Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

De Gkavle..

" Όταν η τεστοστερόνη του άντρα απελπίζεται ,κάνει κακές επιλογές  που τον κάνουν σοφότερο ,αλλά η μνήμη αρνείται πεισματικά να ξεχάσει, και ο φαλλός  αποποιείται την ευθύνη."

 
Μετά από προτροπή της NamNaira που έχει ένα blog μεταξύ twitter ,λάτιν και ψυχοτροπικών φαρμάκων ,μου ζήτησε γονυπετής  να κατατάξω τα unfucκable γκομενάκια που περιφέρονται άσκοπα, που ο μόνος λόγος για να υπάρχουν είναι για να μας σπάνε τα πολύτιμα και να παίρνουμε μαθήματα ζωής . Αμόλυντος από αυτή την δοκιμασία, με προσωπικές  και όχι μόνο εμπειρίες να ανασταίνονται σε κάθε χωρατό της παρέας μου θα παραδειγματίσω μερικές,  για να μην γίνεις ο καλός ο μύλος που όλα τα αλέθει σε τέτοιο βαθμό, που οι μύλοι Αγ. Γεωργίου  σου έκαναν μήνυση για αθέμιτο ανταγωνισμό  .

Η γαρίδα : Όλοι την ξέρουμε .Το σώμα είναι βουτηγμένο μέσα στο βαρέλι της καύλας αλλά ο θεός την κράταγε από το  κεφάλι της. Έχει την Αχίλλειο πτέρνα στην μάπα της  γι’αυτό είναι λες και έχει φάει μπαταριά από φυσίγγι με χοντρό αλάτι. Μοιάζει σαν Πολύφημο με ρουζ  και κραγιόν. Η γνώμη μου είναι ότι αρκετές βαφτιστήκαν γαρίδες αλλά μια μικρή πλειοψηφία ανήκει σε αυτήν την κατηγορία .Οι περισσότερες είναι απλά λεπτές και ανάλογα με την κατανάλωση αλκοόλ  και τα ενισχυμένα σουτιέν μας  περιπλανούν  ώστε να τις κατατάξουμε σε αυτή την κατηγορία.        


                  

Η κρυόκωλη : Μαριέττα Χρουσαλά ,Τατιάνα Στεφανίδου, Χάρης Ρώμας .Μαρασμός. Τα αντιπροσωπευτικότερα ονόματα για κρυοπαγήματα στην ευαίσθητη περιοχή του ανδρισμού σου. Είναι όμορφες και κλασάτες με τουπέ αχώνευτης .Αν σου έχει τύχει να βρεθείς σε παρέα με κρυόκωλη  θα την καταλάβεις  από το γέλιο της που είναι σαν πνιχτός  βήχας μαζί με χασμουρητό .Οι τύπισσες  είναι τόσο κρυόκωλες που προτιμάς να τον βροντήξεις με την Άννα Φόνσου στο “Στο κορίτσι και το άλογο” παρά να τις γαμήσεις .Αν υπήρχε κατάλληλος χώρος για να γνωρίσεις  τέτοιες  γυναίκες θα ήταν μπαράκια που θα σέρβιραν σφηνάκια μουρουνέλαιου με μουσική από τα άπαντα των Domenica.










Το σαλάχι : Η γκόμενα που την ανακάλυψα πρόσφατα. Είναι η γνωστή γνωστού της παρέας ,που έρχεται σε πάρτι και λοιπές συγκεντρώσεις . Μέχρι να σουρώσει το πάρτι κάθεται σαν την Μαρία της σιωπής περνώντας απαρατήρητη  γιατί είναι γκομενάκι (με την υποτιμητική έννοια). Είναι μέτριας εμφάνισης ,μετρίου ύψους ,μετρίου καφέ και μέτριου σεξ. Οι δικοί μου μετά από 30 χρόνια γάμου σίγουρα κάνουν καλύτερο σεξ. Πάντα έχει στόχο έναν τύπο από την παρέα που κάποια στιγμή θα του κάνει ζουζουνιές  ενώ αυτός θα είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας  την ώρα που το μισό πάρτι αναρωτιέται με ποια καυλαντίζει  ο Μήτσος .Κατά βάθος την παραδέχομαι για την τεχνική της ,γιατί παίρνει αυτό που θέλει  γνωρίζοντας της ψωλής μας τον χαβά.
                               


