος. Αλλά αυτά πέρασαν, ξεσπώντας τα κόμπλεξ  μου σε κοινωνικές ομάδες αιφνιδιαστικά και με αριθμητικό πλεονέκτημα  χωρίς οίκτο, ακόμα και όταν πρόκειται  για γυναίκες..

Τώρα τα κανάλια προσπαθούν  να δείξουν και την ανθρώπινη πλευρά μας που με το ζόρι κρατιόμαστε για να μην μαχαιρώσουμε κανένα κομμούνι  στα πάνελ , αλλά  είναι γραμμή του κόμματος μέχρι τις επόμενες εκλογές να μείνουμε «ήσυχοι» .Απλά να μην έχουν αποδείξεις για οποιαδήποτε επίθεση κάνουμε. Δεν είναι και λίγο να καταπιέζεις μέσα σου την αλήθεια μέχρι να πιστέψεις το ψέμα που λες..Ξέρεις τι είναι να κυνηγάω αδερφές και στην πραγματικότητα να κρύβω τα συναισθήματα μου για τον Ηλία ; Αλλά για να πάει η Ελλάδα μπροστά χρειάζονται θυσίες .Θα τσακίσω τις αδελφές γιατί δεν μπορώ να είμαι και γω σαν αυτές.


Αυτά ως τώρα, πάω να δω την ταινία «μαθήματα αμερικανικής ιστορίας» μέχρι την σκηνή που ο σύντροφος σπάει το σβέρκο του αράπη ,μετά το κλείνω γιατί ειναι προπαγάνδα κομμουνιστική από τους σιωνιστές όπως είπε και ο αρχηγός .Μόνο ο Κώστας Πρέκας είναι καλλιτέχνης που φόρεσε την περήφανη στρατιωτική στολή χωρίς να υποκρίνεται στο ταλέντο του που ξεχειλίζει..

Υ.Γ. Το κείμενο γράφτηκε μια βδομάδα μετά τις εκλογές του Μαΐου. Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί ένας νέος Καιάδας για τα δίποδα που μισούν ανθρώπους επειδή είναι διαφορετικοί σε χρώμα,κιλά,σεξουαλικότητα..Τα σκάτα δεν έχουν ανθρωπινή φύση όσο και να το προσπαθείτε… 

22 σχόλια:

  1. Δάκρυσα με τον πόνο του "ανθρώπου". (Όποιος με πει λούγκρα εξαιτίας αυτού που μόλις διάβασε, θα του ρίξω μια με το τσαντάκι μου).
    Υ.Γ: Επιτέλους βγάζει τις αναρτήσεις σου στο reader. Praise the Lord (όχι ότι υπάρχει αλλά λέμε τώρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έφτιαξα ρε, ο μαλάκας είχα βάλει την URL μου αντι να το έχω κενό..

      Διαγραφή
  2. Ax autos o Ilias, ton thelw, ton agapw, ton pothw. Einai o antras pou tha thela na ginw. Se katalavainw apoluta. O Prekas einai PATRIWTHS wre!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συντετριμμένη! Κομμάτια έγινα με το δράμα του "ανδρός".
    Μαύρο Σαββατοκύριακο θα περάσω η δόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητώ συγγνώμη.Η έμπνευση μου ήρθε απο τα τούρκικα σήριαλ..Λες να είμαι προδότης του έθνους;

      Διαγραφή
    2. Ούτε να το συζητάς! Κι η θεία μου η Διηάνειρα δεν χάνει τούρκικο για τούρκικο σήριαλ και αισθάνεται μια χαρά.
      Μόνο που πήρε κάτι κιλά γιατί τσιμπολογάει μαρόν γλασέ κατά τις προβολές. Κι ας ήταν απ' αυτές που έφυγαν με βάρκα από το Αϊβαλί το '22! Ουδεμία ενοχή η υπερήλιξ!

      Διαγραφή
  4. οι ΑΡΔ τωρα που βλεπουνε πως χανονται ψηφοι απο την καλη νδ και πανε στα χρυσα αυγα και μπορει να βγει το κακο συριζα σταματησανε τα κανουνε χαρουλες και λαιφσταιλ αγκαλιτσες(καιαδας στον θεμο-κασιδας στο σταρ)στα πουτανοπαιδα με το μικρο φαλο και την μεγαλη ιδεα για την παρτη τους. πιο παλια (μεχρι και την 6η Μαϊου 2012 βασικα...)ομως ητανε καλη η χρυση αυγη που επαιζε το ρολο του αναχωματος και εβγαινε το καλο μπατσοκ και οχι η (τοτε) κακια νδ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σύστημα τους συντηρεί, οπότε πρέπει να τσακίσουμε το παρακράτος τους ..

      Διαγραφή
  5. Βασανισμένο μου αγόρι θα πάρεις την εκδίκηση σου. Να ναι καλά τα παιδιά της Χρυσής Αυγής που σου άνοιξαν τα μάτια και την κοιλιά του Πακιστανού.
    Χάι Μιχαλολιάκ !!!

