Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Filthy Dice.


Chapter 2.03 - Lady Luck Meets The Miss Massacre

Ώρα 21:07

Οι στιγμές μέσα στο ασανσέρ φάνηκαν ατέλειωτες .Οι δυό τους μέσα σε μια μεταλλική φάκα χωρίς να ξέρουν αν είναι το δόλωμα η το θύμα. Το Παρτάλι χαϊδεύει την κάρτα με το νούμερο 607 με την εφίδρωση να έχει κάνει την εμφάνιση της στην παλάμη του .Η Vicky σκέφτεται πιο πολύπλοκα, γνωρίζει ότι κάτι θα πάει στραβά και ανοίγει το φερμουάρ  του σακβουαγιάζ  για τυχόν υποδοχή από τα καλοραμμένα μαύρα κοστούμια. Οι όροφοι του ξενοδοχείου είχαν το ασανσέρ ακριβώς στο κέντρο των παραλληλόγραμμων οροφών ενώ στις δυο πλευρές υπήρχαν σκάλες  και απέναντι ακριβώς υπήρχαν τα δωμάτια.



Στον πέμπτο πάτησαν το stop και έστησαν αυτί για μερικά δευτερόλεπτα ακούγοντας μερικά  ποδοβολητά. Συνέχισαν με το άγχος  να κλείνει σαν μέγγενη τις ελπίδες για την αθόρυβη μετάβαση στο δωμάτιο. Έκτος. Η πόρτα ανοίγει .Το 607 απ’έχει δέκα ετοιμοθάνατα βήματα και το βλέμμα του Παρταλιού πέφτει βιαστικά στην πόρτα. Η Vicky έβαλε το πορτοφόλι της στην πόρτα του ασανσέρ ώστε να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς. Ένα αφελέστατο φιλί υπονοώντας  ότι η αγάπη μπορεί όλα να τα νικήσει ,την στιγμή που η  ακοή  δίνει σήμα στον εγκέφαλο ότι αρκετά ζευγάρια πόδια ανεβαίνουν για το κακό τους.. 



Στον χρόνο που απείχε η  πόρτα, ο αντίχειρας  της Vickys ήταν μέσα στην περόνη μιας χειροβομβίδας , μέσα σε δυο κτύπους καρδιάς, την απενεργοποιεί  και την πετάει στην αριστερή πλευρά της σκάλας διακρίνοντας τα πρώτα κεφάλια που ανέβαιναν. Στα δευτερόλεπτα που απέμειναν για την έκρηξη, τράβηξε  από την πλάτη του Παρταλιού το περίστροφο και προλαβαίνει να ρίξει στην απέναντι πλευρά της σκάλας  για να καθυστερήσει την άνοδο τους, δίνοντας χρόνο για την είσοδο τους δωμάτιο. Είναι μέσα τώρα..Το Παρτάλι  κατέβασε μια κέντα σε μια τσόχα γεμάτη χαρτοκλέφτες.. Το θέμα είναι να φύγει ζωντανός ,όχι νικητής.





Αφού σφήνωσε την πλάτη μιας καρέκλας στο πόμολο, σήκωσε το κρεβάτι και το έστησε όρθιο στην πόρτα για να απορροφήσει όσο καλύτερα γίνεται τις σφαίρες .Ξανασυστήθηκε στην Vicky ανεβάζοντας  της το φόρεμα ,αποβάλλοντας για λίγο  το άγχος. Στο τσιγάρο που μοιράζονται έχουν μαζευτεί καμιά δεκάρια έξω από την πόρτα, ακούγοντας τα καλολαδωμένα κλείστρα  να ψελλίζουν προσευχές. Βγαίνουν στο μπαλκόνι ρίχνοντας  ένα καπνογόνο σε έναν χώρο 15 τετραγωνικών κάνοντας τον χώρο αποπνικτικό χωρίς καμία ορατότητα. Όσο οι σφαίρες πέφτουν βροχή ,έχουν σπάσει το διαχωριστικό στο μπαλκόνι και βρίσκονται στο διπλανό δωμάτιο βλέποντας τους ενοίκους να τρέμουν κουρνιασμένοι.



Ο δείκτης του Παρταλιού  βρίσκεται στην μύτη του απαιτώντας ησυχία .Η Vicky οπλίζει τα δυο ούζι, ένα για κάθε χέρι. Το Παρτάλι βγάζει την κοντόκανη ,παίρνει τις υπόλοιπες τρεις χειροβομβίδες  και ζυγώνει στην πόρτα  όπου ακούει τις σφαίρες  να καταστρέφουν  το γεμάτο καπνούς δωμάτιο . Από τα άψυχα πράγματα δεν περιμένεις αντεπίθεση ,σκέφτηκε .Η ζυγαριά της αυτόκλητης δικαιοσύνης θα γείρει  στην μεριά του ικανοτέρου .Σωστός τζέντλεμαν ,ανοίγει την πόρτα στην καλή του, προσφέροντας το μενού της μέρας. Ανθρώπινα κορμιά ψημένα ελαφρά σε μια γενναία δόση από μπαρούτι .




Μόλις άνοιξε η πόρτα , οι σφαίρες της Vickys  τραγούδησαν  την μελώδια της δυστυχίας πάνω στα κορμιά που ήταν  στο οπτικό της πεδίο .Τα φυσίγγια από την κοντόκαννη χόρευαν πένθιμα  360 μοίρες γύρω από τον εαυτό τους αλληλοσυμπληρώνοντας τα κενά που άφηνε η Vicky  στα θύματα λόγω της διαφοράς ύψους . Σπάζοντας την πόρτα του δωματίου για να μπουν οι μισθοφόροι ,χρησιμοποιήθηκαν πολλοί περισσότεροι από όσους  άντρες υπολόγιζαν και όταν κατάφεραν  να μπουν, έκανε την έκπληξη το ζεύγος και μαζί με τους καπνούς τους γέμισαν μολύβι.




Αλλάζοντας την διακόσμηση του ορόφου σε ένα νεκρικό κόκκινο, οι δυο τους με μερικές αμυχές και μια σφαίρα στον ώμο του Παρταλιού από μια τυφλή πιστολιά απελπισίας , βρίσκονται καθισμένοι στο πάτωμα καταλαβαίνοντας ότι δεν μπορούν να 
κατέβουν γιατί τους είχαν στήσει ενέδρα και στις δυο σκάλες του ορόφου .Ο αμυνόμενος έχει πάντα πλεονέκτημα όπως αποδεικνύετε. Η διαστροφή του Παρταλιού την ώρα της μάχης φόβισε την Vicky.Για να τρομάξει αυτούς που σκόπευαν να ανέβουν ,πυροβολούσε σχεδόν εξ επαφής στο ένα από τα δυο πόδια με συνέπεια να ακρωτηριάζονται ουρλιάζοντας .Δυο απ’ αυτούς  τους πέταξε απ’ τις σκάλες για παραδειγματισμό, με δώρο μια χειροβομβίδα στο πέτο τους για να ξεφύγουν από την μιζέρια τους.
  


Έξι ορόφους πιο κάτω και μία ώρα πριν, ο Thor έχει αφήσει ένα πτώμα στις τουαλέτες και δυο δεμένες γυναίκες στην αποθήκη του προσωπικού. Έχει ακούσει την έκρηξη που ήρθε από ψηλά συνοδευόμενη από κραυγές πόνου και απόγνωσης . Στο μυαλό του  έχει στήσει  μια σκέψη γεμάτο αίμα και άψυχα κορμιά ..Η περιέργεια κάνει τα πόδια του να ανέβουν δειλά τα σκαλιά μήπως βρει απαντήσεις .Όταν τα μάτια του έφτασαν  στο  ύψος του δαπέδου είδε έναν τύπο να τραβάει από τα πόδια νεκρούς άντρες που ήταν ντυμένοι  σαν αυτόν .Ήταν αρκετά μεγαλύτερο απ’ότι νόμιζε όλο αυτό.



Ο Cele σκύβοντας για να σύρει έναν ακόμα στο δωμάτιο που προοριζόταν προσωρινά για τάφος συναντάει τα μάτια του Thor  που τον κοίταζαν αναγνωριστικά.. Αμέσως σκέφτηκε ότι για να βρίσκεται αυτός εκεί ,τα κορίτσια πλήρωσαν πολύ ακριβά το τίμημα .Οι ενοχές χτύπαγαν  τα μηνίγγια του ,και τα σφιχτά σαγόνια του τσαλάκωναν  κάθε εκατοστό του προσώπου του. Θα αντάλλαζε τα 15 πτώματα που από το χέρι του πέρασαν στην άλλη μεριά με αυτό το κουφάρι με το ανέκφραστο βλέμμα.



Ξεστόμισε ένα καλό ταξίδι,  ξοδεύοντας την μια χειροβομβίδα του στο κενό μεταξύ πατώματος και σκαλιών. Δεν είχε σκοπό να αφήσει ίχνος απ’αυτόν . Ήθελε να σκορπίσει το κορμί του για να έχει έναν εξευτελιστικό θάνατο..Να μαζεύουν τον Thor σαν λεκέ .Το ψηλοτάβανο ισόγειο είχε τρεις κυλινδρικές κολώνες με πλάτος δυο μέτρα. Αυτές βρίσκονται στην ιδία ευθεία, με την τελευταία να είναι  λοξά σε μικρή απόσταση  από το bar του Thor στο σαλόνι .Γνωρίζοντας o Thor ,τα λίγο παραπάνω από τα τρία δευτερόλεπτα που χρειάζεται η κυρία με τα 300 μέτρα εμβέλειας να εκραγεί, βάζει την ψυχή του στα πόδια από ένστικτο  αυτοσυντήρησης,  γνωρίζοντας ότι πιο πιθανό είναι να εξατμιστεί.



Ένα σάλτο από τα πρώτα τέσσερα σκαλιά και με ένα σπριντ δυο δευτερόλεπτων βρίσκεται στην δεύτερη από τις τρεις κολώνες της σειράς .Η έκρηξη φέρνει ένα ωστικό κύμα με παρατεταμένο ήχο στ’αυτιά του και μια θολούρα στα μάτια του.. Δεν πονάει  και νιώθει πιο αρτιμελής από ποτέ .Με μερικές γρατζουνιές από τα θραύσματα και κομμάτια μπετό που δεν αντισταθήκαν .Νιώθει τυχερός που έχει μόνο αυτόν τον γαμημένο πονοκέφαλο. Όσο προσπαθεί να συγκεντρώσει  το βλέμμα του ,ακούει τα βήματα του Cele να κατεβαίνουν τις σκάλες  γεμάτα αυτοπεποίθηση.



Αντικρίζοντας  τις υλικές ζημιές και την σθεναρή αντίσταση του τσιμέντου , συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει σταγόνα αίμα από τον Thor .Αμέσως όπλισε το κοντό Kalashnikov νομίζοντας ότι πρόλαβε να φτάσει στην μπάρα ,βρίσκοντας  ο ίδιος οχύρωμα στην πρώτη κολώνα. Η πρώτη ριπή στην μπάρα του Cele, επιβεβαιώνει στον Thor αυτό που σκεφτόταν , νομίζει ότι είναι εκεί . Μόνο ο Thor γνωρίζει την αστεία απόσταση που τους χωρίζει και θα μπορούσε να είναι πλεονέκτημα αλλά είναι ουσιαστικά άοπλος με τα μαχαίρια. Ο Thor πρέπει να κινηθεί προς την μπάρα γιατί αλλιώς δεν έχει τύχη…



Στο δωμάτιο προσωπικού του ισογείου, μια από τις δυο γυναίκες ξύπνησε από τον λήθαργο χάρη σε ένα εκκωφαντικό θόρυβο  που προερχόταν από το σαλόνι .Άνοιξε τα μάτια της με δυσκολία για να περιεργαστεί τον χώρο και να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτά που του προσφέρει. Η Namie προσπαθεί να περάσει τα δεμένα χέρια της  που είναι πίσω στην πλάτη της κάτω από τα δεμένα πόδια της για να έχει περισσότερη ελευθερία κινήσεων .Η φόρμα και τα ευλύγιστα χαρακτηριστικά του σώματος της την βοηθούν να τα καταφέρει.



Πηδώντας σιγά-σιγά μικρές αποστάσεις βρίσκεται σε μια παρτίδα καφέ .Σκίζοντας την συσκευασία βάζει σε ένα μπουκάλι νερό που βρήκε πεταμένο, μια  παραπάνω από γεμάτη δόση .Γεμίζοντας με το νερό και ανακατεύοντας το  άτσαλα πηγαίνει στην σχεδόν αναίσθητη Vamp  να πιει μια ισχυρή δόση καφεΐνης. Την ώρα που κατάπινε το απλούστερο γιατροσόφι  για να καταπολεμήσει την υποχρεωτική υπνηλία, ακούγεται μια ριπή από Kalashnikov να τρυπά την μπάρα και το ξύπνημα έγινε επιτακτικό. Δυο γνώριμες φωνές ,η μια φιλικά προσκείμενη και η άλλη που ευθύνεται για την κατάντια τους ,είναι έξω.



Η Namie καταλαβαίνει ότι δεμένες δεν μπορούν να βοηθήσουν .Η εξυπνότερη λύση είναι να περιμένουν μη ξέροντας ποιος είναι που, και τον αριθμό αυτών που συμμετέχουν .Την ώρα που συμφωνούν οι δυο τους ότι το χειρότερο σενάριο είναι να βρεθούν σε διαπραγματευτική συναλλαγή για τον αφοπλισμό των υπολοίπων, Vamp έδωσε μια λαμπρή ιδέα αν όλα πάνε στραβά ..και αφού δεν υπάρχει ένδειξη βελτίωσης  ,αποφάσισαν να περιμένουν και μετά πάρουν μαζί τους όσους περισσότερους μπορούν στην ελεύθερη πτώση τους στο σκοτάδι .Γνωρίζοντας ότι ο θάνατος είναι το μόνο σίγουρο σε αυτή την ζωή.



Έξω τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο απλά. Η διένεξη των δυο, με φόντο ένα κατεστραμμένο bar ξενοδοχείου και λεκτικές εξυπνάδες από την μεριά του Cele.O Thor καταπίνει  αμάσητες τις προσβολές του ανδρισμού του, σκοπεύοντας να βρεθεί πίσω από την μπάρα χωρίς να δώσει το δικαίωμα της θέσης του απαντώντας. Ο Cele στριβεί τσιγάρο και ο Thor αποφασίζει κάνει το σάλτο προς την μπάρα, το τελευταίο του ανάχωμα. Μην αντέχοντας  άλλο το υπεροπτικό αρχίδι που είχε πίσω του, σύρθηκε σαν σκουλήκι στην λάσπη μέχρι την τρίτη κολόνα και μετά φαινόταν όλα εύκολα. Πριν προλάβει ο Cele να ανάψει το τσιγάρο, Thor πήδηξε φτάνοντας στην μπάρα.



Μόλις αναφώνησε ο Thor πως νιώθει να τον πιάνει μαλάκα, πίσω από την μπάρα πια,o Cele έτεινε να συμφωνήσει ως προς αυτό .Αλλά του εξήγησε ότι όλοι οι ποντικοί βγαίνουν με την φωτιά απ’όπου και αν κρύβονται .Με συνεχόμενες ριπές ,αρχίζει να καταστρέφει την κάβα ,πάνω από το κεφάλι του Thor.Μια καταιγίδα από γυαλιά  προσγειώνονται πάνω στο κορμί του και  το πρόσωπο του .Ο Thor ήταν κουλουριασμένος στα ψυγεία κάτω από τον πάγκο που ήταν γεμάτα μπύρες ελπίζοντας ότι θα λειτουργούσαν σαν αλεξίσφαιρο. Στα χεριά του κράταγε ένα κοντό δίκαννο γεμισμένο με δυο φυσίγγια από χοντρό αλάτι που ειχε για ασφάλεια σε ενα συρτάρι ,σε περίπτωση που κάποιος πιστολάς ξέφευγε από το πολύ ποτό.



Μια οσμή αίματος από τις πληγές  του Thor και ανακατεμένα αλκοολούχα ποτά συνέθεταν το σκηνικό πίσω από την μπάρα. Ο Cele βγάζει τον Zippo ανάβει το αναθεματισμένο του τσιγάρο .Ρουφώντας μια γερή δόση νικοτίνης πετάει τον αναπτήρα στο ανάχωμα του Thor που είναι  γεμάτο από ένα μίγμα οινοπνεύματος και περιμένει στοχεύοντας την παραμικρή κίνηση του, που θα τον εκθέσει .Η φωτιά είναι γρήγορη αλλά όχι ικανή να τον κάψει .Ο σκοπός ήταν να τον πανικοβάλει .Με ένα πανί σβήνει ότι αρπάζει για λίγο, αλλά το αίμα είναι τόσο υγρό πάνω του,που δίνει την εντύπωση ότι θα την έσβηνε μόνο του.



Ο Thor πέρασε στην αντεπίθεση περιγράφοντας πόσο άνετα επικράτησε στα κορίτσια. Το να κουρδίσει έναν άνθρωπο με όπλο που δεν μπορούσε να τον σκοτώσει ήταν αρκετά εύκολο. Σχεδόν αμέσως ο Cele άδειασε έναν ολόκληρο γεμιστήρα στην μεριά του ,χωρίς να τολμάει να πάει κοντά .Δεν τον είχε τόσο χαζό. Ο Τhor χτυπήθηκε από μια σφαίρα στο μπούτι αφού κατάφερε να διαπεράσει αρκετά εμπόδια .Το τραύμα ήταν αρκετά επιφανειακό που έβγαλε την σφαίρα με το χέρι του. Έχασε την δύναμη της μέχρι να μπει  στην σάρκα του. Ήταν η μισή μέσα .Τι πιο όμορφο από το να την πετάξει στο μέρος του φωνάζοντας καλή προσπάθεια. Θιβετιανός μοναχός να ήταν ,θα έχανε την ψυχραιμία του.



Κρατώντας ένα άθικτο μπουκάλι κονιάκ όπου με αυτό απολύμανε τις πληγές του ο Thor  ξεκλέβοντας μερικές γουλιές για το λαρύγγι του, σκέφτηκε ότι μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα κορίτσια για να αφοπλίσει τον Cele αλλά δεν ήθελε να ηρωοποιήσει κανέναν άντρα μπροστά σε γυναίκες .Πόσο μάλλον αυτόν ,σε αυτές τις γυναίκες .Ο Cele έχει αποδιοργανωθεί  και ξοδεύει τις αρκετές σφαίρες του με σκοπό να γκρεμίσει την μπάρα . Κάτι που έχει καταλάβει και ο Thor, ότι τα περιθώρια στενεύουν .Την στιγμή που ο Cele αλλάζει άλλον έναν γεμιστήρα ,ο Thor ξανακάνει την διαδρομή για να φτάσει στην δεύτερη κολώνα ,ξοδεύοντας μια σφαίρα για να φαίνεται οπλισμένος. 



Ο Cele έχοντας χάσει πλέον την υπομονή του, έχει σχεδόν διαλύσει την μπάρα με το μόνο να κρατάει ακόμα είναι τα inox ψυγεία .Ο Thor με μια σφαίρα από αλάτι  σέρνεται αθόρυβα προς την δεύτερη κολώνα την ώρα που ο θόρυβος του πολυβόλου του Cele δίνει την απαραίτητη κάλυψη για να φτάσει σε απόσταση αναπνοής. Η απόσταση καλύφθηκε και στην επομένη συνεχόμενη ριπή ο Thor θα ξεμυτίσει  την κάννη του από το πάτωμα στοχεύοντας όσο πιο ψηλά μπορούσε .Την επόμενη ριπή του Cele διεκόπη από μια εκπυρσοκρότηση και μια χούφτα αλάτι που μπόλιασε στα χέρια του κάνοντας τον να πετάξει το όπλο του. Ο Thor γραπωσε το ποδι του πετωντας τον κατω.


Ανάσκελα ο Cele με πρησμένα τα χέρια και το αλάτι στην πληγή να κάνει ανυπόφορο τον πόνο, καταφέρνει να κλωτσήσει στο πρόσωπο τον Thor την ώρα που πήγε να πέσει από πάνω του .Ο Thor κάνει πίσω αλλα έρχεται το δεύτερο κύμα της επίθεσης του. Αυτή την φορά παρέκαμψε τα πόδια του και τον έπιασε και με τα δυο του χέρια από τον λαιμό .Από την πίεση και την δύναμη όλες οι πληγές του πρόσωπου του Thor άνοιξαν και έσταζαν πάνω στον Cele που έκανε την απέλπιδα προσπάθεια της σωτηρίας του.Στην απελπισία του ο Cele προσπάθησε να αρπάξει το μαχαίρι από την πλάτη το Thor.Τελικά τα κατάφερε.


Ο Thor μόλις κατάλαβε τι έγινε άφησε τα χέρια του από τον λαιμό του γιατί τα πλευρά του ήταν αφύλακτα .Κάνοντας πίσω χωρίς να το πολυσκεφτεί εισέπραξε άλλη μια κλωτσιά αυτή την φορά στο στέρνο που τον πέταξε πίσω .Από θύμα θύτης σε μερικά δευτερόλεπτα ο Cele, σηκώθηκε για αντεπίθεση κραδαίνοντας το μαχαίρι .Πριν προλάβει να φτάσει στο Thor ,το κορμί του δεχόταν τα πυρά από το ίδιο του Kalashnikov.Η κλωτσιά του τον είχε στείλει πάνω στο όπλο του .Ο Thor δεν σταμάτησε να ρίχνει όσο κι αν έβλεπε ότι το σώμα του έμενε όρθιο από την ώθηση που του έδιναν οι σφαίρες .Μόλις ο γεμιστήρας άδειασε ,έπεσε σαν μαριονέτα.


O Thor κατάκοπος πια, συνειδητοποίησε ότι δεν χρειάζεται να τα βάλει άλλο με αυτούς .Ήταν στόχος και μόνος του .Οπότε προτίμησε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό για να αποβάλει την ένταση μιας και δεν τα πήγε και άσχημα .Κατευθύνετε προς τα κορίτσια στο δωμάτιο προσωπικού με κουρασμένα βήματα αλλά με το μυαλό του στο παντελόνι του .Το μόνο σημείο του κορμιού του που ήταν άθικτο και σκόπευε να το ευχαριστηθεί χωρίς να υπολογίζει τις επιθυμίες της παρτενέρ του. Μπαίνοντας τις γλυκοκοίταξε και πήγε να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο του .Ήθελε να το κάνει όσο μπορούσε πιο ανεκτό όλο αυτό.


Τα κορίτσια αρκέστηκαν σε μια βλοσυρή μάτια βλέποντας να μπαίνει μέσα και να κατευθύνετε στην βρύση .Τις βρήκε ξύπνιες αλλά το ίδιο όμορφες .Φτάνοντας κοντά έβγαλε το μαχαίρι του έκοψε τα σχοινιά των ποδιών και έβγαλε το σορτσάκι της Vamp.Την ρώτησε αν  είχε δοκιμάσει αυτήν την έκδοση bondage..Παρόλο το μίσος που είχε στο βλέμμα της ,δεν έβγαλε άχνα .Κάτι που παραξένεψε τον ίδιο αλλά το μυαλό του βρισκόταν στο πιο υγιές κομμάτι του σώματος του .Μόλις ακούμπησε και έκανε την διείσδυση στο κόλπο της γέρνοντας από ευχαρίστηση πάνω της,από τα δόντια της ξεπρόβαλε ένα ξυράφι παλιάς ξυριστικής μηχανής που είχε κρυμμένο στην μπανέλα του κορσέ της. Της το είχε δώσει η Namie όταν συνήλθαν περιμένοντας  ότι αν είναι ο Thor νικητής δεν θα αρκεστεί απλώς να τις σκοτώσει.


Η Vamp έπεσε με λυσσά στον λαιμό του κάνοντας οριζόντιες κινήσεις του κεφαλιού της και κλείνοντας τον μέσα της με τα πόδια της .Ξαφνιασμένος και ανήμπορος την έσπρωξε την ώρα που αιμορραγούσε .Έπεσε ανάσκελα με τα χερια του να προσπαθούν να κρατήσουν το αίμα από τον λαιμό του .Η Vamp σκύβει και παίρνει το μαχαίρι του για να λυθούν με την Namie .To παράδοξο είναι το γαλήνιο ύφος που έχει ο Thor όταν βρίσκονται πάνω του χλευάζοντας τις σεξουαλικές του επιδόσεις .Ο Thor σκέφτεται σαν γάτα σπατάλησε και τις εφτά ζωές του αλλά τουλάχιστον πέθανε σε έξαψη.. Νικήθηκε από την αδυναμία του και την ικανότητα της Vamp.


Η Vamp δεν σκούπισε τα αίματα του Thor που έκαναν αυλάκι από το πιγούνι της μέχρι την σχισμή του μπούστου της .Η Namie της ψιθύρισε όνομα και πράγμα, χαζεύοντας έναν ωραίο ματωμένο άντρα να πεθαίνει με τα παντελόνια κάτω και τα κοψιματα απο ξυραφι στο λαιμο που ειχε τατουαζ την φαλτσετα του κουρειου..Ο θάνατος εχει χιούμορ.Πάντα είχε.    


   


                         








19 σχόλια:

  1. Καλά όλα αυτά, καλή κι η Κουδούνα των καβαλάρηδων της αστραπής, αλλά αν θυμάμαι καλά η αρχική αποστολή ήταν να απελευθερώσετε την αφεντομουτσουνάρα μου. Θα μ'αφήσετε να σαπίζω για πολύ καιρό ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σένα χάνονται ψυχές αλλά είσαι ο πιο αδικημένος..Όταν τα έγραφα ήσουν ο μικρότερος και η έμπνευση της συνέχειας.Και λίγη γκρίνια έχεις ρίξει..

      Διαγραφή
  2. Σαν το GoT το έκανες, δεν θα μείνει κανείς στο τέλος κι οΘωμάς θα πεθάνει δεμένος από ασητία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρασε απο το μυαλό μου κάτι τέτοιο αλλά το απέρριψα για τον λόγο οτι θέλω να τελειώνουν τα άρθρα γαμάτα κατά την δική μου οπτική γωνία .Προς το παρόν το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι δεν μπορώ να κάνω νέα entry.Αν σκεφτείς οτι μέχρι εδώ είχα σκεφτεί το στόρι από τότε που ξεκίνησα να το γράφω.

      Διαγραφή
  3. η γραφη σου είναι φανταστική και το ξέρεις, αλλά πλέον θα ξαναγράψω κανονικό σχόλιο όταν θα γράψεις κανονικό άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε νομίζω οτι με αδικείς λίγο,απο μέσα Οκτώβρη ξεκίνησα να το γράφω και το τελείωσα χτες .Επίσης υπάρχει μια που όσα λεφτά και να τις δίνεις δεν σου προσφέρει τις υπηρεσίες της και λέγεται έμπνευση .Βέβαια καταλαβαίνω τι άρθρα θες άλλα δεν γίνονται όλα.

      Διαγραφή
    2. δεν είναι θέμα θεματολογίας, αλλά είναι θέμα ατόμων που βάζεις σ' αυτά τα άρθρα που δεν θέλω πλέον να έχω καμία επαφή. Δεν φταις εσυ γιατί δεν ξέρεις και δεν χρειάζεται να μάθεις.
      Συνέχισε και κάνε ό,τι γουστάρεις στο μπλογκ σου, εγώ θα παρακολουθώ και το ξέρεις γιατί γαμάς πάτους. Χρησιμοποίησε και το όνομά μου όπως γουστάρεις, δεν έχω κολλήματα, αλλά υπάρχουν άτομα που πλέον δεν θέλω καν να ξέρω τι κάνουν, δεν με ενδιαφέρουν και δεν θέλω αυτά τα συγκεκριμένα άτομα ούτε καν να βάλουν το όνομά μου στο πληκτρολόγιό τους....απλό

      Διαγραφή
  4. Ήταν πάρα πολύ καλό ρε συ! Αν και τείνω να συμφωνήσω με τον Tommy, ότι στο τέλος δεν θα μείνει κανένας όρθιος. Πράγμα που δεν θα ήταν κακό πλάκα πλάκα! Θα μείνει στο τέλος κάποιος για να σώσει τον καημένο τον Θωμά, ή θα το σκάσει μόνος του; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι εδω τα είχα σκεφτεί ολα απο την αρχή.Το τέλος του Thor με το που τον σκέφτηκα.Απλά το επεξεργάζομαι ακόμα το τέλος.

      Διαγραφή
  5. Που είναι το σχόλιο που άφησα οέο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελοσπάντων! Εγραφα πως είσαι πολύ καλός στις περίγραφές και ότι το διάβασα με μιαν ανάσα. Κρίμα που σκότωσες δυο άντρες που αγαπώ τον Cele και τον Thor. Ωστόσο τους χάρισες δυνατούς θανάτους. Η Vamp θεά.
    Κοίτα να σώσεις τον γιο μου τον Θωμά γιατί δε θα τα πάμε καλά.
    Φάτους όλους τους άλλους. :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την εχω καταβρεί σου λέω με τους θανάτους.Τους θέλω ενδοξους και αντρίκιους.Δεν ξερω τι θα κανω ακομα,εχω πλανο αλλα οχι σχεδιο!Ευχαριστώ για τα καλά τα λόγια.

      Διαγραφή
    2. Το Game of Thrones σε άρθρα...όλοι ψοφάνε και μόνο ο Τζόφρυ θα ζήσει (Θωμάς)

      Διαγραφή
  7. Δε θα στο συγχωρήσω ποτέ Χωστήρ που κατέστρεψες όλη την κάβα με τα ποτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Monsieur, επειδή δηλαδή έγινες 30 και νιώθεις γερασμένος, απογοητευμένος και πλέον μεγάλος για ρακέτες, πρέπει να φοφήσουμε όλοι στο dice?

    (Σοβαρά τώρα, η καλύτερη δεκαετία)

    Έχω να καταγγείλω το Παρτάλι που το στείλαμε να κάνει μια δουλειά και στην πιο κρίσιμη στιγμή που κινδυνεύουμε όλοι, ξανασυστήνεται στη Vicky για να ξεαγχωθεί ντεμέκ. Ο κόσμος καίγεται Παρτάλι αγόρι μου, άσε τις αγαπούλες.

    Η σκοταδίλα και η κοκκινίλα αυτού του κεφαλαίου με άγγιξε πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην ξανασυστηθεί κανεις,αμεσως Namie να τον φας τον άνθρωπο.'Ειχε άγχος και δεν ειχε αγχολυτικά μαζί του.Εγώ ήθελα να βαλω και backround ηχητικό άσμα-ασμάτων για τετοια περίπτωση αλλα δεν ήθελα να βγάλω την μαυρίλα του ποστ.Αν το έκανα φιλμ σίγουρα θα έπαιζε το κομμάτι την ωρα της πράξης.

    Πέρασε απο το μυαλό μου να μην μείνει μονοκύτταρος οργανισμός ζωντανός αλλα αναθεώρησα το τέλος...αν και η συνέχεια ακόμα πλάθετε..

    Επειδή μου έκανες καλή πάσα,θα το βάλω το κομμάτι γιατί ειναι αρκετά καυλερό.

    http://www.youtube.com/watch?v=zzSQ67fhk6g

    ΑπάντησηΔιαγραφή