Η Ξανθιά: Η γκόμενα ανέκδοτο, που είναι χαζή και παριστάνει την ναζιάρα χαζή ξανθιά . Έχω φιλήσει τέτοια γυναίκα. Κάποια που ζω μαζί της ακόμα γελάει μαζί μου .Οι φίλοι μου το ίδιο. Με δείχνουν στον δρόμο .Θα ένιωθα λιγότερη ντροπή να με έκαναν τσακωτό τραγουδώντας με πάθος το listen to your heart με δάκρυα στα μάτια και σαγκριά στο χέρι  . Αυτά τα βούρλα είναι συνεννοήσιμα για τις βασικές ανάγκες τους  και σε κάνουν κοινωνικό ρατσιστή με το που ανοίξουν το στόμα τους  για να συζητήσουν. Έμενα με είχε ρωτήσει πως μπαίνει το σωσίβιο θαλάσσης  κοιτώντας με  ναζιάρικα μέσα από την τρύπα του, σαν την Μπεζεντάκου έπειτα από κοκτέιλ γενόσημων φαρμάκων.. Πρώτη φορά είπα σοβαρέψου και ακούστηκε σαν άντε γαμήσου . Σε όσους άντρες αρέσουν αυτές οι γυναίκες  θεωρούνται ζωοσπρώχτες και πνευματικά ανάπηροι.

                   

Η «δύο σφηνάκια»: Η γκόμενα που έχει ζήσει τα πάντα. Γκόμενα  που σου σπάει τον πέο στην αδιάκοπη και άνευ ουσίας συζήτηση για το εγώ της. Πρωτοποριακή , χύμα, χωρίς ταμπού δέσμευσης και ανεξάρτητη. Όσο σου μιλάει σκέφτεσαι την γνωστή ρήση του Μεταξουργείου τσιμπουκάκι-πισωκολλητό- ελευθέρα πιασίματα  . Πίνετε δυο σφηνάκια και της κλείνεις το στόμα με χίλια φιλιά που λέει και το άσμα .Απ’ότι μου έχουν πει , κάνει καλή πίπα  και το πρωί ξυπνάει με ύφος «Yes,I do» περιμένοντας  το μονόπετρο ..Παίζει να έχει και κουφέτα κάτω από το μαξιλάρι. Φρόντισε όταν πας να την τακτοποιήσεις  να τσεκάρεις  το παράθυρο του μπάνιου αν είναι αρκετά μεγάλο για να την κάνεις το πρωί γιατί μπορεί να βρεις το σόι στο τραπέζι του σαλονιού και ράφτη για το κόστουμι σου. Αν έχεις κάνει το λάθος να δώσεις και κινητό στην ανεξάρτητη αφού την έχεις φτύσει ,προετοιμάσου να δεις το κινητό σου σε κάθε τουαλέτα που θα κάνει στάση το ΚΤΕΛ στην διαδρομή Αθήνα -Αλεξανδρούπολη  με λεζάντα «κάνω πίπες».




* Οι γυναίκες όταν μπαζώνουν (ένα μεγάλο ποσοστό )  αργούν κανά τεσσάρι χρόνια να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που έκαναν τελικά ήταν μια αρπαχτή στα κομμάτια τους. Συγγνώμη, αλλά πρέπει να δουλέψετε την τεχνική του αποχωρισμού χωρίς σχέση. Και να μαζέψατε και εσείς τους μαμάκηδες ,”αντίχειρες”, κομπλεξικούς και να τους γνωρίσουμε σε αυτές που προανέφερα .Δεν είναι πολλοί, απλά χρειάζεται συλλογικότητα και ανταλλαγή πληροφοριών.

42 σχόλια:

  1. Και βέβαια είναι πολλές οι κομπλεξάρες,οι μαμάκηδες κι οι "αντίχειρες",απλώς έχουν μάθει να κρύβονται. Στην αρχή,τουλάχιστον... Ωστόσο,κανένας τους δεν είναι τόσο τσακάλι,ώστε να μην αφήνει σημάδια,οπότε αν έχεις λίγη παρατηρητικότητα,τους παίρνεις πρέφα.

    Αυτό με την ξανθιά και το σωσίβιο μου φάνηκε απίστευτα γελοίο. :p

    Καλημέρα και καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να έβλεπες που έλυνε το σταυρόλεξο της, όλοι στην παραλία...και όταν την ρώτησα με ειρωνία αν τελικά το έλυσε μόνη της μου απάντησε "ΝΑΙ, μόνο κανά δυό δεν βρήκα"

      Ερώτηση καθαρής περιέργειας .Ο σταυρός είναι γιατί σε λένε Σταυρούλα; Είσαι θρησκευτικού; Είσαι με τον σταυρό στο χέρι η απλός φανατική χριστιανή;

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα.

      Τίποτα απ' όλα αυτά. Απλώς,για να μην είναι ένα Κ. σκέτο,σαν αγγούρι,ήθελα να βάλω ένα σύμβολο δίπλα και το μοναδικό που μ' άρεσε ήταν ο σταυρός. :p

      Διαγραφή
  2. Α, δεν έχεις δίκιο. Εμένα η Στεφανίδου μου ξυπνάει τρομερά σαδομαζώ βίτσια. Θέλω να την στήσω στα τέσσερα, να την κατουρήσω στη μούρη, να τη βαράω με καδρόνια, μαστίγια και πέτρες, να ρίχνω καυτό κερί πάνω της, να την χτυπάω με ρεύμα είκοσι χιλιάδων βολτ και να την αναγκάζω να βλέπει τις εκπομπές του άντρα της. Επίσης θέλω να χέσω στους τάφους αυτών που εφηύραν τα ολοκληρώματα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα δεν σου μιλάω τσόγλανε. Πήγες πενταήμερη και θυμήθηκα τα νιάτα μου.Σου έχω νευρά για το υπόλοιπο της εφηβείας σου..Και για τα κωλαράκια του σχολείου σου.

      Διαγραφή
  3. Αυτό το πολύ εμπνευσμένο προτζεκτ πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Απλά πες το και εγώ θα φέρω τα δικά μου άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω και γω αρκετούς..για πουλιά δεν ξέρω, αλλά απο κόμπλεξ άφθονο.

      Διαγραφή
  4. Λατρεύω τέτοια κείμενα.

    Δηλώνω μοχθηρό μίσος για τις κρυόκωλες. Το χειρότερο είδος. Ένας φίλος μου τις λέει δυσκοίλιες. Μάλιστα θυμάμαι μια φορά αυτόν τον φίλο να χαρακτηρίζει κάτι τύπισσες από την παρέα δυσκοίλιες κι αυτές να ακούνε σκύλες! Πολύ γέλιο!

    Στο θέμα μας, όμως. Αν μπορούσα θα έπαιρνα βόμβες ναπάλμ, αυστηρά προορισμένες για κρυόκωλες. Που έχουν αυτό το υφάκι. Και ποια είναι η πλάκα; Ότι τις περισσότερες φορές είναι αδικαιλόγητο. Που κάθονται σε μια παρέα αμίλητες, ακούνητες, χωρίς να δείχνουν κάποιο σημάδι έντασης και ενδιαφέροντος. Που με τον τρόπο τους σου δείχνουν σημάδια απαξίωσης. Και καλά ότι είναι υπεράνω. Που πας να της την πέσεις ευγενικά και όμορφα και σε απορρίπτει πριν σε δει. Βρε, δεν πάτε στον διάολο λέγω εγώ.

    Υ.Γ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την φορά που έλεγα ένα επικό ανέκδοτο μπροστά από καμιά δεκαριά άτομα, εκ των οποίων τα μισά ήταν κρυόκωλες τύπισσες. Τελειώνει το ανέκοδοτο, γελάνε όλοι, ακόμα και άτομα που δεν ήξερα και στεκόντουσαν πιο δίπλα, εκτός από αυτά τα πλάσματα που το μόνο που έκαναν ήταν να σχηματίσουν ένα ειρωνικό χαμόγελο αηδίας στο ξενέρωτο πρόσωπό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Κάνθαρε τι μου θύμισες τώρα. Στην ίδια σχεδόν φάση σε παρέα είχα πάρει χαμπάρι πως η μια από τις παρευρισκόμενες ήταν κρυόκωλη. Συμπεριφερόταν όπως ακριβώς περιγράφετε και εσύ και ο Μονσιέρ. Άλλο που δεν ήθελα εγώ να πω καφρίλα ανέκδοτο ώστε να την ξενερώσω. Και τι ανέκδοτο είπα ο Θεός :
      Συναντάει ένας τύπος έναν άλλον και του λέει:
      - Φιλαράκι έχεις σοκολάτα στο σαγόνι.
      - Όχι φίλε δεν είναι σοκολάτα, έκανα γλυφομούνι πιο πριν.
      Ντάξη μαλακία και σιχαμένο το ανέκδοτο το ήξερα εξ αρχής αλλά για την παγωμάρα που προκάλεσα στην μουτσούνα της άξιζε τον κόπο.

      Διαγραφή
    3. Χα, χα, χα, χα, χα!!! Είσαι Σατανάς! Το δικό μου ανέκδοτο ήταν '' Ο Λένιν στη Γενεύη''. Επικό!

      Διαγραφή
    4. Οι κρυόκωλες είναι το αίσχος του γυναικείου φίλου.. Εγώ όταν με παίρνει η παρέα φέρνω την κουβέντα σου σεξ και μόλις πάρουν αέρα αρχίζω της κοπρολαγνείες.

      Πέρη το ανέκδοτο σου είναι περισσότερο αλήθεια απ'οτι φαντάζεσαι..

      Διαγραφή
    5. Μπράβο ρε Maya. Για αυτό σε πάω με χίλια.

      Αν σου έχει τύχει Monsieur αυτό το πράμα τι να πω...Έχεις άντερα αδερφέ. Αν κράτησες ακέραιο χαρακτήρα την συγκεκριμένη στιγμή αξίζεις το μπράβο και τον σεβασμό όλων μας.

      Διαγραφή
    6. Όχι ρε δεν το έπαθα εγώ . Σιγά μην είχα ψυχραιμία . Γνωστός που Μινχάουζεν δεν είναι, μου είπε για το κολλητό του που είχε μια μουνάρα γκόμενα(την είδα και έπαθα εγκεφαλικό). Τότε που τα πρωτοείχανε την κουτούπωνε μεροκάματο κάθε μέρα .Μια μέρα λοιπόν που είχε λυσσάξει για 69 και η τύπισσα του είπε ότι "δεν νιώθει άνετα" αλλά αυτός επέμενε .Ο γνωστός μου τον περίμενε για καφέ και με τον που τον βλέπει ο άλλος του λέει "μαλάκα, σε όλη την διαδρομή μου μυρίζει σκατίλα δεν ξέρω γιατί"..και τότε παρατήρησε μια μικρή βούλα κάτω απο το ρουθούνι του ο γνωστός μου..

      Ηθικό Δίδαγμα : Όταν νομίζεις ότι σου λένε ψέματα, καλύτερα να πηγαίνεις με τα νερά τους . Γιατί αν λένε την αλήθεια την γάμησες..