    Όντως εμφανίστηκαν οι αναρτήσεις σου στον reader. Αλλά εμφανίστηκαν όλες. ΟΛΕΣ ! Χαχα. Και για αυτό η Χρυσή Αυγή σε βοήθησε. Ζήτω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε όλους κάνει έκπληξη ότι έγινα γκουρού των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του blogger..

      Διαγραφή
  6. ......ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι; Ο Ηλίας δεν είναι αντρουά άντρας; Mon dieu! Και έκανα τόσα υγρά όνειρα για ένα κοινό μέλλον μαζί του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γουστάρεις το άντρα το σκληρό το μαχαιροβγάλτη..τον ταμ-ταμ-ταμ;Οκ αλλά είναι θα είναι λίγο μικρός ο αντρισμός του και θα σε χαστουκίζει κάθε φορά που δεν θα περνάς..

      Διαγραφή
    2. Nαι! Να μπαίνει μέσα στο σπίτι και να φωνάζει εγέρθουτι και να σηκώνωνται μέχρι και τα κάδρα από τις πρόκες!
      Και μετά να φεύγουν οι πρόκες από τους τοίχους και να του καρφώνονται στα μάτια... ουπς, έγινε splatter το σενάριο...

      Διαγραφή
  8. Ρε συ Μουσιού, κοίτα τι προσόντα έχουν οι υποψήφιοι βουλευτές της χρυσαυγής, και θα καταλάβεις τι εστί ντουβάρι. Δεν είναι ούτε τυχαίο που στη Ρωσία στρατολογούνται από τα 12 και τα 13, ούτε που αυτή η χώρα που ζούμε πέρασε όσα πέρασε, και έβαλε αυτούς στη βουλή. Όπως το είπε κι ένας φίλος, "το φασίστα μην τον κατηγοράς, απ'την παιδεία σου έμεινε σοβάς". Κι αν υπάρχει ένα γελοίο στην υπόθεση, είναι το φαινόμενο "γυναίκα χρυσαυγουλού". Δηλαδή εντάξει.. Τράβα γαμήσου να διαιωνιστεί το είδος των αρίων, και δώστο σε εύπορους άτεκνους να περάσει ζάχαρη. Στο μεσοδιάστημα, θα τρως ξύλο. Έτσι απλά.
    Αυτό που με χαλάει όμως περισσότερο απ'ΟΛΑ, είναι το επίπεδο. Αυτός που κυκλοφορεί χωρίς να έχει τίποτα να δείξει και πρέπει να ενοχλήσει για να υπάρξει, αυτός που δεν ξέρει καλά καλά να μιλήσει και να συντάξει πρόταση, αυτός που φέρεται σαν πίθηκος σε όσους διαφωνούν μαζί του έχοντας μόνο επιχείρημα το ξύλο, αυτός που καυλώνει σπέρνοντας τον τρόμο (γιατί άλλον τρόπο δεν ξέρει), αυτός που έκανε μόδα το κολλητό μαύρο μπλουζάκι με το τζην κωλομάσημα και την ψευτομοϊκάνα, αυτός σήμερα είναι στη βουλή.
    Και όσο κι αν είμαι σίγουρη πως δεν του αξίζει, δε μπορώ να είμαι καθόλου σίγουρη πως δε μας αξίζει. Ότι σπέρνεις θερίζεις ρε συ.. Κι όταν σπέρνεις τούβλα, θερίζεις ντουβάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H σχιζοφρένεια που δέρνει το ελληνόφωνο δίποδο ήταν αναμενόμενο πως θα οδηγήσει σε τέτοιες τάσεις και προς τον μαύρο φασισμό.

    Όσο για χρυσαυγόπουλα τα έχω ξαναπεί. Εχουν υπογράψει τη καταδίκη τους οι μαλάκες και πανηγυρίζουν και από πάνω σαν να μην τρέχει τίποτα. Συγκεκριμένα πλέον το "μαγαζί" απέκτησε ταμπέλα και τα παρακρατικά πάρε δώσε τελείωσαν. Η λογική ανάλυση λέει αυτό. Βέβαια στη χώρα των σχιζοφρενών διπόδων δεν μπορείς να παίρνεις και όρκο, αλλά είμαι αισιόδοξος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΘΑΙΛΟΙΝΑΙΣ ΑΜΜΑ ΘΑΛΑΙΤΑΙ ΠΑΚΕΙΣΤΑΝΩΥΣ ΝΑ ΤΩΥς ΠΑΡΑΙΤΑΙ ΣΠΟΙΤΕΙ ΣΑΣ,ΑΙΔΟ ΟΙΝΕ ΟΙ ΧΟΡΑ ΠΩΥ ΑΙΖΕΙΣΑΙ Ο ΣΟΚΡΑΤΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΜΑΙΜΝΟΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή