Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Τα μικρά τα πωπουδέλια..

Ο κατήφορος ενός άντρα που  θέλει  στα 30  να δείξει αγάπη στην 10 χρόνη διαφορά της κοπέλας του ξεκινά από την στιγμή ΠΟΥ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 28 στέλνει καρδούλες σε ποστ της δημόσια στο facebook. Κάθε φορά που συμβαίνει αυτός οχετός επίδειξης αγάπης ,ένας μαρτυράς του Ιεχωβά  φιλάει μια εικόνα και κάνει τον σταυρό του.

Το νεαρό πωπουδέλι πέρασε τα προεφηβικά και τα εφηβικά του χρόνια μέσα στα κοινωνικά δίκτυα οπού σχεδόν όλα είναι φυσιολογικά για αυτή .Ο 30αρης/αρα στην εφηβεία ,γνώρισε την τεχνολογία σε τόσο πρώιμο επίπεδο που έστελνε πούτσες που χύνουν  με παρένθεσης στο 3210 και πρόλαβε αυτό το αστείο με τους πολυφωνικούς ήχους κλήσης.

 Όπως κάθε 40αρα που ανεβάζει αμπελοφιλοσοφίες από τις σελίδες «σκέψεις σαν το χαμόγελο του γιασεμιού» πρέπει να της αφαιρείται το δικαίωμα επιμελείας παιδιού, έτσι και στον 30αρη ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΑΠΟ ΤΟΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ «με ρώτησαν για ναρκωτικά και τους έδειξα το χαμόγελο σου» πρέπει να στειρώνονται προτού γεννηθούν και άλλοι Στρατοί Τζώρτζογλοι.

Η άλλη αηδία για να «καλυφθεί» η διαφορά ηλικίας είναι τα πρινδόσκρινα από τις συζητήσεις για να σχολιάζει με τους φίλους της ενώ μαλάκα οι δικοί σου έχουν γαμηθεί στα γέλια με την κατάντια σου. Μονό που έγραψα πρινδόσκρινα νιώθω αξιολύπητος .

Και μια που είπα αξιολύπητος, το Ps I love you  είναι μια ταινία που ξεπέρασε σε γραφικότητα το σουβλάκι του κάβουρα στα Εξάρχεια, και γενικά δεν πρέπει να το καυχιόμαστε ότι κάποια στιγμή την είδαμε, ποσό μάλλον να το ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ κάτω από τον Παντελίδη .Για να σταματήσει αυτός ο παραλογισμός ποσταρισματος με αυτήν την ταινία  πρέπει κάθε φορά να σκοτώνουμε έναν συντελεστή της ταινίας μπας και σταματήσει το φαινόμενο της απαλλαγής τεστοστερόνης.


Το πωπουδέλι μπορεί να αψηφά τους νόμους της βαρύτητας , να έχει την θρασύτητα της νιότης ,σεξουαλική επιθετικότητα και μυαλό που μπορείς να το ξεγελάσεις σαν κονκισταντόρ  που δίνει καθρεφτάκι για να πάρει χρυσό από ινδιάνο. Όμως το τορνευτό πωπουδέλι μπορεί να εκθέσει οποιοδήποτε μαλάκα .Να σε κάνει πιο γελοίο και από την rave.



Αυτοί οι τύποι είναι ανεπιθύμητοι σαν εγκυμοσύνη.  

8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Έλεγα οτι αποκλείεται να βρω κάτι πιο άσχημο απο ζευγάρια που έχουν κοινό λογαριασμό στο facebook(σε φάση δεν θα κερατωθούμε ποτέ η μαζί η κάνεις να έχει λογαριασμό και ας μας κοροϊδεύει ο κόσμος που δεν έχουμε προσωπικότητα και εμπιστοσύνη),άλλα με τους μαλάκες που ξέχασαν να είναι σοβαροί,διαψεύστηκα πανηγυρικά.

      Διαγραφή
    2. Θα έλεγα για τους κοινούς λογαριασμούς. Δεν ξέρω τελικά τι είναι χειρότερο.

      Διαγραφή
  2. Θα έλεγα τώρα κάτι του τύπου "πίνω τον κώλο μου για να ξεχάσω το δικό της", αλλά αυτή η φράση είναι αυτόματη υπογραφή στο συμβόλαιο που πουλάει την ψυχή μου στον Παντελίδη, οπότε δεν το κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλον ενα στίχο τέτοιο και γράφτηκα στον ISIS για να καταστρέφω μουσεία με βαριοπούλα..

      Διαγραφή
  3. τι ειναι τα πρινδοσκρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Printscreen.όταν παγώνεις μια εικόνα στο υπολογιστή σου αλλα επειδή είμαι καραμπουζουκλής το έγραψα με ελληνικά.

      Διαγραφή