      Διαγραφή
    7. Τελικά χέζουν και οι μουνάρες ε ;

      Διαγραφή
  5. Εγώ νομίζω ότι είναι πολλοί... μπορεί να κάνω και λάθος...

    Χάρης Ρώμας χαχαχαχα με πέθανες!
    Πλάκα πλάκα οι κρυόκωλες είναι οι χειρότερες! Δε θες να τις γαμήσεις, θέλεις να τις δείρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Είναι και στην Δαπ οι περισσότερες που τις κάνει ακόμα πιο αχώνευτες.Ο άγγελος που κάθεται στ'αριστερά μου παίζει με τις αντοχές μου..

      Διαγραφή
  6. "Το σώμα είναι βουτηγμένο μέσα στο βαρέλι της καύλας αλλά ο θεός την κράταγε από το κεφάλι τη", αυτή η ατάκα αξίζει νόμπελ λογοτεχνίας!

    Ομολογώ την γυναίκα Σαλάχι δεν την είχα ακουστά αλλά οι μεθόδοι της ύπουλες και μοχθηρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεξε σε πάρτι μια τυπισσα που καθεται σε καναπέ, καπνίζει σλιμ τσιγάρα σαν μοιραία.. Μόλις ξεκινήσει το πιοτό είναι ήδη όρθια και ανάμεσα στον κόσμο..και στο τέλος θα λείπει ένας φίλος σου.. άλλα οι γνωστές και οι πρώην είναι εκεί .Το σαλάχι έπιασε δουλειά..

      Διαγραφή
  7. Μμμμμμμμμμ, πάντα έλεγα ότι ο Ρώμας είναι κρυόκωλη, αλλά ποτέ δεν με έπαιρναν στα σοβαρά. Επιτέλους τώρα δικαιώνομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έμενα παιδικό τραύμα είναι που όλες τις γυναίκες που φίλαγε στα σίριαλ,ήταν πιο γλοιώδες και αποκρουστικό για τον λόγο ότι σιχαινόταν οτιδήποτε θηλυκό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι ρε Monsieur. Αν σου αρέσουν κάνε τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μου θύμησες Μάικιους στις καλές του εποχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια φορά μια κρυόκωλη (ενώ ήμουν σουρωμένος) έκανε το λάθος να με ρωτήσει τι αντίδραση είχα στη σκηνή του βιασμού στο "Μη αναστρέψιμος" (κι ενώ είχε πει ότι έκλαψε όταν την είδε). Αποτέλεσμα την ξεφορτώθηκα από την παρέα και η κοπέλα μου έκανε να μου κάτσει ένα 3ημερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε μαλάκα είσαι άρρωστος; Μέχρι και γω που είδα την ταινία για τον βιασμό το έκλεισα . Εγώ θα σε χώριζα.. Έχεις άντερα όμως...

      Διαγραφή
  12. Όταν λες ξανθιά, εννοείς υποθέτω τα ζωάδια έτσι; Όχι και τις κανονικές ανθρωπίνες; Γιατί αν ναι... είναι το μόνο στο οποίο δεν θα συμφωνήσουμε :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι ρε..τα τούβλα εννοώ.. αλλά που το παίζουν και στυλ Μενεγάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στις κρυόκωλες μάλλον πρέπει να βάλεις και την Στάη!
    Καλώς σε βρίσκω!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι την ξέχασα την Ελλη..Mont blanc στυλό και μουνί igloo..

      Κάλως Όρισες!

      Διαγραφή
  15. Λοιπόν δεν το ήξερα αλλά έχω φίλη σαλάχι. Μια φορά σε διακοπές την ψάχναμε. Είχαμε χάσει τα ίχνη της, μέχρι που έσκασε μύτη στο μαγαζί που καθόμασταν με τον μπάρμαν του προηγούμενου μαγαζιού. Πάθαμε πλάκα γιατί έπλεξε τον ιστό στα πολύ πονηρά. Και μετά βγάζαμε ανέκδοτα για το πώς μπορεί να τον προσέγγισε. Μπορεί να καθόταν οκλαδόν στο πάτωμα μέσα από τον μπαρ και να του έδινε τις μπύρες για να τις σερβίρει και τέτοια.

    Μonsieur δεν ξέρω γιατί αλλά όταν είναι να ρίξεις φαρμάκι για γυναίκες το κάνεις με πολύ μεράκι ρε παιδί μου. Και τώρα θα μου επιτρέψεις, πάω να ετοιμάσω ένα tweet για το μπλογκ μου!





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωραίες φίλες έχεις Namie, που παρασέρνουν παιδιά στον πάτο της αμαρτίας.Δεν έριξα φαρμάκι για τις γυναίκες αφού ξέρεις ότι είμαι κρυφοφεμινίστρια.. ίσα-ίσα που έβαλα και παράγραφο στο τέλος για αναζήτηση συντρόφων με τα ίδια χαρακτηριστικά από το αντίθετο φύλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το ήξερα Monsieur, ότι έπρεπε να πιάσω για φίλες την Καλλιρόη και την Παρθενόπη, οι οποίες θα μου στερούσαν και το γέλιο που βγάζω.

      Βρε κρυφοφεμινίστρια που τρίβεις τα χεράκια σου από χαρά όταν είναι να μας θάψεις, σε ποιον τα πουλάς αυτά? Επειδή δηλαδή στο τέλος αποφάσισες να το κάνεις χρυσό κουφέτο, πρέπει να σε θεωρήσουμε και ευαισθητοποιημένο?

      Διαγραφή
  17. Στέφανε σου αρέσει το γαμήσι? Go Fuck You too, then...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν θυμάμαι πιος μπλογκότέτοιος το χε γράψει, αλλά αυτές οι γκόμενες λατέρνες και οι γκόμενες φέτες, είναι για κάψιμο. Οι γαριδες κτλ μεχρι στιγμης για πισσα και πουπουλα. Ανάλογα βέβαια την περίπτωση, που μπορει να χρειαστούν πιο δραστικά μέτρα, όπως 200γρ σέμτεξ στο μουνί.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι και να διαβάζω από δω και περα,το στέρνο του Γαλάτη θα μου στοιχειώνει την ύπαρξη.

      Εσύ και ο Περι με το "μουνοπαρακαλιάρης" μου έχετε δώσει τόσο κλάμα σε σχόλιο..

      Διαγραφή
  19. Και που σαι, θα πας Μύκονο για τις Καρντάσιαν που θα πίνουν σφηνάκια από το στέρνο του Γαλάτη, να μας μεταφέρεις ρεπορτάζ λαιφσταιλ ΜΜΕ?

    Είμαι σίγουρος πως είναι η ευκαιρία σου να φας τον ρεπόρτερ Τσίλι και τον Μπάκα με μια κίνηση και να κερδίσεις ένα μεγάλο βραβείο ΠΟΥΛΙ-τζερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σταμάτα ρε μαλάκα...εχω σβήσει απο τα γέλια...στέρνο του γαλάτη ρε κόπανε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατί γελάς ρε Κανίβαλλε? Δεν είναι αστείο! Το αλαβάστρινο στέρνο του Γαλάτη, δεν είναι για γέλια, θα σε μαλώσει ο Σ. Μαξ. Το σμιλευμένο από μάρμαρο καρύστου σώμα του Γαλάτη, είναι το κλειδί προς την καταξίωση κάθε λαιφσταιλ ΜΜΕ ανάλιστ που σέβεται τον εαυτό του και ο Σ. Μαξ δεν παίζει με τέτοια πράγματα.

    Αμα δεν γουστάρεις να τον δεις με ΠΟΥΛΙ-τζερ, σε παρακαλώ να μην είσαι κακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή